Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ima kod mene u kraju deo sa tim privatnim kucama, vidis nikad ne odoh na tu stranu za sve ove godine, tacno bih mogla tamo, valjda bi se kao
ti zabavila....ja se uglavnom u tim setnjama oseccam jako, jako usamljeno, ne znam sve me sustigne....i tako...ali evo ako me nista ne omete
odoh sutra pa javim ovde kako je proslo...
...hvala Duso na podrsci i savetima....
...ja sam obecala sebi da se dovedem u red bar onoliko da me za pocetak nista ne zateze, a posle je lakse dalje...

Meni je taj problem koji ti imas resio mp3 plejer. Slusalice u usi i pici :lol: I meni je dosadno bilo samoj da setam (bajs sam vozila sama, to mi nije problem), pa se brzo vratim. Ovako mi nije nikakav problem, mogu da setam dokle hocu, uz muziku zaboravim kad sam posla.

Meni je taj problem koji ti imas resio mp3 plejer. Slusalice u usi i pici :lol: I meni je dosadno bilo samoj da setam (bajs sam vozila sama, to mi nije problem), pa se brzo vratim. Ovako mi nije nikakav problem, mogu da setam dokle hocu, uz muziku zaboravim kad sam posla.
Има квака, уз музику енергичнијег ритма и шетња је таква!

sto ja ne volim kad su ljudi napolju, a sebe iskljucuju iz spoljasnjeg sveta sa slusalicama na usima i uvode u autisticno stanje
tako su stradale i ove dve devojcice pre neki dan kada ih je pregazio voz
a gde je emocija od zvukova koji dopiru iz prirode i sa ulice

sto ja ne volim kad su ljudi napolju, a sebe iskljucuju iz spoljasnjeg sveta sa slusalicama na usima i uvode u autisticno stanje
tako su stradale i ove dve devojcice pre neki dan kada ih je pregazio voz
a gde je emocija od zvukova koji dopiru iz prirode i sa ulice

Nikada ne prelazim ulicu sa slusalicama u usima ili dok telefoniram.

Ne vidim zasto je neko autistican ako ima slusalice u usima. Meni je to super u busu, stvarno nemam zivaca da slusam svadjanje sa kontrolorima i jadikovke kojekavih baba.

Za setnju su mi super, muzika me opusta i lakse mi je.

Kada hocu da se druzim, izadjem sa drugaricama. Kada hocu da slusam crkut ptica, odem sa kobilom u Kosutnjak.

...ne mogu to em ne volim, em m smeta zbog bubne opne i poremecaja centra za ravnotezu...ne prija mi...

- - - - - - - - - -

ma hebo sluske. ode dete a bila lepa kao lutka :(

..nema veze jel bila lepa ili nije...

- - - - - - - - - -

..danas doruckovala standardno 2 tosta i malo kiselog mleka...onda spremila stan, oprala prozore, onako bas lepa akcija
da iskoristim lep dan...da zamirise kuca....onda spremila rucak, dinstala pileca krilca na kapi maslinovog i samo krupna morska
so...uz to jedna grilovana tikvica (ustvari sa teflon tiganja)...ostalo malo za veceru taman dovoljno da ne budem gladna, a da se
ne prejedem...

...mozda odem sad malo napolje videcu..imam jos vremena za to..

Nikada ne prelazim ulicu sa slusalicama u usima ili dok telefoniram.

Ne vidim zasto je neko autistican ako ima slusalice u usima. Meni je to super u busu, stvarno nemam zivaca da slusam svadjanje sa kontrolorima i jadikovke kojekavih baba.

Za setnju su mi super, muzika me opusta i lakse mi je.

Kada hocu da se druzim, izadjem sa drugaricama. Kada hocu da slusam crkut ptica, odem sa kobilom u Kosutnjak.

kad kazem autistican, mislim na izolovan od okoline i okrenut samo svojoj unutrasnjosti
slusalice na usima upravo to rade
pkrenes se zvuku iz slusalica i zatupis culo da registrujes i zvuk mimo njih
mozda ih skines kad prelazis ulicu, ali zamisli situaciju gde ti je npr ispao novcanik, nesto iz tasne nebitno i neko vice za tobom da bi ti vrati, a ti ne registrujes jer si okrenuta samo muzici koju slusas
zato osobe koje imaju slusalice na ulici imaju autisticno ponasanje

Има и социјалног аутизма кад смо код слушалица.
Лето, на клупу некој од градских улица паркирају све две-три-четири девојке, у шорцевима, мајицама на бретеле, осунчане, депилиране... и блеје без приче међу собом.
Потом дођу неки момци, скоцкани исто са слушалицама, не причају ни између себе, ни с девојкама до њих.
Имали су слушалице и разишли се ко Битлси.

...ma meni ni u kuci ne peva samo mi fali da mi nesto zvrnda u usima stalno...neka hvala...mojim usima prija tisina...ustvari sve mi prija u normalnim kolicinama...

