Za otok?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam prije neki dan otresao na guzicu i nezgodno se dočekao desnom rukom. Zglob zabolio
Umotaj zglob u nešto smrznuto (u mom slučaju smrznute šljive s košticama) i rokni brufen 600, za sat vremena će biti malo lakše, ali dugoročno puno lakše.
Ima više od 72 sata, u međuvremenu ni ne pamtim da je bolilo.

Ja pitala u apoteci oni ništa...
ta ruka bi trebala da miruje neko vreme, što ne znači da moraš i ti. :lol:
improvizuj lontegu od npr., neki debeo časopis koji obmotaš čime god.
ona gaza trokut oko vrata, ruka na improvizovanu longetu i možeš izdržati koliko treba.

brufen mast je odlična za bolove, meni je koristio burov gel, a za bolove Panadol na 4 h.nekoliko dana.

moje iskustvo kad mi je iskočio pri padu rameni zglob i nabijena šaka.
zbog ramena, ovo nisam skidala mesec dana, spavala sa tim, funkcionisala, skitala po gradu.:lol:

poštedi je malo, brže če proći. :aha:

Otekla mi leva šaka od pada, nije ništa slomljeno, ali danas ceo dan ležim kao mirujem... usput perem svašta jednom rukom itd /kao i piskaram na forumu/.. ali opet kao treba da se odmorim i da mi otok spadne.

Čula sam za burov rastvor, kupial, to su neki elektroliti.. nešto ne znam kako bi pomogli? Kao osmoza? Noćas sam držala, ne vidim pomak, možda ne može posle 1 dana?

Ima li neki starinski recept dovoljno medicinski da se proba?

Sad sam zavila krastavce :)
Bavio se boksom.
Sada već davno.
Nešto... iskusio i svašta lomio, pogotovo šaku.

"Lediranje".
Napravi leda u frižideru i to dosta.
Stavi ga u kesu, vrećicu da može pokriti dobro šaku i drži.

Nakon nekog vremena opet.
Pa opet...

Ali ako nisi baš 100 % sigurna da možda ipak nešto nije slomljeno...
Ne treba biti pomaknuta kost.
Može se dogoditi i lom, fraktura bez pomaka.
Idi do bolnice da to pogledaju i možda snime.

Sretno.

Ja sam prije neki dan otresao na guzicu i nezgodno se dočekao desnom rukom. Zglob zabolio
Umotaj zglob u nešto smrznuto (u mom slučaju smrznute šljive s košticama) i rokni brufen 600, za sat vremena će biti malo lakše, ali dugoročno puno lakše.
Ima više od 72 sata, u međuvremenu ni ne pamtim da je bolilo.
ceniš da će treći dan od nabijanja, led biti na korist. :think:
sreća tvoja, guzzica je dobro prošla :lol:

Otekla mi leva šaka od pada, nije ništa slomljeno, ali danas ceo dan ležim kao mirujem... usput perem svašta jednom rukom itd /kao i piskaram na forumu/.. ali opet kao treba da se odmorim i da mi otok spadne.

Čula sam za burov rastvor, kupial, to su neki elektroliti.. nešto ne znam kako bi pomogli? Kao osmoza? Noćas sam držala, ne vidim pomak, možda ne može posle 1 dana?

Ima li neki starinski recept dovoljno medicinski da se proba?

Sad sam zavila krastavce :)

Лист купуса. Прво се мало изгњечи...

Poslednja izmena:
Гавез је за брзо срастање. То само ако је кост добро намештена . Нус ефекат гавеза је да се наместу срастања ствара додатна коштана маса.
Auf.... Pa ja sam ga danas dosta stavljala. Piše beinwell gavez sa alpskim biljem. Hladi i to prija. A kaže ortoped da nije polomljeno imam i snimak. Tako da treba nešto da se sve smiri, otok i pomalo je ljubičasto

Auf.... Pa ja sam ga danas dosta stavljala. Piše beinwell gavez sa alpskim biljem. Hladi i to prija. A kaže ortoped da nije polomljeno imam i snimak. Tako da treba nešto da se sve smiri, otok i pomalo je ljubičasto

Када је у кремама стављају оптималну дозу у крему.

Самостално стављање корена треба избегавати ....То је била поанта...

Значи купус у фрижидер .....па лист по лист ..

Да парафразирамо 007

Сиров..не куван..

или

...гњечен .....Не рендан.

Back