Zanima me da li je moguce da sam kondilome (spoljasnji, u predelu anusa(sto me jos dodatno zbunjuje?!)) dobila iskljucivo putem sek.odnosa? Imam jednog i jedinog partnera ceo svoj zivot, a nemam razloga da sumnjam u njegovu vernost..
Hm, ja sam citala o toj boleti na netu, i mene isto sve to zbunjuje..
Ako budes dovoljno googlovala, videces da se bradavice mogu pojaviti, bukvalno, svuda po telu, tako da za spoljasnji deo anusa ne treba da te zbunjuje..
Virus ostaje u telu zauvek, samo se nekad aktivira (da se pojave te bradavice), a nekad ne.. Pa, fakticki, mozda si ti kondilome dobila i na bazenu, na pr.., a da se tek sad manofestuju (sto je bio primer kod moje drugarice..), opet, mozda ih je tovj decko vec imao, pa se tebi tek sad to pojavilo.. Ima hiljadu varijanti, jer su jako cesti...
U svakom slucaju, javi ovde kako napreduje lecenje i sta si uradila po tom pitanju..

sada bi trebalo da radim kolposkopiju da se cisto uverim da li je sve nestalo....a nadam se da jeste...u slucaju da ima jos neki probace opet sa mazalicama a ako ne skine sve...salje me u visegradsku na skidanje radio talasima...tako da se moj odlazak kod privatnog ginekologa bas isplatio
, valjda nisu hormoni podivljali
ginekologa....