blago vama sto su vam dozvoljena jaja na toleranciji![]()
i mi patimo za necim.....
npr ja za piletinom, skusom,.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blago vama sto su vam dozvoljena jaja na toleranciji![]()
naravno busna kasika i znoj

samo?Da jedem kasike i znoj?
Ne jedem mlecno i jaja. Nikad u zivotu nisam pila gazirana pica. Ali zato obozavam eurokrem i sendvice, pice, grickalice
sve sto spada u brzu hranu najvise gojiovo je istinito, a pored toga zena ima gomilu odlicnih saveta za sport, ishranu i mrsavljenje a cela sustina je u prici da ne moze dijeta bez fizicke aktivnosti, jer cak i kada smrsas, mozes da izgubis misice a ne salo, i onda zavrsis ko mlohava vreca sala
ko god hoce da uradi nesto od sebe, ovde moze da nadje dobre savete...muz pati za kafom....
Ako sme kozje mleko, doda par kapi i odlična bude kafa....dan drugarice, jesi li ovo ti resila da vezbas?![]()
draga moja vec uveliko ali nikako da doguram do onog najinteresantnijeg dela![]()
...onda da ti se pridruzim, mozda zajedno uspemo![]()

.....uh ala vam je ta dijeta, teska
....kako bre ponfrit, a i krilca?...pa jos i rafaelo...jel se vi gojite ili mrsavite...nista mi nije jasno...
...ja sam danas pola tanjira pasulja corbastog..bez hleba naravno, sad kafa...za veceru solja jogurta....
...kupila sam klementine, a ima i kivija, pa ako me uhvati glad, eto moze to...
Маслиново у салату, к'омпир куван...мада може нека верзија пире к'омпира без млека и путера, али с маслиновим уљем као масноћом...или масти од кобаЈсица уместо маслиновог уљета!smem i ja i krompir i maslinovo ulje al mi na pamet nije palo da przim isti...
...przenje obilazim u sirokom luku...
kokos i soja su mi zabranjeni, kao i maslac, posto mi je zabranjeno i mleko
super vam je ta tolerancija, blago vama

ni po drugom