Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onaj link što je kistina postavila je istinit 100%. Kome je svejedno da li će, šta će i kada će da jede, nema šanse da bude debeo. Onaj ko samo razmišlja šta mu se jede, za koga je klopa pravi fetiš, za koga je obrok čitav ritual, nema šanse da bude mršav.

Moj najbolji drug kaže: "Ja ležim ovde u sobi i gledam TV, a u trpezariji na stolu stoji pun tanjir kolača. Ja nemam pojma šta se dešva na televiziji, niti šta gledam, ja samo mislim o onom tanjiru sa kolačima. Dok ne ustanem, ne prenesem ga kod mene i ne slistim sve sa njega, nemam mira." To je suština. Ko može da se iskontroliše neće imati problem sa gojaznošću, nikada.

.....uh ala vam je ta dijeta, teska:eek:

....kako bre ponfrit, a i krilca?...pa jos i rafaelo...jel se vi gojite ili mrsavite...nista mi nije jasno...

...ja sam danas pola tanjira pasulja corbastog..bez hleba naravno, sad kafa...za veceru solja jogurta....

...kupila sam klementine, a ima i kivija, pa ako me uhvati glad, eto moze to...

.....uh ala vam je ta dijeta, teska:eek:

....kako bre ponfrit, a i krilca?...pa jos i rafaelo...jel se vi gojite ili mrsavite...nista mi nije jasno...

...ja sam danas pola tanjira pasulja corbastog..bez hleba naravno, sad kafa...za veceru solja jogurta....

...kupila sam klementine, a ima i kivija, pa ako me uhvati glad, eto moze to...

eto nekome je zivot majka nekome maceha, sme i krompir i piletinu, a rafaelo je soja mleko i maslac i kokos i fruktoza... zato volim ovu dijetu, zato sto nisi gladan i zeljan nicega.... ni slatkog ni slanog ni .....

smem i ja i krompir i maslinovo ulje al mi na pamet nije palo da przim isti...
...przenje obilazim u sirokom luku...

kokos i soja su mi zabranjeni, kao i maslac, posto mi je zabranjeno i mleko

super vam je ta tolerancija, blago vama
Маслиново у салату, к'омпир куван...мада може нека верзија пире к'омпира без млека и путера, али с маслиновим уљем као масноћом...или масти од кобаЈсица уместо маслиновог уљета!:per:
Кад сам био студент сматрао сам кромпир пире јелом за уживање, направим килу истог и поједем док гледам филм уместо кокица.:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back