zbiljaš
Iskusan
- Poruka
- 5.637
Ćacad je ozbiljno počela da se između sebe pita "a zašto ne idemo na izbore da ih počistimo, pa zar nismo četiri puta do sada već išli na vanredne izbore, ŠTA JE PROBLEM SAD KADA SMO NAJJAČI????"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нашли сте и Бобана. Лепо.
Nije to isti čovek. Ovaj analitičar je Ličanin. Ili beše u Slavoniji rođen, sad sam zaboravio, uglavnom nije naš SRBIJANAC iz Zaječar već je došao ovde iz Hrvatske.
То није тај Бобан. Верујем да желиш видети што ти се снило, али ипак...
Воли га бата Том, па му се привиђа.Nije to isti čovek. Ovaj analitičar je Ličanin. Ili beše u Slavoniji rođen, sad sam zaboravio, uglavnom nije naš SRBIJANAC iz Zaječar već je došao ovde iz Hrvatske.

Pa niste hteli izbore ni za živu glavuĆacad je ozbiljno počela da se između sebe pita "a zašto ne idemo na izbore da ih počistimo, pa zar nismo četiri puta do sada već išli na vanredne izbore, ŠTA JE PROBLEM SAD KADA SMO NAJJAČI????"
Zato sto smo tako jaki i idemo na izbore 2026., da nismo bili bi 2027. kao u ostalim zemljamaĆacad je ozbiljno počela da se između sebe pita "a zašto ne idemo na izbore da ih počistimo, pa zar nismo četiri puta do sada već išli na vanredne izbore, ŠTA JE PROBLEM SAD KADA SMO NAJJAČI????"
Velikom broju ćacadi je postalo jasno da se im gazda utronjao vanrednih izbora.Zato sto smo tako jaki i idemo na izbore 2026., da nismo bili bi 2027. kao u ostalim zemljama
Obrnuto, blokaderima je jasno da su se utronjali vanrednih izbora 2026. i shvataju da ce ih verovatno bojkotovati. Takodje predsednicke ni ne pominju...Velikom broju ćacadi je postalo jasno da se im gazda utronjao vanrednih izbora.
A u stvarnosti, Oskar se boji da raspiše vanredne parlamentarne izbore koje traže pobunjeni studenti i građani, iako zemlja vrije i premda se do sada od 2012. godine kada ste došli na vlast vanredno išlo na parlamentarne izbore čak četiri puta, a da nije bilo nikakvog razloga za to.Obrnuto, blokaderima je jasno da su se utronjali vanrednih izbora 2026. i shvataju da ce ih verovatno bojkotovati. Takodje predsednicke ni ne pominju...
Kako se boji kad se zna tacno kad ce biti?A u stvarnosti, Oskar se boji da raspiše vanredne parlamentarne izbore koje traže pobunjeni studenti i građani,

A u stvarnosti, boji se i ne sme da raspiše izbore.Kako se boji kad se zna tacno kad ce biti?
Ti smatras da nece biti tad kad su najavljeni?A u stvarnosti, boji se i ne sme da raspiše izbore.
Слушај чоче ово. Бошко Буха је "минус 0" (изум напредног проф математике) за овог "див јунака" што се не боји 5 митраљеза.Velikom broju ćacadi je postalo jasno da se im gazda utronjao vanrednih izbora.
Navodno je izvesni Žabac koji je devedesetih držao butik Adidas u starom zanatskom centru u MZ "Kozara" i družio se sa ekipom koja je tada držala FK Bežaniju, u blokovima vadio pištolj na njega u lokalu sa poker automatima posle neke prepirke, ne znam šta je tačno bilo samo znam da je taj Žabac non-stop po lokalnih kafićima gde su ga znali vadio pištolje i mahao njima jer je radio za policiju i mogao je to da radi, znači kao neka preteča Oskarovih batinaša iz Ćacilenda; možda je sada tamo ako je živ.Слушај чоче ово. Бошко Буха је "минус 0" (изум напредног проф математике) за овог "див јунака" што се не боји 5 митраљеза.
Komšo, šta kažeš za Bobana?Navodno je izvesni Žabac koji je devedesetih držao butik Adidas i družio se sa ekipom iz Bežanije u blokovima vadio pištolj na njega u lokalu sa poker automatima posle neke prepirke, ne znam šta je tačno bilo samo znam da je taj Žabac stalno po lokalnih kafićima vadio pištoj i mahao njima jer je radio za policiju.
Ćacad je ozbiljno počela da se između sebe pita "a zašto ne idemo na izbore da ih počistimo, pa zar nismo četiri puta do sada već išli na vanredne izbore, ŠTA JE PROBLEM SAD KADA SMO NAJJAČI????"