Софија
Legenda
- Poruka
- 54.731
Након попијеног антибиотика направи паузу минимум пет дана па тек онда вади крв и ради остале брисеве.Pa da ali ako pitas doktorku da li da pijem antibiotik ili da izvadim prvo krv , a ona kaze obavezno od veceras da pijes, sta u tom slucaju, ja sam diplomirani inzenjer, a ona doktor medicine i onda racunam da ona bolje zna, ja sam pretpostavila da to moze dati lazan nalaz zato sam vas i pitala ali sta sad da radim,u ponedeljak pijem poslednji, a uspela sam za ponedeljk vadjenje krvi da zakazem, nazalost sve se moze preko veze! I Koliko to moze da da lazan nalaz, odnosno koje vrednosti mogu biti u krvi, a koje u urinu lazne? Ja sam je izabrala za svog doktora zato sto je strucnjak i najbolja kod nas!!!!!!!! Samo bi gore napravila da sad prestanem, pa posle vadjenja krvi da nastavim da pijem?

Добићеш лажно негативан резултат.
На шта ће деловати антибиотик?
На бактерије, а смањењем броја бактерија се смањује и број леукоцита који нам говоре ког интензитета је запалење.
Е, кад ти се ишчисти антибиотик из организма, тек тад имамо праву слику у налазима, зато да направиш паузу од бар 5 дана након завршеног пијења лекова.
Е сад, што се урина тиче, ако је нека јака упала, можда би се очувао неки број бактерија које су је изазвале али шанса постоји и да не би.