Plesne skole (again) :)

Trenirao sam u BeoDance-u 3, mozhda chak 3 i po godine.
Tada su cene bile ok, shkola je extra, a za devojke je bitno da dodju sa partnerom, a momci, =], uvek se nadje, s obzirom da ima vishe devojaka nego momaka.
Plesovi latino americhki (rumba, samba, cha-cha, pasodoble i jive) i standardni (engl. valcer, bechki valcer, slow fox, tango i quick-step)

http://www.beodance.co.yu/ - njihov sajt.

Pu jee, kako mi je zhao shto nisam nastavio, stvarno je bilo kul tamo trenirati.

@stormy girl- "I ove jeseni, Beo Dance organizuje jedan od najvećih plesnih turnira koji se održavaju u ovom delu Evrope - „IDSF International Beo Dance Open – TROFEJ BEOGRADA 2007 ”. Veliki međunarodni turnir održaće se 29. i 30. septembra u novoj, renoviranoj sali Sportskog centra Šumice.

Zbog velikog broja učesnika manifestacija će trajati dva dana. Svečano otvaranje takmičenja uz defile učesnika biće u subotu 29. septembra u 20h, a zatvaranje u nedelju 30. septembra u 22h. Kvalifikacije će biti održane u dnevnim terminima, a finala od 20h.

Šesti put po redu „IDSF International Beo Dance Open – TROFEJ BEOGRADA 2007” će privući preko više stotina inostranih i domaćih parova i više desetina renomiranih sudija iz Britanije, Norveške, Mađarske, Austrije, Italije, Japana, Rusije, Slovenije, Bugarske, SAD-a, Slovačke, Češke i drugih zemalja."

Koliko sam ja videla na satnici, finale u la plesovima je u subotu, a u standardnim u nedelju. Mislim da su karte oko 500 din.

Plesna skola "Snohwite" Vase Carapica 15(Vasina) 3. sprat, telefon 063/23-73-11, snezana.snowhite@gmail.com . Ove godine nudi:

1. Yoga pilates-za sve generacije
2. Belly fitness-cardio shimmy-za mrsavljenje
3. Salsa aerobic
4. Stripteaze aerobic-jedinstveno, zenstveno, sexy, zateze misice, oblikuje telo, opusta, zabavlja, golica mastu
5. Trbusni ples-za decu i odrasle, rekreativno i profesionalno za nastupe, tehnika koreografike show dance
6. Moderan ples
7. Tango argentino

Sto se Amadeusa tice, prostor je dobar, ljudi su super, druzenje je odlicno, jedini problem je sto se jaaaaaako sporo napreduje. Grupe se osipaju i nove se stapaju sa starim. Sve u svemu, prih meseci puno ucite, brzo napredujete i onda - stalno isti koraci, stalno ponavljanje, sa malim varijacijama. Ja sam tamo 2 godine, u najstarijoj grupi i sada nam je pripojena grupa ljudi koji idu tek 3-4 meseca. Sta vise reci?....
Dobro je za one koji ne dolaze redovno. Komotno mozete da se ne pojavite 2-3 meseca i za 2-3 nedelje nadoknadite sve sto ste propustili.

Plesna skola Natalija i Ivica organizuju Letnji Bal na Olimpu... Dodjite ako volite da plesete(ili da gledate druge kako plesu)

"Spektakl za doček leta

Muzika, ples, sinhrono plivawe, skokovi u vodu, najbolji plesni parovi Srbije... 20. juna na bazenima SC "Olimp". Ideja je da se svi zabavimo uz ples kao vezivno tkivo, rekao je Ivica Došenović, vlasnik najtrofejnijeg plesnog studija u Beogradu

Uz želje za dobrim provodom, odmorom i družewem, u narednom periodu valjalo bi leto i dočekati kako dolikuje. Upravo zato, i ove godine, Plesni studio "Natalija i Ivica" u saradwi sa opštinom Zvezdara i Sportskim centrom "Olimp", organizuje manifestaciju "Beograd dočekuje leto na Olimpu". Bazeni ovog sportskog centra postaće izvor pozitivne energije u večeri 20. juna, sve u želji da se prvi dan leta obeleži prigodnim zabavnim programom.

- Ovo je druga godina zaredom da organizujemo kulturno-umetničko-zabavno veče ohrabreni pozitivnim kritikama od prošle godine - objasnio za Glas uvek nasmejan Ivica Došenović, doajen beogradskog plesa i vlasnik najtrofejnijeg plesnog kluba u zemlji "Natalija i Ivica".

