- Poruka
- 46.570
Moralan Zakon iz Biblije je jako jasan,
Niko ne moze reci ja to ne razumem.
Jasno pise ko nece dobiti spasenje.
Niko ne moze reci ja to ne razumem.
Jasno pise ko nece dobiti spasenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, stvarno su nametljivi. Zapeli mi jedni pre nekog vremena na buskoj, valjda skontali da sam tip čoveka koji hoće svakog da sasluša. A busa kao za inat dugo nije bilo, letnji red vožnje pa su ređi. Udaviše me tako kao zmija žabu. Neki kongres valjda trebao da bude pa me zvali da dođem.Svedoci ne poducavaju, oni NAMECU DRUGIMA svoju veru....
Kako si ti nezahvalan. Da si imao ispravan stav oni bi te spasiliE, stvarno su nametljivi. Zapeli mi jedni pre nekog vremena na buskoj, valjda skontali da sam tip čoveka koji hoće svakog da sasluša. A busa kao za inat dugo nije bilo, letnji red vožnje pa su ređi. Udaviše me tako kao zmija žabu. Neki kongres valjda trebao da bude pa me zvali da dođem.
Kad je stigao autobus gledao sam u onog vozača kao u božijeg spasitelja.![]()
Kazes zvali te da dodjes na kongres?E, stvarno su nametljivi. Zapeli mi jedni pre nekog vremena na buskoj, valjda skontali da sam tip čoveka koji hoće svakog da sasluša. A busa kao za inat dugo nije bilo, letnji red vožnje pa su ređi. Udaviše me tako kao zmija žabu. Neki kongres valjda trebao da bude pa me zvali da dođem.
Kad je stigao autobus gledao sam u onog vozača kao u božijeg spasitelja.![]()
Ti i dalje ne mozes da shvatis da Bog spasavaKako si ti nezahvalan. Da si imao ispravan stav oni bi te spasili![]()
Onda se samoukinite jer ste suvisni.Ti i dalje ne mozes da shvatis da Bog spasava
sad ce internet explorer da ukapira, pa ce ti on objasniti da li sam ili nisam dokazao sta je vas trzisni moral, zasto izbegavas da navedes da se radi o laznim prorocima kad pridikujes o zlim plodovima ako nije zbog savesti, i zasto kod vas originalan prevod, doslovan stoji u fusnoti koja je suprotna sa tvojim bogatstvom duha https://forum.krstarica.com/threads/dusa-u-religiji.762674/page-11#post-38157276 ako ne zato da se bolje prodate, bolje izreklamirate, sakrijete sta vas razoblicuje ili cak izopacite originalan tekst, ali ga zbog zigosane svesti cusnete u fusnotu, koju ti nisi ni izucila, pa si se prevarila tvrdeci suprotno od nje - sedi, 1.Ne znam sta si dokazao?
Ja sam objasnila sta je sta
Iznela sam sve iz Biblije kako je.
Dobro, zato me je ovako neispravnog spasao vozač gradskog saobraćajnog.Kako si ti nezahvalan. Da si imao ispravan stav oni bi te spasili![]()
Sve. Šta ima da obrlaćuješ potpunog stranca kojeg vidiš prvi put u životu?Kazes zvali te da dodjes na kongres?
Pa kako si to izdrzao. Saosecam se sa tobom
Bio si strpljiv da saslusas nekoga par minuta svaka ti cast.
Izvini sta je tu nametljivo?
Jel znas ti sta se desi kad iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, iz godine u godinu citas iz casopisa, pa onda ti neko postavi pitanje sta si procitao, pa ti prepricas ono sto si procitao? Desavaju se razni procesi u mozgu. To ti se manifestuje tako sto se plasis da otvoris link, ne zelis da istrazis, svi koji ti se suprostavljaju misljenjem su sluge djavola. To sto se izbegavaju neke teme to je isto posledica. Ja to ne bih shvatao previse licno.sad ce internet explorer da ukapira, pa ce ti on objasniti da li sam ili nisam dokazao sta je vas trzisni moral, zasto izbegavas da navedes da se radi o laznim prorocima kad pridikujes o zlim plodovima ako nije zbog savesti, i zasto kod vas originalan prevod, doslovan stoji u fusnoti koja je suprotna sa tvojim bogatstvom duha https://forum.krstarica.com/threads/dusa-u-religiji.762674/page-11#post-38157276 ako ne zato da se bolje prodate, bolje izreklamirate, sakrijete sta vas razoblicuje ili cak izopacite originalan tekst, ali ga zbog zigosane svesti cusnete u fusnotu, koju ti nisi ni izucila, pa si se prevarila tvrdeci suprotno od nje - sedi, 1.
Bogami to je prica za novine, makar za njuz ako ne za neke ozbiljnijeDobro, zato me je ovako neispravnog spasao vozač gradskog saobraćajnog.![]()
pa i ti malo ratujes, u svakom slucaju sad je aktuelna savest, a ona zna da pece, ili ti mislis da neki ljudi nemaju uopste savest?Imas kod JS taj termin koji se zove "teokratski rat", kad su u tom ratu oni smeju da lazu, da izmisljaju i da se koriste svim mogucim metodama da odbrane organizaciju.
Ako je Ariana mene okarakterisala kao slugu djavola, ja ne sumnjam da je ona u svojoj glavi vec "ratuje".
