tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Vreme je da se radnica casti nekom povisicom.
)))
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))

)))

sve leti oko mene...
Таман простор за зиму да се вратишBravo zd
Ja sam od stresa i posla izgubila sigurno 3-5 kg.sve leti oko mene...
A trudim se da jedem, bar uvece, samo da se odrzavam u zivotu, na silu... ne dam apetitu da ode![]()

Vraticu lako, samo da nadjem par dana za sebe.Таман простор за зиму да се вратиш![]()

Колико желиш да скинеш.ja sam opet na rezimu
ako ne uspem da skinem famozni visak idem kod nutricioniste
pa ne znam, 5 kg okvirnoКолико желиш да скинеш.
Ја сам прошле недеље била као само квасац да сам јела. Сада сам у пмс-у а спласнула сам, чудно.
Мој син и девојка му током распуста избацили хлеб и слатко. Јели су све друго нормално и количински више да се засите. И воће. Обоје за 2 месеца скинули по 7 кг. Он се осушио, а она је супер баш јер је била мало јача у боковима.pa ne znam, 5 kg okvirno
jer sam dodala jos kg garant
dobila sam i hormone pa cemo videti kada se unormalm sa ishranom da li je to bio problem sto onomad nisam mogla kg da skinem mesecima a jela sam kao pticica
joj bogi ja stvarno verujem da je sve lakse dok si mladji, oni su klinci, sve im ide lako <3Мој син и девојка му током распуста избацили хлеб и слатко. Јели су све друго нормално и количински више да се засите. И воће. Обоје за 2 месеца скинули по 7 кг. Он се осушио, а она је супер баш јер је била мало јача у боковима.
Мада нису то ни радили због дијете него као да здравије једу. А кожа им је божанствена.

Nisam se primetno stanjila za dve nedelje koliko me nije videla. Ali zato u utorak idem da radim nokte. Ona me nije videla od februara. Kod nje će biti 
Мој син и девојка му током распуста избацили хлеб и слатко. Јели су све друго нормално и количински више да се засите. И воће. Обоје за 2 месеца скинули по 7 кг. Он се осушио, а она је супер баш јер је била мало јача у боковима.
Мада нису то ни радили због дијете него као да здравије једу. А кожа им је божанствена.