baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Moram da pijem b komplex.![]()
To goji užasno, koji ti je prepisao ?
Beviplex?
I ako smem da pitam, zbog čega tolike doze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram da pijem b komplex.![]()
Beviplex?
I ako smem da pitam, zbog čega tolike doze?

Beviplex?
....joj sto je to zeznuto, otvara apetit kao lud....
....ali ima i dobru stranu, kad se pije ne opada kosa, ne lome se nokti, koza bude jos lepsa....pa sad biraj![]()

Nije beviplex toga ovde nema, a moram jer mi se krvna slika srozala, pa kao aj malo da se proba sa tim pre nekih radikalnijih mera.
nemoj da zaboravis i da dlake, a i nokti od toga rastu brze
znam da otvara apetit pa sada ko anoreksicar merim svaki zalogaj. kad sam ga pre pila koliko se secam nisam stalno bila gladan ali sam mogla da pojedem vola u kupusu za obrok![]()

Hehheh, ne tražiš mnogo, samo realno : )))
Ne mogu ovako napamet, jel ne piješ više lekove za štitastu?
U principu, žene koje su na terapiji za štitnu, ne bi na svoju ruku trebalo da uzimaju druge dijetetske suplemente sem možda kombinaciju Omega 3 kiselina + Vitamin E jer je to riblje ulje![]()
Oćeš ovde ili na pp?
Nije mi teško da ti sve napišem

u pazi bejbika strucnjak za nesto sto nisu sise
e bj ja pijem tablete pivskog kvasca,jer imam periode gde su mi nokti groooozni lomljivi listaju se i to
pa sam to uzela u dm
sta preporucujes bolje od toga,a da ne goji![]()
Meni voce otvara apetit, a preporucuju ga tokom dijeta da bi se njime "napunio" zeludac i izazvao osecaj sitosti.![]()
Juce sam jeo kuvano zito, neki su ga i ovde preporucivali, i nakon toga sam osetio vucju glad, uopste me nije zasitilo, a inace nije lose, i bilderi to klopaju, moze se u njega svasta dodati, od oraha do komadica svezeg ili susenog voca, da bude kao ona smesa za musli.
to se ne jede kada skidas kilograme, nego kada se radi masa. koliko znam.To goji užasno, koji ti je prepisao ?
Beviplex?

Ко ти је ово рекао?
Уопште не гоји нити отвара апетит.
Слободно пијте бевиплекс. Он је добар и надомешта неунесено, посебно код особа које слабије једу хлеб.
Како то витамини кроз суплемент узети доведу до отварања апетита?