Dvadesetog juna, od 21 sat, uz muziku džez orkestra "Mambo star" RTS-a, gosti i posetioci imaće priliku da uživaju u igri Nacionalnog ansambla "Kolo", predstavama sportista sinhronog plivawa, skokova u vodu, i ritmičke gimnastike, dok će najbolji plesni parovi Srbije prirediti svojevrstan šou program.

- Ideja je da se svi zabavimo i družimo, uz muziku i ples kao vezivno tkivo - dodao je Došenović, jer je na ovaj način uspeo da poveže sportove kojima je muzika podloga ili nit vodilja.

I SC "Olimp" tradicionalno nastavlja brigu o Beograđanima u letwem periodu, pogotovo onim najmlađim. Nakon sprovedene detaljne analize načina života, ishrane i aktivnosti najmlađih sugrađana, odlučili su da pokrenu akciju koja će, kroz sport i aktivnost, obezbediti bolje zdravstvene uslove za mališane sa Zvezdare.

- Rezultati ovog istraživawa su poražavajući. Veliki broj dece pati od gojaznosti ili nekog deformiteta koji je rezultat smawene aktivnosti. Počev od 24. juna, organizovane su besplatne školice tenisa, malog fudbala, košarke, plivawa i borilačke veštine kapoere za osnovce sa naše opštine. Polaznici ove letwe škole naučiće osnovne elemente i pokrete od kvalitetnih predavača, ali i unaprediti svoje zdravlje kroz zabavu i družewe - objasnila je Jelena Janković, ispred info službe SC "Olimp".

Svi zainteresovani treba da se jave na recepciju i ostave kontakt telefone kako bi, po formirawu grupa u zavisnosti od odziva, bili obavešteni o terminima. Da ostali mališani ne budu zapostavljeni, "Olimp" će i ovog leta obradovati sve klince koji imaju đačke kwižice, sa kojima će sredom imati besplatan ulaz na bazene ovog sportskog centra."

izvor http://www.glas-javnosti.co.yu/clana...-za-docek-leta

NAJVECI PLESNI CENTAR U BEOGRADU!!!

Zaplesite sve plesne stilove:
Salsa, Latino i standard (preko 15 plesova), Hip Hop (svi stilovi), break dance, show dance, argentinski tango, IRSKI STEP (NOVO!!!), AMERICKI STEP (NOVO)!!!

JEDINA PLESNA SKOLA U SRBIJI GDE MOZETE NAUCITI I IRSKI I AMERICKI STEP!!!

Upis je u toku....
Informacije mozete dobiti na tel: 069 1 000 001 (069/milionjedan), 065 4 500 900
Ul.Resavska 28 (100m od Beogradjanke), Udruzenje Novinara Srbije, sala na spratu.
Tecajevi krecu od 1. septembra.

Dodjite, pogledajte, probajte... PRVI CAS JE BESPLATAN!!!

Cene se krecu u zavisnosti od vrste plesa kojim zelis da se bavis.
Trenirala sam 8 ipo godina u Vracaru, i tada su imali najjacu ekipu instruktora i bili su bas ozbiljna plesna skola, onda je svaki dobar instruktor otvorio svoju plesnu skolu (Aurora, Coloseum su klasicni primeri). Cena klasicnog plesa - standard i latino je prava sitnica, i stoji odmah ispod cene treniranja tenisa, zato i nema puno ljudi kod nas koji stignu da profesionalaca. Mozes da pocnes kada god pozelis ali ako ides bez partnera (zensko) imas da se nacekaaaaaas, pak ako si musko za cas ti nadju para. Sport je za svaku pohvalu. Eto

Cene se krecu u zavisnosti od vrste plesa kojim zelis da se bavis.
Trenirala sam 8 ipo godina u Vracaru, i tada su imali najjacu ekipu instruktora i bili su bas ozbiljna plesna skola, onda je svaki dobar instruktor otvorio svoju plesnu skolu (Aurora, Coloseum su klasicni primeri). Cena klasicnog plesa - standard i latino je prava sitnica, i stoji odmah ispod cene treniranja tenisa, zato i nema puno ljudi kod nas koji stignu da profesionalaca. Mozes da pocnes kada god pozelis ali ako ides bez partnera (zensko) imas da se nacekaaaaaas, pak ako si musko za cas ti nadju para. Sport je za svaku pohvalu. Eto

Nije bas tako. U nekim skolama cene cene su i 1000 dinara, 2 puta nedeljno po sat vremena. Kvalitet je drugo, kao i profi bavljenje, koje je svakako preskupo.
Ali rekreativno treniranje nije nista skuplje od rekreativnog bavljenja nekim drugim sportom. U mojoj skoli je 2400 2 sata ali je kvalitet na najvisem mogucem nivou.

Back