nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
Ma to mi je najteže palo, plačem od septembra.![]()
mislim da mu je to i bio cilj . sholja, sta ces
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to mi je najteže palo, plačem od septembra.![]()
Вечерас је "Полиграфу" превазишо и сам себе, а и сва очекивања ...
Изгледа да му је неко дошапнуо да се Тадић неће лишити "добрих услуга" Динкића и Гејова, па самим тим пропада његова комбинација за муњевито улетање у власт ...
Тужно га је било чути када каже :
-"Па ми смо за Европу!",
-"Да, ја сам за Ђинђићем био пријатељ још '86 ..."
Јадно и патетично ...

Мења одела ко змија кожу.....
Ма гади ми се кад га видим на тв.....онако танких усана и погледа лицемерна..
Можда ово није ни лоше....чисти се СРС од шљама .....сами одлазе.
Мења одела ко змија кожу.....
Ма гади ми се кад га видим на тв.....
....чисти се СРС од шљама .....сами одлазе.
, а и многе друге који су без имена познатог јавности, а под велом чланства у ДСС-у крали...иначе, Тому не могу више ни да гледам у новинама, не иде ми ни интервју његов да прочитам, а да ми се не смучи, а камоли још да га гледам на тв-у са све оном његовом фацом ''ах, пробавита''!И мења мишљење к'о ***** гаће - 5-9 пута за вече ...
Сва ће се опозиција сад прочистити...видимо да се и у ДСС-у исто дешава...избацише Коматину, није смео ни жалбу да уложи, а и многе друге који су без имена познатог јавности, а под велом чланства у ДСС-у крали...иначе, Тому не могу више ни да гледам у новинама, не иде ми ни интервју његов да прочитам, а да ми се не смучи, а камоли још да га гледам на тв-у са све оном његовом фацом ''ах, пробавита''!
Чист доказ колико ниско може човек да падне.
Ослабила простата........ вероватно је и диуреја у питању......
Уфатила га промаја....на путу ка горе....

Па мора да се одради лова...Udario Nikolić u žešću šetnju,nakon pojavljivanja na našim tv-stanicama,sinoć je gostovao i na BN-televiziji.Plaćaju finansijeri kampanju.
... "kad si jednom poslušan nekome, poslušan si uvek i svakome" ...
Стриптиз се наставља,
само до сада се скидао сам,
а сада су почели други да скидају ...
А после скидања ....