3 case jogurta, 6 istih casa brasna, 3 praska za pecivo, 2 kafene male soljice zejtina i so. zamesiti testo i razvuci kore. fil: sunka, kackavalj, kecap, sampinjoni i ostale sastojke po izboru. prijatno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako neko ima neki recept za ovo jelo (od koga ne mogu da se odvojim kada "pocnem")
neka ga podeli sa mnom. Naravno, sve sto je na meniju u pizzerijama vec je vidjeno. A voleo bih da vidim neki (provereni) dobar recept za testo. To mi slabo ide![]()
), a sutra moram da probam neke od ovih recepata za testo
! Od '99-e jedem pice na gotovim podlogama, e sad bi bio red da probam nešto domaće, samo da mi ne ispadne pica k'o mojoj tetki, 5 cm testa, 1 mm priloga, i to onih najjeftinijih
.
).
), marinirane šampinjone(nefermentisane), i KIKIRIKI(pržen u ljusci, bez soli, oljušten neposredno pred stavljanje).
ja licno pravim od nadeva za pici pa nazovimo neke vrste pice na 100 nacina, podloga od lisnatog testa, pa koer za gibanicu i fil od pice redjam slojevito kada se ohladi super je, zatim uvijam u male strudle i pecem ih posute susamom i takodje ohladjene sluzi i mogu vise dana da ostanu sveze, adeci za dorucak vikendom spremam pice na presecenim lepinjama iz pekare, dodju mi kao podloga, a mogu se i preklopiti kad su pecene i dobijes zatvorenu picu....Ma mogu se praviti zaista na 100 nacin i uvek su njam,njam

moja pizza pec na drva![]()
shta ce dete kada mam visi stalno na Krstarici

mislim tata valjda uradi sve ono ostalo

kada bi se gadjali avionima...
taman posla, a lopatu sam sam pravio, jeste da je malo teza ali radi posaohej proko, jel ova peć u profesionalnoj upotrebi ili kućna varijanta...
pre bih rekao da je ovo neka pizzerija, ZBOG LOPATE, HEHE

Nisam Jaca, ali sam se namesila podlogaJaco da li ih sama pravis i kako? Ja sam zamrzavala gotove ali mi nisu nesto po volji, a ne stizem da ih uvek zamesim sveze.