Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto nam je poznavalac banovan :eek:
e dosla sam da vam kazem
da mi je neko rekao da cu ja da se odviknem slatkisa rekla bih da ne kaki previse i da je to nemoguce
medjutim evo ostavih cigarete,ostavih gazirano i evo na putu sam da se resim i slatkisa
dugo se radi na tome i glavna je motivacija ali da znate da se sve moze,samo se u glavi pripremite,mozak je cudo :D
kad se budem potpuno odvikla od slatkisa ja vise necu imati poroka sem da jurim ***** i kockam se :rumenko:
a i dalje uzivam u ukusima

ja probala da ne kupujem kk i solkove
pa sam gora no cigani
jedva cekam da se neggde yadesim gde toga ima i da budem posluzena:sad2::rumenko:

odvratna sam samoj sebi....

I mene zanima
ja sam bila i kod nutricioniste, i na raznim rezimima i ona nesrecna intolerancija
ali tu i tamo ponekad kk moram, il da mrem
kad je kk u pitanju, uopste nisam karakter
lakse mi je bilo da ostavim cigarete
sama od sebe
meni je potrebno vreme za neke odluke al kad dodjem do toga,onda se drzim i posle nedelju dana vec to postaje navika
pijem samo vodu i alkohol (sto ne kazem da je dobro ali...) sve to slatko mi je bljak,dobro desi mi se nekad da popijem kk,to je stvarno retko i pijem bez secera
da npr svarim nesto :rumenko: ili ako mi se na poslu jede nesto slatko,ja popijem kk light i prodje me zelja

za to treba samo volja i jasam cilj, ja kada nisam prepoznala frizerku, onda sam pocela ....

da, ali ti treba i dobra organizacija
sto ja sa bebom, mm i svekrom i svekrvom u kuci i
odlaskom na posao u 6.40h i povratkom u 17.30h ne mogu nikako da postignem
a pritom, imam jako malo stvari dozvoljenih za jesti,
dosta povrca mi je dozvoljeno, al moram da sacekam to povrce...

tako da ce dijete, bar u mom slucaju, da sacekaju novo porodiljsko bolovanje, Boze zdravlja

ima li neko iskutva sa hrono ishranom ovde?
stvarno zelim da smrsam do juna/kraj maja. Pocetkom januara sam imala 80kg do 28.2 sam smrsala na 75,9 do danas sam se merila svaki dan(znam da ne treba ali morala sam da pratim kilazu i to je izgledalo ovako 75.9/75.6/75.2/75.2/74.4/75.5/ i danas opet 75.5. Zanima me da li je to normalno tj da li se sad i dalje gubi voda ili pocinju kile? Morate da shvatite da sa ja jako izervirana i neraaspolozena zvog toga jer sam imala 65,pa sam bila na operaciji i ugojila se na 80kg :( (3meseca nisam mogla da smrsam uopštee ni grama)
Stvarno ne jedem vec mesec dana nista slatko cak ni u caj i kafu ne stavljam secer/fruktozu, i fizicki sam aktivna ali me zabrinjava to sto ce mi mozda ostati na toj cifri kilaza :/
HEELP:sad2::besna:

bile mi danas neke babe i gledaju ostatke rasprodaja,koje smo mi klasirale po velicinama
pa imas jedan deo 36,jedan 38 pa sve do 46
i gledaju one taj sa 36/38 i opaze da nije njihova velicina
jedna kaze
"jao ovo su male velicine"
a druga samouvereno
"znas sta,ne bih ni volela da mogu da udjem u ovo" onako s gadjenjem
:lol:
a ja se mislim sto seeeeereeeeteee :whistling:
ja danas obukla najgluplji moguci jegging,kosulju kariranu i dzemper i sve to super stoji,a bilo bi jos bolje sa jos -5kg,a pre 4 meseca nema sanse da bih se usudila tako da izadjem
kad sam mrsava sve mi lepo stoji bre :zaljubljena:
idemo dalje :D

- - - - - - - - - -

ovo je bio mali motivacioni govor :malav:
izaslo sunce,vreme taman da se pocne trcanje,setnje,voznja bajka i sex u prirodi :zper:
kao i vreme za salate :)

Ja ovih dana zaobilazim vagu da me dodatno ne depresira. :roll:
Razocarenje prikazanom cifrom je nastupilo pre 10 dana...rezim i vezbe, kad na vagi + ... :evil:
Jos mi brat rekao da bi neki ubili da tako brzo dobijaju masu i bilderske konture...Jupiiii.... :lol:
Elem, nema meni vise ni tegica od 1kg, dok prvo ne skinem kg...

...i sabotaza-izadjem u setnju, zavrsim na lava kolacu sa pratecim elementima-sladoled, sumsko voce, lesnjaci.. (ono cuveno-ajde, samo jos danas, meni se bas jede, ajde, necu sam da jedem...mislim se treba zabu u vodu...ali ima da primenim staru taktiku, kazem-hocu, a kad konobar dodje narucim kafu/caj/limunadu :malav: ...)
E, cvrc, danas odbih cokoladicu...uredno sam je uzela, "za posle", ponela i prosledila sagorevacima slatkog bez posledica po liniju... :)

I teska srca izbacih mleko iz kafe...nikako mi ne prija. :( I jos tezeg srca izbacih grozdjice+med+cvrsti jogurt/pavlaku sa manje mm, bas me navukli...ali kaloricno je za medalju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back