Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ЗД је победник теме. Баш сам срећна и поносна :heart:

Знам да хоћеш даље, али морам да кажем да је и ово више него одлично. А најважније је да си усвојила исправан начин живота, да ти није било мучење. Сада можеш себи приуштити и да се опустиш с времена на време. Само се, молим те, не враћај на старо :zag:

Drugari moji forumski, da vas sve ne citiram, svakom vam šaljem po jedno :heart:
Hvala vam na podršci i lepim rečima, ja sam stvarno presrećna.
Na slici se ne vidi, imam ja još dosta kg da skinem. A nisam se baš nešto ni zategla. Izgledam vitko, ali u odnosu na sliku od pre 2,5 meseca. Da me sretnete negde, ne bi ste me opisali kao vitku. :)
Pored toga što sam primetno vitkija nego pre, što me čini srećnom naravno, ponosna sam na sebe što sam ostala karakter i odolela svim iskušenjima.
Kao neko ko je bio zavisnik od slatkiša, ko je za sebe govorio da je poput heroinskog zavisnika, došla sam do toga da mogu svemu da odolim. Prosto da kažem neću, i da to bude tako.
Sasvim mi je realno da do kraja godine skinem još 10kg, i onda lagano to da održavam.
Držite pesnice da uspem.

Drugari moji forumski, da vas sve ne citiram, svakom vam šaljem po jedno :heart:
Hvala vam na podršci i lepim rečima, ja sam stvarno presrećna.
Na slici se ne vidi, imam ja još dosta kg da skinem. A nisam se baš nešto ni zategla. Izgledam vitko, ali u odnosu na sliku od pre 2,5 meseca. Da me sretnete negde, ne bi ste me opisali kao vitku. :)
Pored toga što sam primetno vitkija nego pre, što me čini srećnom naravno, ponosna sam na sebe što sam ostala karakter i odolela svim iskušenjima.
Kao neko ko je bio zavisnik od slatkiša, ko je za sebe govorio da je poput heroinskog zavisnika, došla sam do toga da mogu svemu da odolim. Prosto da kažem neću, i da to bude tako.
Sasvim mi je realno da do kraja godine skinem još 10kg, i onda lagano to da održavam.
Držite pesnice da uspem.
Drzim i ne sumnjam. :heart2:

Bila sam kod nutricioniste. Nutricionistkinje, žena je. Drugarica išla na kontrolu, pa ja išla da se izmerim, i da malo popričam sa njom. Ono odnost masti i mišića i vode kaže da se odlično promenilo u odnosu na ono kada sam bila kod nje krajem 2017. godine. U odnosu na onda, izmršavila sam 13,5kg. Rekla mi ej da i dalje slušam sebe, jer mi odlično ide. Baš me je ishvalila kako sve odlično radim, i kako je napredak očigledan.

Bila sam kod nutricioniste. Nutricionistkinje, žena je. Drugarica išla na kontrolu, pa ja išla da se izmerim, i da malo popričam sa njom. Ono odnost masti i mišića i vode kaže da se odlično promenilo u odnosu na ono kada sam bila kod nje krajem 2017. godine. U odnosu na onda, izmršavila sam 13,5kg. Rekla mi ej da i dalje slušam sebe, jer mi odlično ide. Baš me je ishvalila kako sve odlično radim, i kako je napredak očigledan.

Samo nastavi :ok:
Možeš sebi dati trunku oduška pre podne jedan dan u nedelji, a ako si uspela da svemu kažeš ne i ne traži ti se, onda nastavi tako
Samo napred!

Samo da se javim
Grešim svesno za sada bez posledica, nisam nastavila sa režimom ponovo kod kuće, večeram
Kad se ponovo vratim u svoj režim krenuće opet polako na dole
Moja deviza je samo opušteno
Stigla ne stigla nigde ne gori
Kilaža je 78 i dalje, obimi su isti
Kad ću se pokrenuti opet ne znam, kad budem imala volje, sad malo stagniram

Ne bude mi teško, ajde da izmerim obime
79 struk, 103 bokovi, 91 grudi
Došla sam na ispod magičnih 80 u struku
Niti sam vežbala, niti sam gladovala, od čega ne znam ovog puta, ali eto jednom i meni neko čudo da se desi
Doduše ja sad više po navici ne jedem mnogo, bez obzira šta ima da se jede, već samo koliko sam gladna i to ne do kraja

Moj bazalni metabolizam iznosi 1600 kalorija dnevno
Računica je prosta, ako unosim manje kalorija, ide i kilaža na dole, ne brzo, ali ide
Danas vrlo dijetalan dan, ali mi prija
Ne brojim kalorije, ali već imam osećaj šta mi je malo, mnogo i taman, pa prema tome i jedem koliko mi treba, samo toliko i ne više
Ne mora da znači da je ispravno to što radim, drugima verovatno nije, no meni odgovara sasvim da se osećam dobro a vidim i da daje rezultate
Kad bih se odrekla svega što volim, ja bih se brzo vratila na staro, kao hiljadu puta do sad
Zato imam svoj način i ritam, spor ali nisam na trčanju, rezultat su šorts, suknja, crvene pantalone i uskoro one farmerke, a i vidim se u ogledalu nisam slepa
Još kg do bmi
Pa posle da vidim kako dalje

sutra je zadnji dan u mesecu :malav:
I to sto kazes :lol:
Ne znam odakle mi energija ali ja po ceo dan radim a ne jedem skoro nista i nisam umorna...
Prvi obrok mi je popodne, neka corba i gl.jelo... posle toga pomalo i zaboravim da treba da jedem...
Sto nije lose jer sam u pms-u trenutno i taman necu biti naduvana, necu imati kada da se prezderavam :lol: a taman cu imati visak energije gde da izbacim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back