izvini molim te, a čemu ti forum služi?Pa počela neku temu posle svađe sa mužem, kako napakostiti mužu a da te ne otkriju![]()
jel dotle došlo da su džipitijevi saveti kvalitetniji od onih koje ovde možeš da dobiješ?
i jel zna @tab503 za ovo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvini molim te, a čemu ti forum služi?Pa počela neku temu posle svađe sa mužem, kako napakostiti mužu a da te ne otkriju![]()
Sto tako tragicno i dramaticno?evo ne znam stvarno
ovako mi malo žao da ne vidim
onako bi mi možda bio problem što ništa drugo osim toga ne bih videla
pa aj sad ti budi pametan
Kakve mi ovo crne kurcine sa Temu iskacu dok listam Krstaricu?

doprinosim kvalitetu temeSto tako tragicno i dramaticno?
ne zna...izvini molim te, a čemu ti forum služi?
jel dotle došlo da su džipitijevi saveti kvalitetniji od onih koje ovde možeš da dobiješ?
i jel zna @tab503 za ovo?
jasta
e pa sad znašne zna...
pa aj reši mi to onda
Znas kako, mene je fb algoritam pronasao u grupi Trazim drugove iz JNA, tako da ne shvataj licnoKakve mi ovo crne kurcine sa Temu iskacu dok listam Krstaricu? I, sta zenski deo populacije na Krstarici misli o tome kada njima iskoce ove ogromne skalamerije.
Nadam se da nisam jedini kome ovo izlece prilikom skrolanja teme?
Beautifulll Bookshelf Collection?Interesting....pade mi nesto na pamet...kada žene vide logo televizije BBC, šta im prvo padne na pamet?![]()
pa velika crna kurčinа, šta drugoInteresting....pade mi nesto na pamet...kada žene vide logo televizije BBC, šta im prvo padne na pamet?![]()
nema to veze sa posetiocima krstarice... to si sigurno ti sam googlao crne plastične dojke, pa ti ih zato temu nudi, verovatno misli - trebaju čovekuKakve mi ovo crne kurcine sa Temu iskacu dok listam Krstaricu? I, sta zenski deo populacije na Krstarici misli o tome kada njima iskoce ove ogromne skalamerije.
Volimo samo kada su bar 2Kakve mi ovo crne kurcine sa Temu iskacu dok listam Krstaricu? I, sta zenski deo populacije na Krstarici misli o tome kada njima iskoce ove ogromne skalamerije.
Ako ga ne vidis, ocigledno je do mene nije do tebe.pa kako ti baš ispod mog posta iskočilo
Verovatno ce posle ove teme poceti i tebi da se ukazuju.izgleda da ja ne razmišljam dovoljno intenzivno o velikim crnim kurčinаma
pa red bi bio, svi videli, samo ja nisamVerovatno ce posle ove teme poceti i tebi da se ukazuju.
Ne sekiraj se..