gost 174064
Veoma poznat
- Poruka
- 13.982
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Beba81:Skole kao sto su Vracar,beodance,ruski dom su najkvalitetnije ali njihov akcenat je na profesionalnom plesu i mislim da za rekreativce nisu dobre i da takmicari su jaaaakkko uobrazeni
Da li mozes da mi kazes nesto vise o skoli Idea? Interesuju me casovi modernog plesa, ali ne mogu da nadjem nikakav podatak o tome.enami:Ljudi plesni klub Idea NAj,NAj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bla sam clan mnogih plesnih skola sirom Beograda ali ovaj iskreno je najbolji klub do sada.Zabava zagarantovana, novi prijatelji sto posto!
Ucestvujemo na takmicenjima, raznim manifestacijama, putujemo sirom sveta, ma sve sve najjj!!E da i osvajamo znatno dobre rezultate sirom sveta, u Maju smo u Moskvi bili 5 dana i osvojili smo nekoliko zlata, srebra i dve bronze! od male i velike formacije parova i solista. A nastavnici su odlicni imamo sa njima prijateljsko porodican odnos, atmosfera u grupi uvek na nivou.
Sta jos reci?! jazz ballet, moderan ples,show dance,klasican balet....sve na jednom mestu e da a casove nam pored Saske i Ane drze i Konstantin Tesea i Ruzica extra team, probe su dva puta nedeljno sa Anom ili Saskom i jednom nedeljno sa Teseom i Ruzicom. Sve reci hvale!!!!!
pozdrav

Zavrsio srednju elektro skolu i znao sam dobro da se mlatim, ali me je prijatelj ipak nagovorio da krenem na ples. Prvi put sam bio kao daska
, jer mi muskarci teze savladjujemo korake, medjutim kasnije je bilo lakse. Zavoleo sam ga, jer zaista opusta.Amadeus - 12-15 parova._Look_Of_Expectancy_:koliko parova na jedom casu bude u amadeusu i vracaru.
i jel postoji u nekom od ta dva(ili u nekom trecem klubu) casovi 3 puta nedeljno?
Harmony:Amadeus - 12-15 parova.
beodance je definitivno najbolja plesna skola u beogradu a i u srbiji (moj trener, npr. , je visestruki drzavni prvakBeba81:Skole kao sto su Vracar,beodance,ruski dom su najkvalitetnije ali njihov akcenat je na profesionalnom plesu i mislim da za rekreativce nisu dobre i da takmicari su jaaaakkko uobrazeni
I ja sam hteo da krenem da djuskam al mi je sve nesto glupo.tamo ima dosta i klinaca ali kanim se da idem da vide ljudi kako djuskamshushu:ja sam pre 2 nedelja krenula u plesnu skolu Army dance, i stvarno sam zadovoljna. skola se nalazi u Filozofu, atmosfera je opustena, prostor nije los, dobro rade, i sto je najbitnije ljudi su nasmejani![]()
e ako nadjes taku skolu podeli to s'mnomtrinny:Uh, kako nadjoh ovu temu u momentu kad hocu (ponovo) da pocnem sa plesom! Vidim da ima razlicitih misljenja sto se tice nekih skola, pa to stvara zbrku. Svako prica iz svog nekog iskustva i opredeljenja, i zato je bolje da se napomene sta ko voli i zeli od tog plesa.
Ja sam pre mnooogooooo godina isla i u Beodance i u Vracar. Zadrzala sam se u Beodancu,jer su hteli od mene da naprave profeisonalnu igracicu, zato sto sam zadovoljavala sve norme iste.
Medjutim, iz nekih privatnih razloga sam prestala da se bavim plesom i zbog toga i dan danas imam grizu savesti, jer je ples moja najveca ljubav.
Nadam se da cu naci adekvatnu skolu, ali samo za rekreativni ples, jer smatram da sam "matora" da se profesionalno bavim istim.
A takodje se nadam da ce svi koji zele, naici na dobru skolu.
Pozdrav