Jel znas ti sta se desi kad iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, iz godine u godinu citas iz casopisa, pa onda ti neko postavi pitanje sta si procitao, pa ti prepricas ono sto si procitao? Desavaju se razni procesi u mozgu. To ti se manifestuje tako sto se plasis da otvoris link, ne zelis da istrazis, svi koji ti se suprostavljaju misljenjem su sluge djavola. To sto se izbegavaju neke teme to je isto posledica. Ja to ne bih shvatao previse licno.
Iskreno da ti kazem, nisam siguran ni da li da one silne niske udarce shvatam licno.
Imas kod JS taj termin koji se zove "teokratski rat", kad su u tom ratu oni smeju da lazu, da izmisljaju i da se koriste svim mogucim metodama da odbrane organizaciju.
Ako je Ariana mene okarakterisala kao slugu djavola, ja ne sumnjam da je ona u svojoj glavi vec "ratuje".
Problematika: Jehovini svedoci tvrde kako se drze visokih moralnih merila. To naravno ukljucuje i naredbu da ne sme da se laze, nego da se samo govori istina. Posto ih je to vise puta dovelo u neprijatnu situaciju moralo se nekako to merilo ublaziti i prilagoditi. Da ne pricamo o neprakticnosti pricanja istine kada se nalazis u zemlji gde si zabranjen.Ovo je spominjao i Glasnik?
O čemu se tu radi?
Obrisase mi prethodni odgovor, kazu vredjam licno. Evo da probam opet. Ja sam izmedju ostalog, nalog otvorio i zbog toga da bih pricao istinu o JS, naravno moze se to protumaciti kao ratovanje. Mislim da je razlika sto ja iznosim cinjenice i ne koristim se svim mogucim taktikama i niskim udarcima. I nadam se da ne ostavljam dojam licemernosti. A mislim da je savest prisutna kod svih ljudi (necemo uzimati u obzir izuzetke).pa i ti malo ratujes, u svakom slucaju sad je aktuelna savest, a ona zna da pece, ili ti mislis da neki ljudi nemaju uopste savest?
Sta je tebi problem jel umes ti lepo da pricas bez vredjanja?pece te savest pa brzebolje copypaste, razumem, radi ako ce ti biti lakse, ali pobegla si i sakrila prethodno DOKAZAH.
IZ JW BIBLIJE, zasto krijes da se radi o laznim prorocima, ako ne jer te pece savest svesna da im sluzis
Čuvajte se lažnih proroka+ koji dolaze k vama u ovčijem runu,+ a iznutra su grabljivi vukovi.+ 16 Prepoznaćete ih po njihovim plodovima.+ Zar se grožđe bere s trnja ili smokve s čička?
i zasto krijes da je doslovno siromasni duhom kod govora na gori jw fusnota, ako ne da bi zadovoljila potrebu da prodas/podelis svoj proizvod
jw prevodilac zna kako je doslovno, pise u fusnoti DOSLOVNO SIROMASNI DUHOM, ali duhovne POTREBE bolje prodaju sektu na trzistu denominacija. - trzisni moral, nemam nista protiv, samo ne izopacujte ono sto je doslovno.
Sta je tebi problem jel umes ti lepo da pricas bez vredjanja?
Nisam ja duzna ko ti da visim ceo dan na forumu da bi ti odmah odgovorila.
Znas li ti sta je uljudnost i stpljenje i postovanej tudjeg.
Ako nisi znao ti stihovi se mogu primeniti na druge stvari.
Mogu se primeniti na ljudsku licnost.
plodovi su osobine.
I kakve osobine neko ispoljava on je takav.
To ga deklarise.
Takodje plodovi su dela.
Dakle svaki covek sebe deklarise na osnovu plodova - dela.
“Prepoznat ćete ih po plodovima njihovim. Zar se grožđe bere s trnja ili smokve s čička?” (Matej 7:16
Ti procenjuješ na osnovu pisanja komentara po forumu?Sta je tebi problem jel umes ti lepo da pricas bez vredjanja?
Nisam ja duzna ko ti da visim ceo dan na forumu da bi ti odmah odgovorila.
Znas li ti sta je uljudnost i stpljenje i postovanej tudjeg.
Ako nisi znao ti stihovi se mogu primeniti na druge stvari.
Mogu se primeniti na ljudsku licnost.
plodovi su osobine.
I kakve osobine neko ispoljava on je takav.
To ga deklarise.
Takodje plodovi su dela.
Dakle svaki covek sebe deklarise na osnovu plodova - dela.
“Prepoznat ćete ih po plodovima njihovim. Zar se grožđe bere s trnja ili smokve s čička?” (Matej 7:16
Ja ne procenjujem to Bog radi on nas prosudjuje.Ti procenjuješ na osnovu pisanja komentara po forumu?
Zašto su mi onda oni tvoji prišli iako su videli da pušim?Prema ucenju JS preduslov je da bi neko bio JS visok moral
U skladu sa Bozjim merilima iz Biblije
bez ikakvih poroka, cak ne odobravamo ni koriscenje duvana
Matej 7,15 Čuvajte se lažnih proroka, koji vam dolaze u odelu ovčijem, a iznutra su vuci grabljivi.
- Matej 7,16 Po plodovima njihovim poznaćete ih...
sve to da zahvalite laznom otkrivenju, po plodovima njihovim poznajte ih, lazne proroke, a ovo su sve plodovi od tog laznog proroka koji napisa knj.otkr. - u basketu se ovo zove zicer, pa da ne propustim da promasim, bolje da zakucam, poen po poen do pobede
Izvini sto opet ulecem u diskusiju, ali ne znam kako ne vidis. Oni rizikuju svoj zivot udisuci sekundarni dim. A ti tako, ccc.Zašto su mi onda oni tvoji prišli iako su videli da pušim?