smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
bujon dozvoljen a supa iz kesice nije? da ne misle da se kuva sopstveni bujon?
ne kapiram pitanje
pa bujon napravis sam , recimo kuvajuci kosti,a u supi iz kesice ima puno nitrata i ostalih cudesa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bujon dozvoljen a supa iz kesice nije? da ne misle da se kuva sopstveni bujon?

eh, eh..nekad se znalo..
![]()

cek, cek
nutricionista je rekao da jede voce za dorucak?
moj nutricionista je meni stavio u jelovnik jagode ili ananas cim ustanem (sagorevanje masti) ali PRE dorucka
a onda dorucak...pa uzina, pa rucak, pa tako dalje....
taj nutricionista nije bas onako...sav svoj...

Sve znam, Afro, teorija mi je jača strana. Ništa nije problem, ni pite, ni kolači, kad se broje kalorije i unos UH, P i M.

Pa moraju novi "stručnjaci" da izmisle nešto novo. Sušala sam jednog koji je pričao da čak ne treba u toku dana jesti različito voće. Ako si jela jabuku, ne možeš posle pomorandžu itd.
Voće ima puno šećera, ali ja sam uvek za to da se nadje u ishrani.

Sta vi znate o ishrani![]()
Nabrajate tu neke glupe standardizovane obroke...nidje veze, dok ja mogu da izgledam isto sa ili bez sladoleda/cokolade/pice ako brojim proteine, ugljene hidrate i masti da zadovoljim svoje dnevne kalorijske potrebe i odnos P/UH/M. Izbor obroka i vremenski razmak izmedju istih su potpuno nebitni ukoliko je priblizno tacna kolicina (u gramima) P/UH/M na dnevnom nivou.
E, zene, zene...kad cete nauciti nesto sem tih nebuloznih dijeta i dijetica
Edit: Bitan je i unos vlakana, ovsene, voce, povrce itd. i lagano preko 20 g koliko je i potrebno na dnevnom nivou.
Molila bih te da povedeš računa o načinu na koji se obraćaš ostalim sagovornicima na temi. To što imaš drugačiji pogled na dijete je ok i lepo je što svoja iskustva želiš da podeliš (ne znam čemu samo ona fotka sa istrćenim bicepsima ali dobro) ali nije pristojno reći da ostali nemaju pojma o ishrani.
Hvala

Molila bih te da povedeš računa o načinu na koji se obraćaš ostalim sagovornicima na temi. To što imaš drugačiji pogled na dijete je ok i lepo je što svoja iskustva želiš da podeliš (ne znam čemu samo ona fotka sa istrćenim bicepsima ali dobro) ali nije pristojno reći da ostali nemaju pojma o ishrani.
Hvala
Hvala

....samo da se malo hvalim, 62kg opet, prolece moze da dodje sutra![]()

Hvala
Ono sto sam procitao na temi su uglavnom netacne stvari. Kako god, placajte nutricioniste...ionako nije u redu da im kvarim posao 
Bravo,macko
Ima da zvizducu za tobom again...![]()

Nutricionisti samo uzimaju naivnima pare![]()

Joj, svi se kunete u ovas, a ja alergicna na njega![]()
Imas jecmenih i razanih kao zamenu![]()

Каша од пшеничних клица.I to isto ...
Mislim na jecam, a za raz ne znam. Mozda nadjem nesto malo da kupim i probam
Inace da dodam iz nekog razloga eto nisam alergicna na psenicu![]()

E vala neka sam mu ja naivna dala. Mislim pare.![]()

Joj, svi se kunete u ovas, a ja alergicna na njega![]()

Bravo,Afro! Takva sam i ja..mada se nisam merila skoro. Po odeci bih rekla da ne mrda kilaža. Ali jos 2 kg mooram skinuti.