Boban Stojanović - Vućićevo biračko telo počinje da sumnja u njegove korake

Нашли сте и Бобана. Лепо.
Screenshot_20251115_155853_Samsung Internet.jpg

Ćacad je ozbiljno počela da se između sebe pita "a zašto ne idemo na izbore da ih počistimo, pa zar nismo četiri puta do sada već išli na vanredne izbore, ŠTA JE PROBLEM SAD KADA SMO NAJJAČI????"

Pa niste hteli izbore ni za živu glavu
A i šta će vam?
Ionako će da glasa neka lažna većinska Srbija za Onog...

Obrnuto, blokaderima je jasno da su se utronjali vanrednih izbora 2026. i shvataju da ce ih verovatno bojkotovati. Takodje predsednicke ni ne pominju...
A u stvarnosti, Oskar se boji da raspiše vanredne parlamentarne izbore koje traže pobunjeni studenti i građani, iako zemlja vrije i premda se do sada od 2012. godine kada ste došli na vlast vanredno išlo na parlamentarne izbore čak četiri puta, a da nije bilo nikakvog razloga za to.

Velikom broju ćacadi je postalo jasno da se im gazda utronjao vanrednih izbora.
Слушај чоче ово. Бошко Буха је "минус 0" (изум напредног проф математике) за овог "див јунака" што се не боји 5 митраљеза. :namcor:

Слушај чоче ово. Бошко Буха је "минус 0" (изум напредног проф математике) за овог "див јунака" што се не боји 5 митраљеза. :namcor:
Navodno je izvesni Žabac koji je devedesetih držao butik Adidas u starom zanatskom centru u MZ "Kozara" i družio se sa ekipom koja je tada držala FK Bežaniju, u blokovima vadio pištolj na njega u lokalu sa poker automatima posle neke prepirke, ne znam šta je tačno bilo samo znam da je taj Žabac non-stop po lokalnih kafićima gde su ga znali vadio pištolje i mahao njima jer je radio za policiju i mogao je to da radi, znači kao neka preteča Oskarovih batinaša iz Ćacilenda; možda je sada tamo ako je živ.

Navodno je izvesni Žabac koji je devedesetih držao butik Adidas i družio se sa ekipom iz Bežanije u blokovima vadio pištolj na njega u lokalu sa poker automatima posle neke prepirke, ne znam šta je tačno bilo samo znam da je taj Žabac stalno po lokalnih kafićima vadio pištoj i mahao njima jer je radio za policiju.
Komšo, šta kažeš za Bobana?

Ćacad je ozbiljno počela da se između sebe pita "a zašto ne idemo na izbore da ih počistimo, pa zar nismo četiri puta do sada već išli na vanredne izbore, ŠTA JE PROBLEM SAD KADA SMO NAJJAČI????"

Hoće da vam sabije rogove, da vam pokaže razliku između
Jupitera i vola, da se zna ko je bos i kad to shvatite dolaze izbori.

Back