Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To goji užasno, koji ti je prepisao ?
Beviplex?

I ako smem da pitam, zbog čega tolike doze :D?

Nije beviplex toga ovde nema, a moram jer mi se krvna slika srozala, pa kao aj malo da se proba sa tim pre nekih radikalnijih mera.

....joj sto je to zeznuto, otvara apetit kao lud....

....ali ima i dobru stranu, kad se pije ne opada kosa, ne lome se nokti, koza bude jos lepsa....pa sad biraj:mrgreen:

nemoj da zaboravis i da dlake, a i nokti od toga rastu brze :sad2:

znam da otvara apetit pa sada ko anoreksicar merim svaki zalogaj. kad sam ga pre pila koliko se secam nisam stalno bila gladan ali sam mogla da pojedem vola u kupusu za obrok :rida:

Nije beviplex toga ovde nema, a moram jer mi se krvna slika srozala, pa kao aj malo da se proba sa tim pre nekih radikalnijih mera.

nemoj da zaboravis i da dlake, a i nokti od toga rastu brze :sad2:

znam da otvara apetit pa sada ko anoreksicar merim svaki zalogaj. kad sam ga pre pila koliko se secam nisam stalno bila gladan ali sam mogla da pojedem vola u kupusu za obrok :rida:

...ne zaboravljam, zato ga i ne koristim, odaaavnooo...
...a da uzmes malo gvozdje da pijes...nekako mi je to realnije za krvnu sliku nego Beviplex....
...doduse ako ti je lekar to preporucio onda ok...pij sta ces....

Izvini što sam napadna i dosadna al to mi dođe uža profesija pa zato pitam, smatram da je besmisleno da piješ B-komplekse za poboljšanje krvne slike, ako već ideš na varijantu dijetetskih suplemenata ima mnogo boljih rešenja i to bez vitamina B kompleksa
A ako želiš da središ kosu, kožu i nokte, ima preparata na tržištu koja su bolje rešenje od B vitamina

Ako te zanima nešto više o tome, slobodno me pitaj il mi piši pp, da te ovde ne smaram :D

...ajde Jano kad ti je vec struka, napisi meni sta bi bilo dobro da koristim, ako moze sve u jednom, magnezijum, kalciju, E vitamin...mada
koliko sam gledala, a gledala sam to troje ne nadjoh nigde sastavljeno...dobro sigurno ti znas ono sto ja ne znam, sto je i logicno...
...e i da nije preskupo, da ne kosta ko bubreg:mrgreen:

...mnogo trazim jel' da? :lol:

Hehheh, ne tražiš mnogo, samo realno : )))
Ne mogu ovako napamet, jel ne piješ više lekove za štitastu?

U principu, žene koje su na terapiji za štitnu, ne bi na svoju ruku trebalo da uzimaju druge dijetetske suplemente sem možda kombinaciju Omega 3 kiselina + Vitamin E jer je to riblje ulje :D

Hehheh, ne tražiš mnogo, samo realno : )))
Ne mogu ovako napamet, jel ne piješ više lekove za štitastu?

U principu, žene koje su na terapiji za štitnu, ne bi na svoju ruku trebalo da uzimaju druge dijetetske suplemente sem možda kombinaciju Omega 3 kiselina + Vitamin E jer je to riblje ulje :D

..pijem, pijem svako jutro....to je tako i verovatno ce biti dozivotno...videcemo jos...

..ja sam pila magnezijum/kalcijum...umesto 3 kako preporucuju 2...i vitamin E isto tako....al mi em komplikovano, em skupo pojedinacno.....
..pa dobro taj Omega 3 su mi proporucivali zbog holesterola koji je stalno malo povisen bas zbog stitne...
..e ne zurim ja nigde, tako da kad se setis pogledaj st bi moglo od toga i preporuci, ako ne zaboravis, ili da te podsecam s' vremena na vreme, m?

