Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima :cao:
kao sto vidite nova sam na forumu i potrebna mi je pomoc i podrska (koju cu i ja drugima pruziti :hvala: )
Pa da pocnem : u septembru prosle godine samm bila na operaciji,pritom uzimala deksazon i ugojila se :sad2:
Do kraja godine nisam mogla bukvalno nii grram da smrsam, a od januara je napokon pocelo i od 4januara do 14 februara sam smrsala 4kile, a od tada samo 200grama :/
Zanima me sta vi mislite sa kojom dijetom da probam? ishrana mi je redukovana naravno, ne jedem slatkise,hleb(odavno ne jedem) vise voca/povrca. imam trenazer pa vezbam na tome svaki dan 40minuta,ali planiram da povecam,radim jos neke vezbice i naravno setnja svaki dan 1ipo do 2, ponekad i vise. ...Za mene bi bilo idealno da do maja smrsam 10 kila,jer imam jedan vatan rodjendan, da li mislitte da je to moguce? ali da nema joj-joj efekta :mrgreen:

ja smršala 2,5 kg za nedelju dana, a da nisam nameravala
e sad, zašto?
kasno sam dolazila sa posla, mal bila kod kuće i dok izvedem kučiće, odem do mame, istuširam se-ja više nisam ni gladna...
a i dobila sam novi lek za sniženje pritiska koji je i za izbacivanje vode, pa ima i to veze...
kako god, to je bio zimski višak i nema ga više
još da skinem i ove višegodišnje viškove...:rumenko:

ja smršala 2,5 kg za nedelju dana, a da nisam nameravala
e sad, zašto?
kasno sam dolazila sa posla, mal bila kod kuće i dok izvedem kučiće, odem do mame, istuširam se-ja više nisam ni gladna...
a i dobila sam novi lek za sniženje pritiska koji je i za izbacivanje vode, pa ima i to veze...
kako god, to je bio zimski višak i nema ga više
još da skinem i ove višegodišnje viškove...:rumenko:

...hehe....bravo Boko, vidi ovako, moja mama je za 5 ipo meseci skinula preko 15kg, "na mojoj kujni" i na mom rezimu,
pa eto jedino da te "usvojim" na neko vreme, ti bi sigurno skinula i vise:lol: :zag:

...a zasto?

...neces da umres od jedne cokoladne bananice....

...ja to sebi ne radim, mada ne jedem ni vise od jedne ako me bas uhvati zelja
za slatkim....a da me ne bi takve situacije snalazile, uvek imam u kuci onu
crnu cokoladu, o kojoj sam vec pisala i uzmem kocku najvise dve u toku dana....

...a zasto?

...neces da umres od jedne cokoladne bananice....

...ja to sebi ne radim, mada ne jedem ni vise od jedne ako me bas uhvati zelja
za slatkim....a da me ne bi takve situacije snalazile, uvek imam u kuci onu
crnu cokoladu, o kojoj sam vec pisala i uzmem kocku najvise dve u toku dana....

necu zato sto imam jos malo do tri meseca, na toleranciji, i bilo bzv da prekrsim pred kraj, a za tako gruba krsenja, sledi, gorusica i bolovi u stomaku, znam od predhodnog puta....

...hehe....bravo Boko, vidi ovako, moja mama je za 5 ipo meseci skinula preko 15kg, "na mojoj kujni" i na mom rezimu,
pa eto jedino da te "usvojim" na neko vreme, ti bi sigurno skinula i vise:lol: :zag:

:cmok2:
vidiš da skinem i ja kad sam sama, al kad se vrati dete...mora da se kuva i sprema i ima i slatko i grickalice...to bre muško, mlado u punoj snazi, vola bi pojeo
a voli sve isto što i ja, majkino čedo, pa ajde onda nemoj da jedeš...

...ja sam čuo da je za dijetu najbolje gledati filmove...:rumenko:

cevapi_zps81ed1d65-1.jpg

to za celicenje volje ucesnika na temi :zper:

ja bih sad stukla te cevape ko izgladnelo siroce :sad2: :zaljubljena: sanjam danima da zderem masno mesiste...al ne moze :sad2: od operacije hrana mi tera suze na oci posle dva zalogaja i cini mi se da se nece sitaucija u skorije vreme menjati :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back