Plesne skole (again) :)

icon_toilet.gif

Evo pogledah temu procitah svakakvih dezinformacija pa reko da vam prenesem neke stvari vezane za ples,ja sam 81 godiste i vec se bavim preko 10godina plesom

Neko je pomenuo army Dance,da vam ja kazem kao prvo Milenko je bio moj da kazem instruktor, na casovima i partner i covek se takmicio i treninrao za skolu top dance na starom difu preko puta ruske ambasade iznad slavije,inace to je bila neka 1995god.

Mislim da je Ranko drzao army i izvinite sto tako kazem jako los instruktor....inace ko hoce nesto zaista da nauci mora nazalost da bude spreman na dosta dosadnih i promasenih skola jer nazalost od 2000 god.nicu ko blesave i svako moze da drzi casove plesa

ja posle kratke pauze zbog fakulteta hocu posle 4godine da se vratim u ples

Skole kao sto su Vracar,beodance,ruski dom su najkvalitetnije ali njihov akcenat je na profesionalnom plesu i mislim da za rekreativce nisu dobre i da takmicari su jaaaakkko uobrazeni

al tako vam je u plesu stari plesaci ne igraju sa pocetnicima

gde necete pogresiti jesu Amadeus kod Tuckwooda i u General zdanovoj(Resavska) u Loli Art of dance,u kojoj drzi casove po meni najstariji i najbolji ikad covek i instruktor i gde je sala super i muzika i atmosfera

Joca je u skc drzao dugo casove i plesne veceri ,ali jako sporo prelazi stvari i po meni ide na kolicinu ljudi i pola njih ni ne gleda sta rade ,dakle sve sam kao stari plesac videla i danas se nije nesto promenilo eto pa ako nekog nesto jos interesuje....

tango argentino je prava stvar,takmicila sam se 2000 godine nema boljeg plesa,ono sa cim se jako ne slazem su cene....nekada je plesati bilo svima dostupno clanarine od 600-800dinara 3puta nedeljno a stariji su besplatno mogli da idu u one pocetnicke grupe da dodatno vezbaju pre svoje tako da ovo sad je sve malo uzimanje para.
pozdrav

da li neko nesto zna za viva dance>htela bih da im se prikljucim, ali ne znam ni kada je audicuja, na njihovom sajtu ne pise.
inace ja se bavim vec 8 godina folkolrom, 2 godine sam se bavila irskim plesom, a kratko 6 meseci latino plesovima u beodancu, i odustala sam suvise zavisni i sujetni ljudi.

Beba81:
Skole kao sto su Vracar,beodance,ruski dom su najkvalitetnije ali njihov akcenat je na profesionalnom plesu i mislim da za rekreativce nisu dobre i da takmicari su jaaaakkko uobrazeni

Greskica... U Ruskom domu se jako profesionalno i analitički radi, i vode ga vrlo iskusni pedagozi, ali nije profesionalizovan... Ne idu na takmičenja i ne zanimaju ih takve stvari. Svi koji tu dolaze su rekreativci.

Ljudi plesni klub Idea NAj,NAj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bla sam clan mnogih plesnih skola sirom Beograda ali ovaj iskreno je najbolji klub do sada.Zabava zagarantovana, novi prijatelji sto posto!
Ucestvujemo na takmicenjima, raznim manifestacijama, putujemo sirom sveta, ma sve sve najjj!!E da i osvajamo znatno dobre rezultate sirom sveta, u Maju smo u Moskvi bili 5 dana i osvojili smo nekoliko zlata, srebra i dve bronze! od male i velike formacije parova i solista. A nastavnici su odlicni imamo sa njima prijateljsko porodican odnos, atmosfera u grupi uvek na nivou.
Sta jos reci?! jazz ballet, moderan ples,show dance,klasican balet....sve na jednom mestu e da a casove nam pored Saske i Ane drze i Konstantin Tesea i Ruzica extra team, probe su dva puta nedeljno sa Anom ili Saskom i jednom nedeljno sa Teseom i Ruzicom. Sve reci hvale!!!!!

pozdrav

enami:
Ljudi plesni klub Idea NAj,NAj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bla sam clan mnogih plesnih skola sirom Beograda ali ovaj iskreno je najbolji klub do sada.Zabava zagarantovana, novi prijatelji sto posto!
Ucestvujemo na takmicenjima, raznim manifestacijama, putujemo sirom sveta, ma sve sve najjj!!E da i osvajamo znatno dobre rezultate sirom sveta, u Maju smo u Moskvi bili 5 dana i osvojili smo nekoliko zlata, srebra i dve bronze! od male i velike formacije parova i solista. A nastavnici su odlicni imamo sa njima prijateljsko porodican odnos, atmosfera u grupi uvek na nivou.
Sta jos reci?! jazz ballet, moderan ples,show dance,klasican balet....sve na jednom mestu e da a casove nam pored Saske i Ane drze i Konstantin Tesea i Ruzica extra team, probe su dva puta nedeljno sa Anom ili Saskom i jednom nedeljno sa Teseom i Ruzicom. Sve reci hvale!!!!!

pozdrav
Da li mozes da mi kazes nesto vise o skoli Idea? Interesuju me casovi modernog plesa, ali ne mogu da nadjem nikakav podatak o tome.