- - - - - - - - - -

...cek sta je riblje ulje? omega 3 ili E vitamin?

e da se javim, i dalje ne jedem slatikse, lazem danas sam pojela sladoled..:mrgreen:
inace jedem onako..cak ponekad pojedem i neki leb, al onda preskocim veceru tako.
u svakom slucaju, na ona dva otklizala kg, klize i dalje dole, i super mi je..jeeee:super:

....sad ce oni lagano dole, a ti ces se u medjuvremenu skroz navici da jedes kao sad, i vise ne bi trebalo da imas
nekih velikih oscilacija u kilazi, bar je kod mene sada tako...kg dole gore, neprimetno u celoj prici...

u pazi bejbika strucnjak za nesto sto nisu sise :malav:
e bj ja pijem tablete pivskog kvasca,jer imam periode gde su mi nokti groooozni lomljivi listaju se i to
pa sam to uzela u dm
sta preporucujes bolje od toga,a da ne goji :malav:

Ok je to skroz Liki, ako hoćeš baš sjajnu kosu, lepe nokte i glatku kožu, ima i tu rešenja :D
Ne znam dal tu kod tebe ima nemačkih preparata Doppelherz, oni imaju preparat za to što tebe interesuje al bez vitamina B koji goje nešto tipa Doopelherz Kieselerde, ili ESI italiijanske proizvodnje, mada možeš da pogledaš kako stoji Natural Wealth sa tim preparataima

A završila ja visoke čkole, ko bi reko : )))

- - - - - - - - - -

I DM u principu ima sasvim korektne preparate :D

ja neke stvari kupujem izvikane,neke balea marku,zavisi od proizvoda do proizvoda
sad bas gledam,ove tabletice su mi marke biolabor (to mi mm uzeo)
biolabor-bierhefe-plus-.jpg

Poslednja izmena:
Meni voce otvara apetit, a preporucuju ga tokom dijeta da bi se njime "napunio" zeludac i izazvao osecaj sitosti. :dash: :D
Juce sam jeo kuvano zito, neki su ga i ovde preporucivali, i nakon toga sam osetio vucju glad, uopste me nije zasitilo, a inace nije lose, i bilderi to klopaju, moze se u njega svasta dodati, od oraha do komadica svezeg ili susenog voca, da bude kao ona smesa za musli.

nesreco nesrecna :lol: to se ne jede kada skidas kilograme, nego kada se radi masa. koliko znam.

gladan si, jer burno reagujes na ugljene hidrate kojih je zito puno. zavisi jos sta si dodao u zito. voce se brzo preradi, zato i izaziva glad. i isto je problem sa secerima. blah...msm, ima ljudi koje zito zasiti, ali oni nemaju jaku insulinsku reakciju na ugljene hidrate. pretpostvaljam da je to problem sa tobom i zitom.

To goji užasno, koji ti je prepisao ?
Beviplex?

I ako smem da pitam, zbog čega tolike doze :D?

Ко ти је ово рекао? :lol:
Уопште не гоји нити отвара апетит.

Слободно пијте бевиплекс. Он је добар и надомешта неунесено, посебно код особа које слабије једу хлеб.

Ко ти је ово рекао? :lol:
Уопште не гоји нити отвара апетит.

Слободно пијте бевиплекс. Он је добар и надомешта неунесено, посебно код особа које слабије једу хлеб.

Meni je rekao jedan farmaceut. I ja mu verujem. Mislim, čula sam sa drugih strana pa sam ga pitala. Poznanik mi je, ne vidim razlog da mi ne kaže istinu.

А можда не зна истину. ;)
Пијем бевиплекс константно, уз то сам по професији лекар и имам савршен увид у то како који лек/помоћно мед. средство делује.
Ниједан суплемент не делује тако што гоји.
Они служе да надоместе мањак. (осим у боди-билдингу, али то је нека трећа прича)

Јако бих волела да ми неко објасни по ком то механизму комплекс Б витамина гоји. :) Како то витамини кроз суплемент узети доведу до отварања апетита?

....meni je takodje receno da ne goje....pila sam ih u trudnocama i nisam se tad gojila....ali kasnije kad sam ih pila u "normalnom" stanju
svaki put sam dobila na kilazi prilicno....e sad posto se i onako "drzim pod kontrolom" zbog hipotireoze, nesto me strah da rizikujem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back