Pitanje za ginekologa

• Začetnik teme Začetnik teme Zabrinuta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koj je savet? I kako.je. moguce da pacijent dodje sa bolovima i pecenjem i trista propratnih simptoma vezanih za ginekoloski deo, ginekolozi odrade briseva i kao ako.je cisto to je to aj cao... a pacijent idalje ima vaginalne probleme, zar se to ne istrazuje dalje i dublje, gde je posvecenost... uzas. Onda svako moze biti ginekolog! Stvarno sramno. Zato sam ih promenila barem 30. Jer ja imam dvoje dece, posao i imam pametnijih stvari u zivotu nego da visim po ordinacijama i bolnicama. Uzas!!!

Molim te reci mi sta biopsija moze da utvrdi osim kanceroznih lezija i HPVa. Ja sam na HPV negativna. Vise puta i na vise nacina. Ne mogu vise sama sebi da budem doktor. Jednostavno psiha vise nema snage.
Treba mi odgovoran doktor, posvecen pacijentu. Platicu mnogo samo da mi pomogne. Razmotricu mirenu sa sledecom histeroskopijom jer polipe pre stavljanja moram svakako poskidati. 😒 tebi hvala svakako.

Koj je savet? I kako.je. moguce da pacijent dodje sa bolovima i pecenjem i trista propratnih simptoma vezanih za ginekoloski deo, ginekolozi odrade briseva i kao ako.je cisto to je to aj cao... a pacijent idalje ima vaginalne probleme, zar se to ne istrazuje dalje i dublje, gde je posvecenost... uzas. Onda svako moze biti ginekolog! Stvarno sramno. Zato sam ih promenila barem 30. Jer ja imam dvoje dece, posao i imam pametnijih stvari u zivotu nego da visim po ordinacijama i bolnicama. Uzas!!!

Molim te reci mi sta biopsija moze da utvrdi osim kanceroznih lezija i HPVa. Ja sam na HPV negativna. Vise puta i na vise nacina. Ne mogu vise sama sebi da budem doktor. Jednostavno psiha vise nema snage.
Биопсија може да открије и да ли је у основи неко запаљење које није узроковано бактеријама или гљивицама.
Нпр. прашком за веш који користиш.
Најчешће то буде, алергијске природе.

Zdravo. Imam pitanje za ginekologa, treba mi savet. Momak i ja smo imali peting 12.3. i 22.3. Oba puta ista situacija. Nije bilo penetracije niti ejakulacije na ulazu u vaginu. Ejakulirao je sa strane, obrisao ruku (nadam se dovoljno dobro)pa me zadovoljavao tom rukom(samo spolja). Trebalo je po aplikaciji 30.3. da dobijem ali nisam, niti osecam da ce skoro. Prethodnu menst sam dobila 22.2. Ciklusi su mi inace neredovni, ali ne ovoliko. Od poslednje menst je proslo 45 dana. Simptome pms-a nemam, samo osecam da mi je cesto blaga muka u stomaku. Nemam gadjenje ali mi je muka da jedem i nemam apetit pa jedem malo i na silu. Prosle nedelje mi se desavalo da kroz mokracu izlaze braon ostaci sluzokoze, sto mi se takodje nikad nije desavalo. Jednog jutra sam nakon mokrenja primetila roze obris na papiru, koji izgleda isto kao implantacijsko krvarenje (kada uporedim slike sa neta). Takodje 2 puta sam imala minimalno krvarenje skoro braon boje pa sam se ponadala menstruaciji ali dzabe. Inace nevina sam. Radila sam hormone u januaru i krvnu sliku, sve je bilo okej. Neki veci stres nisam dozivela, takodje ni velike oscilacije u tezini. Generalno sam mrsavija ali mi nikad nije predstavljalo problem. Bila sam i kod ginekologa pre 2 meseca, bris je bio uredan, sve uredno, pcos nemam. Ne znam sta moze da bude razlog ovog stanja. Trudim se da ne panicim preterano jer znam da su minimalne sanse(ako uopste postoje) zatrudneti na ovakav nacin. To mi je i doktorka rekla. Ali na netu svacega ima...djavo mi ne da mira. Molim vas, saveti, iskustva? Hvala😊

Back