Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joj bogi ja stvarno verujem da je sve lakse dok si mladji, oni su klinci, sve im ide lako <3

tako sam i ja ranije
sada nema sta nisam probala i nista

Da li je tebi organizam generalno zdrav?
Ja sam pre 3-4 godine skinula višak od 12-13kila bez problema. Sad tokom leta isto otišlo 2 kg, mislim nisam ni imala pojma da su tu bili. Nisam ni dijetu držala, pazim na količinu hrane i ovo što sam hleb desetkovala.

Ja sam početkom ove godine hleb svela na minimum minimuma. Još samo sarmu da provalim kako da jedem bez helba :think:
Preporodila sam se, nemam uopšte osećaj težine u stomaku i nekako se generalno osećam lakše.
Ја је једем без хлеба јер има пиринач. Додуше мало, али га има. Једем је са киселим краставцима. Волим баш ту комбинацију.

Da li je tebi organizam generalno zdrav?
Ja sam pre 3-4 godine skinula višak od 12-13kila bez problema. Sad tokom leta isto otišlo 2 kg, mislim nisam ni imala pojma da su tu bili. Nisam ni dijetu držala, pazim na količinu hrane i ovo što sam hleb desetkovala.
pa zdrav je koliko ja znam
osim hormona od pre dve godine kada su se uzhebali
sto je dovoljno da imam problem sa skidanjem kg

msm moze da bude uzrok a ne mora

i ja sam u dva navrata pre 3 i 8 god skinula isti ovaj visak od 5 kg bez problema
probusis kasiku bez mnogo mudrovanja i cao

sada cu opet probati pa ako ne ide kako bi trebalo prvi korak je poseta nutricionisti i nadam se da dalje necu morati da idem

Celu sedmicu nisam vodila računa, ako ne i duže, nema neke razlike u odnosu na moj režim, osim što večeram
Pokazalo se da sada stvarno jedem samo koliko mi treba
Nisam se ugojila iako sam jela sasvim normalno
Onda sam takođe videla da u kritične stvari ulazim, da zbog 1.5 kg nije vredno uopšte se nervirati, jer izgledam sasvim ok, te sam rešila da živim po svom sada usvojenom obrascu i hranim se normalno, ali ne i obilno, i da batalim dijetu jer mi nije potrebna
Ako primetim, a redovno se merim, da sam krenula sa gojenjem onda ću nešto da preduzmem, za sada sam rešila da živim ovako kako mi prija i ne pokušavam više da smršam
Tako da sam došla da se javim i odjavim sa teme

Ovde stvarno niko ne piše sem mene. :zeek: Ode ljubinka, i zamrla tema.
Dakle, odjutros sumnjam da mi sa vagom nešto nije u redu, jer pokazuje manjak od 1,6kg u odnosu na prošlu nedelju. A u cm samo po jedan u struku i kukovima.
Ne znam šta da mislim, možda su negde drugde otišli obimi, a ja ih ne merim. Meni je najkritičnija zona stomak, struk i kukovi, i samo mi je bitno da to stešem, pa samo to i merim.
Uglavnom, sutra uplaćujem četvrti mesec treninga. Još uvek ne odustajem, i još uvek ne mogu da uradim ni jedan trbušnjak.

Ovde stvarno niko ne piše sem mene. :zeek: Ode ljubinka, i zamrla tema.
Dakle, odjutros sumnjam da mi sa vagom nešto nije u redu, jer pokazuje manjak od 1,6kg u odnosu na prošlu nedelju. A u cm samo po jedan u struku i kukovima.
Ne znam šta da mislim, možda su negde drugde otišli obimi, a ja ih ne merim. Meni je najkritičnija zona stomak, struk i kukovi, i samo mi je bitno da to stešem, pa samo to i merim.
Uglavnom, sutra uplaćujem četvrti mesec treninga. Još uvek ne odustajem, i još uvek ne mogu da uradim ni jedan trbušnjak.

Lepo ja kažem da je ovo bio lični blog jedne osobe :lol:

Super, istrajna si i disciplinovana. Nemoj se demoralisati, radi kao i do sada rezultat će doći. Ne može sve odmah.

na početku godine imala sam 69 kg
premnogo, pala sam u depru mislila sam da se moja debljina vidi iz vasione ko kineski zid.
dijete mi nisu pomogle iako sam se mučila kroz život sa viškom, nikada nisam nijednu dijetu sprovela do kraja kako valja.
onda sam u aprilu izbacila hleb keksove i gazirana pića,
kupila sam hrono hleb i ne jedem nikakva testa i bele hlebove i kifle.

sad imam 62,5kg
nisam ni osetila kad su kliogrami nestali lakše dišem i oblačim svoje mršave farmerice mada mi za njih treba još malo...
ne vežbam, ne plivam, ne trčim, ne radim vežbe u parteru. osim ako se sex ne računa.

:heart:

ja hleb ne jede, sokove nikakve ne pijem, kekse isto
testo retko, osim ono kad dam sebi fri dan

msm ok da krkam sve to vrv bi visak bio mnogo veci al svejedno nemam vise sta da izbacim :lol:
jedna moja drugarica je imala običaj da kaže
posle četvrte banke svakoj ženi koja neće višak kilograma, nije važno da jede bareno, da izbaci slatkiše da ne jede testa
važno je da ne jede ništa da bi izgledala dobro.
eto toliko smo se mučile sa kilogramima!!!

jedna moja drugarica je imala običaj da kaže
posle četvrte banke svakoj ženi koja neće višak kilograma, nije važno da jede bareno, da izbaci slatkiše da ne jede testa
važno je da ne jede ništa da bi izgledala dobro.
eto toliko smo se mučile sa kilogramima!!!

Imaš ljudi koji su skloni gojenju (ja prva), plus razni poremećaji u organizumu, životne navike itd.

Meni promena ishrane sa godinama nije teško pala, išlo je postepeno, samo od sebe. Već godinama ne jedem nikakve industrijske grickalice, ne pijem sokove, sad je izgleda došlo vreme da treba da jedem manje hleba. :lol: Odrekla sam se subotnjeg, vrućeg, celog bageta obilno namazanog puterom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back