Nisam jako dugo bio na forumu, i svidela mi se ova vasa tema. Trenirao sam davno, ali zbog obaveza na fakultetu sam prestao. Pre nego sto sam poceo, smatrao sam da je to glupost. Iskreno Vam govorim, nemojte me osuditi zbog toga. Balkanski mentalitet :) Zavrsio srednju elektro skolu i znao sam dobro da se mlatim, ali me je prijatelj ipak nagovorio da krenem na ples. Prvi put sam bio kao daska :(, jer mi muskarci teze savladjujemo korake, medjutim kasnije je bilo lakse. Zavoleo sam ga, jer zaista opusta.

Posto sam iz Novog Sada, ako neko bude navracao, novosadjani se okupljaju na sledecim mestima: cetvrtkom u klubu "Kubizmo" na Futoskom putu. Muziku pusta Come, pravi kubanac, i divna je atmosfera, a subotom na brodu koji se nalazi na kraju stranda, a zove se Varadero i pocinje u 21h. Ako budete kojim slucajem navracali, mozete me kontaktirati mejlom. On je istrazivac1@yahoo.com Bice mi zadovoljstvo da Vam eventualno budem i domacin, ili jednostavno dodjite tamo i provedite se. Nista se ne placa, sem ono sto popijete u kaficu. Treba vam samo osmeh i dobro raspolozenje. Ako zelite mozete se organizovati, pa da vas docekamo. Srdacan pozdrav svim ljudima iz BG!!!

Beba81:
beodance je definitivno najbolja plesna skola u beogradu a i u srbiji (moj trener, npr. , je visestruki drzavni prvak :D )... kao sto kaze beba 81, beodance je, mozda, vise za one koji hoce profesionalno da se bave plesom... sve u svemu, cool je... drustvo je super i takmicari bas nisu uobrazeni.... za razliku od onih iz vracara...

Uh, kako nadjoh ovu temu u momentu kad hocu (ponovo) da pocnem sa plesom! Vidim da ima razlicitih misljenja sto se tice nekih skola, pa to stvara zbrku. Svako prica iz svog nekog iskustva i opredeljenja, i zato je bolje da se napomene sta ko voli i zeli od tog plesa.
Ja sam pre mnooogooooo godina isla i u Beodance i u Vracar. Zadrzala sam se u Beodancu,jer su hteli od mene da naprave profeisonalnu igracicu, zato sto sam zadovoljavala sve norme iste.
Medjutim, iz nekih privatnih razloga sam prestala da se bavim plesom i zbog toga i dan danas imam grizu savesti, jer je ples moja najveca ljubav.
Nadam se da cu naci adekvatnu skolu, ali samo za rekreativni ples, jer smatram da sam "matora" da se profesionalno bavim istim.
A takodje se nadam da ce svi koji zele, naici na dobru skolu.
Pozdrav

Ja se nadam da ima i starijih plesaca, posto bih i ja upisala rekreativno.
Raspitala sam se ovih dana, ima plesna skola You Dance, drze casove Salse, Merengue,...U ulici Prote Mateje 36, instruktor je Kubanac.
Moze da se prisustvuje casu ove subote od 17h, pa ako mi se dopadne upisujem... ;)

trinny:
Uh, kako nadjoh ovu temu u momentu kad hocu (ponovo) da pocnem sa plesom! Vidim da ima razlicitih misljenja sto se tice nekih skola, pa to stvara zbrku. Svako prica iz svog nekog iskustva i opredeljenja, i zato je bolje da se napomene sta ko voli i zeli od tog plesa.
Ja sam pre mnooogooooo godina isla i u Beodance i u Vracar. Zadrzala sam se u Beodancu,jer su hteli od mene da naprave profeisonalnu igracicu, zato sto sam zadovoljavala sve norme iste.
Medjutim, iz nekih privatnih razloga sam prestala da se bavim plesom i zbog toga i dan danas imam grizu savesti, jer je ples moja najveca ljubav.
Nadam se da cu naci adekvatnu skolu, ali samo za rekreativni ples, jer smatram da sam "matora" da se profesionalno bavim istim.
A takodje se nadam da ce svi koji zele, naici na dobru skolu.
Pozdrav
e ako nadjes taku skolu podeli to s'mnom

Back