Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Значи резиме ове теме је да је Тома звезда падалица, а чланови странке једна мања прашинаSvi smo mi došli sa Zvezda...Zvezdana prašina...Na te zvezde mislim...
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи резиме ове теме је да је Тома звезда падалица, а чланови странке једна мања прашинаSvi smo mi došli sa Zvezda...Zvezdana prašina...Na te zvezde mislim...
![]()

Pa pazi...Pošto su i radikali stvoreni sa jednom svrhom...Antispskom...I ovi imaju neku svrhu...A tomina zvezda je tek počela uzdizanje...Tako da ćemo na pad čekati malo duže...Значи резиме ове теме је да је Тома звезда падалица, а чланови странке једна мања прашина![]()

Имао је он добро уздизање све док му сребрењаци нису оптеретили џепове. Бојим се да је кренуо законом гравитације. Био је звезда, а сад је звездина прашина.Pa pazi...Pošto su i radikali stvoreni sa jednom svrhom...Antispskom...I ovi imaju neku svrhu...A tomina zvezda je tek počela uzdizanje...Tako da ćemo na pad čekati malo duže...![]()
Opet taj stari juda trip...Kad se setim da su spaljivali ploče Bitlsa kad je Lenon,bog da mu dušu prosti rekao da su veći od isusa.Što je bilo istina...Taj mit o Judi je previše istrošen,baš takvim tumačenjima...Имао је он добро уздизање све док му сребрењаци нису оптеретили џепове. Бојим се да је кренуо законом гравитације. Био је звезда, а сад је звездина прашина.

Имао је он добро уздизање све док му сребрењаци нису оптеретили џепове. Бојим се да је кренуо законом гравитације. Био је звезда, а сад је звездина прашина.
Ево,..."Звезда падалица" скида још једну крпицу,
не би ли била лакша...кад падне, да се много не угрува...
![]()
http://www.alo.co.yu/politika/11496/Dindic_i_ja_smo_bili_prijatelji
Tomislav Nikolić promenio ploču, sad tvrdi:
Đinđić i ja smo bili prijatelji
.....
- Ja sam se javno celoj Srbiji izvinio zbog loše političke dosetke
na jednom mitingu SRS-a. Između ostalog, i u „Peščaniku“ B92. A lično sam se izvinio i Ružici Đinđić na jednom prijemu.
..............................................................................................................................
Ето,
само што се малкице "удружио" са Тадићем,...о`ма поче да се извињава,
ваљда је то прелазно![]()
.

Ово иде у посебну тему. Кад могу они да отварају 10 о СРС и Палестини...![]()
Đinđić mi je bio prijatelj
Izjavili ste da se oko vas stvara atmosfera ista kao i pred atentat na Zorana Đinđića. Tu atmosferu ste i vi lično kreirali.
- Ja sam se javno celoj Srbiji izvinio zbog loše političke dosetke
na jednom mitingu SRS-a. Između ostalog, i u „Peščaniku“ B92. A lično sam se izvinio i Ružici Đinđić na jednom prijemu. Rekao sam joj da nisam hteo da dođem na sahranu jer bi prošao gore nego Vojislav Koštunica. Rekla mi je da je svesna toga i da nema problema. A onda sam joj se iskreno izvinio za to što sam rekao i ponovio joj da smo ja i Đinđić bili u specifičnom prijateljskom odnosu. „Znam“, rekla mi je, „Zoran mi je sve govorio“. I šta još da uradim? I Šešelj me je mesecima kritikovao zbog tih izvinjenja.
![]()

Кад кум Тома куму забије нож у леђа
"Велика ме је срамота што је Томислав Николић годинама уживао моје неограничено поверење, чак толико поверење да сам му омогућио да буде главни шеф тима за помагање моје одбране и утолико је моје разочарање веће", казао је Шешељ

Кад кум Тома куму забије нож у леђа
"Велика ме је срамота што је Томислав Николић годинама уживао моје неограничено поверење, чак толико поверење да сам му омогућио да буде главни шеф тима за помагање моје одбране и утолико је моје разочарање веће", казао је Шешељ
Neka ga,samo nek skuplja politicke poene za samoubistvo...................al da nije normalno,nije

Вечерас је "Полиграфу" превазишо и сам себе, а и сва очекивања ...
Изгледа да му је неко дошапнуо да се Тадић неће лишити "добрих услуга" Динкића и Гејова, па самим тим пропада његова комбинација за муњевито улетање у власт ...
Тужно га је било чути када каже :
-"Па ми смо за Европу!",
-"Да, ја сам за Ђинђићем био пријатељ још '86 ..."
Јадно и патетично ...

Није он,
шетају га Жути од телевизије до телевизије,
ко мечку, од вашара до вашара ...
Понеко му баци бомбону, по неко флашу пива, а Томица сав сретан, мисли да је звезда ...
Вуку га газде, терају га да игра уз таламбас, да се пење на бандеру, да се рве са "храбрим момцима" ...
Брњица у њушци, на кратком ланцу ... Мотка и огрлица са клинцима окренутим према врату ...
Играј мечко, како ти свирају, и надај се ...
Могао си бити цар, а сад си Дворска Луда ...

nego sta!? vidis da se odvojio od radikala, kreten!Ja njega iskreno počinjem da se plašim, čini mi se da se ponaša neuračunljivo.

nego sta!? vidis da se odvojio od radikala, kreten!![]()