Kod mene obrnuto
ja ne podnosim tisinu
mora nesto da mi se cuje, stalno
mislim da bih umrla bez muzike

i btw, cujem uvek i kontrolora u busu, i babu koja kuka
i onog ko me doziva, ako me doziva
ili me pita "silazite na sledecoj"
kljuc je u umerenosti

Poslednja izmena:
Kod mene obrnuto
ja ne podnosim tisinu
mora nesto da mi se cuje, stalno
mislim da bih umrla bez muzike

i btw, cujem uvek i kontrolora u busu, i babu koja kuka
i onog ko me doziva, ako me doziva
ili me pita "silazite na sledecoj"
kljuc je u umerenosti

..dobro ok, nisi ni klinka da ne znas da prejakom muzikom tako mozes sebi i da naskodis...
..cini ti se nebi ni bez mnogo cega drugog, a ne bez muzike....
...meni nekad prija tisina, vise nego da mi nesto non stop brblja, ali volim i finu muziku, jedina
muzika koja me izludjuje i od koje pocnem da drhtim posle par taktova ili recenica (kako god, je
Balasevic) ali nema to veze sa njim nego sa mojim nekim predhodnim zivotom...

Има и социјалног аутизма кад смо код слушалица.Лето, на клупу некој од градских улица паркирају све две-три-четири девојке, у шорцевима, мајицама на бретеле, осунчане, депилиране... и блеје без приче међу собом.
Потом дођу неки момци, скоцкани исто са слушалицама, не причају ни између себе, ни с девојкама до њих.
Имали су слушалице и разишли се ко Битлси.

Управо о том аутизму и говорим.

kad kazem autistican, mislim na izolovan od okoline i okrenut samo svojoj unutrasnjosti
slusalice na usima upravo to rade
pkrenes se zvuku iz slusalica i zatupis culo da registrujes i zvuk mimo njih
mozda ih skines kad prelazis ulicu, ali zamisli situaciju gde ti je npr ispao novcanik, nesto iz tasne nebitno i neko vice za tobom da bi ti vrati, a ti ne registrujes jer si okrenuta samo muzici koju slusas
zato osobe koje imaju slusalice na ulici imaju autisticno ponasanje
Ili ne daj Boze, ovakvu situaciju:

Devojka iz Crne Gore ubijena u Melburnu

četvrtak, 19. mar 2015, 11:11 -> 17:05

Maša Vukotić, poreklom iz Crne Gore, izbodena je na smrt u parku u blizini svoje kuće u predgrađu Melburna. Osumnjičeni se predao policiji.

Devojka (17) je napadnuta u utorak u istočnom predgrađu Melburna. Izbodena je na smrt u parku nedaleko od svoje kuće u predgrađu Donkaster, javlja RTCG, prenosi Tanjug.

Muškarac za koga se sumnja da ima veze sa ubistvom, jer se vidi na snimku obližnje kamere, predao se policiji u Melburnu.

Inspektor Majkl Hjuz rekao je da je osumnjičeni poznat policiji od ranije, kada je u zatvoru pretio da će ubiti dva policajca, piše portal Vijesti.me.

Bio je optužen i za uništavanje imovine, kao i za seksualne napade.

Policija je juče objavila deo snimka sa obližnje kamere na kojem se vidi muškarac u tamnoj odeći kako trči sa mesta zločina.

Maša Vukotić bila je učenica devojačkog koledža Kenterberi i trebalo je da uskoro polaže maturu.

Ubijena je oko 500 metara od kuće, a pretpostavlja se da je nosila slušalice i da nije čula ubicu.

Ili ne daj Boze, ovakvu situaciju:

Devojka iz Crne Gore ubijena u Melburnu

četvrtak, 19. mar 2015, 11:11 -> 17:05

Maša Vukotić, poreklom iz Crne Gore, izbodena je na smrt u parku u blizini svoje kuće u predgrađu Melburna. Osumnjičeni se predao policiji.

Devojka (17) je napadnuta u utorak u istočnom predgrađu Melburna. Izbodena je na smrt u parku nedaleko od svoje kuće u predgrađu Donkaster, javlja RTCG, prenosi Tanjug.

Muškarac za koga se sumnja da ima veze sa ubistvom, jer se vidi na snimku obližnje kamere, predao se policiji u Melburnu.

Inspektor Majkl Hjuz rekao je da je osumnjičeni poznat policiji od ranije, kada je u zatvoru pretio da će ubiti dva policajca, piše portal Vijesti.me.

Bio je optužen i za uništavanje imovine, kao i za seksualne napade.

Policija je juče objavila deo snimka sa obližnje kamere na kojem se vidi muškarac u tamnoj odeći kako trči sa mesta zločina.

Maša Vukotić bila je učenica devojačkog koledža Kenterberi i trebalo je da uskoro polaže maturu.

Ubijena je oko 500 metara od kuće, a pretpostavlja se da je nosila slušalice i da nije čula ubicu.

Да нема бајковиту климу та Аустралија би се могла третирати као најобичнија вукоебина као Канада, ШвеЦка, Норге и сл.
Но то, кад смо већ на теми на којој смо, не мења ноторну чињеницу да су преко пола аустралијске популације абнормално претиле слотине.

Juce nisam bila dobra, a danas jesam, jutros srecom vaga nije isla na gore. Slatko i dalje nula, gluposti nula. Danas pojela sardinu, sataras za rucak i pastetu za veceru. Mnogo sam bila gladna, morala sam, iako mi je ona greska znam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back