Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije malo, a imaš pravo, možeš sama sebi da napraviš jelovnik od dozvoljenih namirnica.

Ja vas samo bojažljivo čitam jer sam za mesec dana nabacila 3 kg, samo zato što je u kući stalno bilo brdo kolača.
A pre toga sam uspela da skinem ta 3 kg jer sam bila umerena. Jela sam sve, čak i kolače posle ručka, ali sam uspevala da se zadržim na jednom.
Znam recept, samo da se obuzdam.
Počela je i joga konačno, posle raspusta. Nije ona za mršavljenje, ali je za opšti boljitak. I naravno, obavezno peške na 4. sprat.

Nije malo, a imaš pravo, možeš sama sebi da napraviš jelovnik od dozvoljenih namirnica.

Ja vas samo bojažljivo čitam jer sam za mesec dana nabacila 3 kg, samo zato što je u kući stalno bilo brdo kolača.
A pre toga sam uspela da skinem ta 3 kg jer sam bila umerena. Jela sam sve, čak i kolače posle ručka, ali sam uspevala da se zadržim na jednom.
Znam recept, samo da se obuzdam.
Počela je i joga konačno, posle raspusta. Nije ona za mršavljenje, ali je za opšti boljitak. I naravno, obavezno peške na 4. sprat.

Mnogo je lakše skinuti puno kg..nego održavati..ili skinuti tih 3:aha:

Mnogo je lakše skinuti puno kg..nego održavati..ili skinuti tih 3:aha:

I ja mislim da je tako, ali daleko od toga da ne treba skinuti kapu nekom ko je skinuo 30 kg.
Ja se uvek pitam, kako mogu bez većeg napora da održavam 64 kg, a kad uspem da skinem na 60, to ne mogu da održim.
Verovatno za nekog to nije velik broj kilograma, ali ja sebi nikad nisam dozvolila da nabacim previše viška. Zato sam celog život na oprezu. Od rane mladosti mi je, gledajući moju baku i majku, jasno da imam genetske predispozicije za višak kilograma i da moram da vodim računa. Nikad se nisam najela bez griže savesti, a volim da jedem. I onda sam uvek u nekom rascepu izmedju onog što volim i onog što je dobro za mene.

Pozdrav,drage moje :D! Da se i ja prikljucim,lakse je uz porsku..Posle godina raznih neuspelih dijeta(citaj-zabranjeno,dozvoljeno,u toliko sati to i to),pijenja raznih gluposti i gomile potrosenih para,resila sam da sama redukujem ishranu,a sa drugog foruma pocela sa vezbama koje cu vam pokazati..Mislila sam da cu da umrem posle prvog "treninga",pala sam kao sveca i "oprostila"se sa zivotom :hahaha:,ali sada je vec druga prica,ulazim u stos,imam volje da ih radim,jer sam osetila aktivaciju svakog misica u meni..Nadam se vasoj podrsci i savetima :hvala:

mnogo je teze kad obracate paznju i strepite koliko ste kalorija uneli sve vremen misleci na ono sto ste izbacili..ako se samo presaltujete na drugi vid oshrane to je to nema odsupanja ne kupujete vise sta goji i brzo se naviknete

a imamo i dosta zajednickih namernica pa ne moram sve duplo da spremam, kad sam samo ja bila na toleranciji vise sam spremala :D

do juce sam meni uvek pravila od jecmenog, ali ne integralnog, integralno se raspada, juce sam od ovsenog jernam je ono jedino zajednicko, cini mi je da su jecmene malko bolje :) umutim jaje, casu soja ili ovas mleka, malo soli, malo fruktoze i oko 6 kasika brasna, mora da bude malo gusce i meni sam mazala dzemom, mm nije hteo dzem filovao fruktozom, a pre sam ih i n a slano spremala sa mlevenim mesom ili suvom curetinom i salatama.
sutra cu da probam da umutim majonez od maslinovog ulja :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back