- Poruka
- 48.596
ja kada ocu da jedem hleb, ja ko covek uzmem onaj najgrdji beli savu i taj fazon. i maznem pola odma. 
taj mi najsladji, a sto ide da se umace u nesto nezdravo.

taj mi najsladji, a sto ide da se umace u nesto nezdravo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja kada ocu da jedem hleb, ja ko covek uzmem onaj najgrdji beli savu i taj fazon. i maznem pola odma.
taj mi najsladji, a sto ide da se umace u nesto nezdravo.![]()

u ulje od sardine
. a ovu egzotiku tipa tonusa i slicno, ne jedem ili jedem bez icega, onako ko pecivo sto se jede. ne tretiram to kao hleb. ne jedem hleb, odvikla se tokom 2011.Negde sam čula da su možda te Sava i sl. vrste najobičnijeg, često i najjeftinijeg hleba, na našem tržištu konkretno, i najbezbednije u smislu kvaliteta.
E sad, pitanje je koliko je beli, polubeli uopšte zdrav, ali ja mislim da ne može nešto naročito da škodi samo ako se konzumira u nekoj razumnoj količini. Naravno, treba prvo definisati šta je "razumna količina"![]()

jel ume neko da mi objasni zasto mi smetaju hlebovi i peciva od belog brasna, a ne smetaju mi testenine?![]()
Можда због квасца.jel ume neko da mi objasni zasto mi smetaju hlebovi i peciva od belog brasna, a ne smetaju mi testenine?![]()
da.
kontam da onda nije do brasna, nego do neceg drugog sto stavljaju u hleb i peciva
da.
kontam da onda nije do brasna, nego do neceg drugog sto stavljaju u hleb i peciva
- - - - - - - - - -
ma ne, kad kuci pravim hleb, od raznih vrsta brasna, stavljam kvasac, i nista mi nije.

Dobro, ako se umoriš zovi prijatelje da pomognu....Meni nista ne fali kad mesim, a cim meshenje izostane pocnu problemi, pad forme i tako to...![]()

Znajuci kakvi su mi prijatelji verujem da bi se pojavljivali i nepozvani...Dobro, ako se umoriš zovi prijatelje da pomognu....

Dijetalni rezim se odnosi i na izostanak orgija.Jel ovo podrska za dijetu ili podrska za orgije?![]()

Znajuci kakvi su mi prijatelji verujem da bi se pojavljivali i nepozvani...
Dijetalni rezim se odnosi i na izostanak orgija.![]()

fuj gledala sam neku emisiju o tome, i neke amerikanke dzabe sve srecne sto postoji resenje za gojaznost, pricaju kako traze da kupe jaja pantljicare da se zaraze istom da bi smrsale a nastavile da jedu ko krmace...a u meksiku valjda postoji neka klinika za lecenje pantljicarom lol sta god to biloДаклем ...
http://vesti.krstarica.com/hronika/sad-progutala-pantljicaru-da-bi-smrsala/
Иако се ово чини шокантно, уствари није, проблем је само у врсти станара стомака.
Једна од сестричина се бавила моделингом око 8 година у ту се наслушала којечега.
На трулом и кварном западу који је у терминалној фази(док је овако нешто могуће, па јел?) могу се купити јаја аскарида (око 20-30 цм дуге беле глисте кад су јел, у пуној зрелости и кондицији) која се прогутају и мршављење убрзо почиње.
Могу се отклонити лако неким од савремених лекова, или прастаром врстом соли пиперазин адипатом која их парализује па ,,природним путем" напусте домаћина.
О гутању лоптица вате и сличним гурманлуцима да не пишем.
posle toga sta sam se nacitala i nagledala mislim da mi je znacajno oslabio apetitu narednih nedelju dana,eto dijete 
Nemoj da zaboravis i konzumiranje laksativa u prekomernim kolicinam i ostale splacine
- - - - - - - - - -
pih necu vise ondaK da se druzim sa vama![]()

Moram da pijem b komplex.![]()
Mozda je to bolji nacin unosenja vitamina B nego ispijanje pivskog kvasca, ja taj kvasac ne mogu da smislim. Ili da uzmes neke namirnice bogate tim vitaminima, koliko se secam sveza paprika je korisna i svo zeleno lisnato povrce.
Moram da pijem konjske doze po savetu lekara. Meni on otvara apetit neverovatno. Zato sam i svojevremeno prestala da ga pijem...
Ima sada da vam kukam za medalju.
Meni voce otvara apetit, a preporucuju ga tokom dijeta da bi se njime "napunio" zeludac i izazvao osecaj sitosti.![]()
Juce sam jeo kuvano zito, neki su ga i ovde preporucivali, i nakon toga sam osetio vucju glad, uopste me nije zasitilo, a inace nije lose, i bilderi to klopaju, moze se u njega svasta dodati, od oraha do komadica svezeg ili susenog voca, da bude kao ona smesa za musli.
Mene zitarice i voce isto ne mogu zasititi. Posle toga sam uvek gladna pa gledam da kad jedem tako nesto slano kombinujem sa sirom (uvek punomasni jer jako male kolicina zasite a i drzi me dugo) ili ako je slatko sa neutralnim sirevima tipa rikota.