Za otok?

Ja sam prije neki dan otresao na guzicu i nezgodno se dočekao desnom rukom. Zglob zabolio
Umotaj zglob u nešto smrznuto (u mom slučaju smrznute šljive s košticama) i rokni brufen 600, za sat vremena će biti malo lakše, ali dugoročno puno lakše.
Ima više od 72 sata, u međuvremenu ni ne pamtim da je bolilo.

Ja pitala u apoteci oni ništa...
ta ruka bi trebala da miruje neko vreme, što ne znači da moraš i ti. :lol:
improvizuj lontegu od npr., neki debeo časopis koji obmotaš čime god.
ona gaza trokut oko vrata, ruka na improvizovanu longetu i možeš izdržati koliko treba.

brufen mast je odlična za bolove, meni je koristio burov gel, a za bolove Panadol na 4 h.nekoliko dana.

moje iskustvo kad mi je iskočio pri padu rameni zglob i nabijena šaka.
zbog ramena, ovo nisam skidala mesec dana, spavala sa tim, funkcionisala, skitala po gradu.:lol:

poštedi je malo, brže če proći. :aha:

Otekla mi leva šaka od pada, nije ništa slomljeno, ali danas ceo dan ležim kao mirujem... usput perem svašta jednom rukom itd /kao i piskaram na forumu/.. ali opet kao treba da se odmorim i da mi otok spadne.

Čula sam za burov rastvor, kupial, to su neki elektroliti.. nešto ne znam kako bi pomogli? Kao osmoza? Noćas sam držala, ne vidim pomak, možda ne može posle 1 dana?

Ima li neki starinski recept dovoljno medicinski da se proba?

Sad sam zavila krastavce :)
Bavio se boksom.
Sada već davno.
Nešto... iskusio i svašta lomio, pogotovo šaku.

"Lediranje".
Napravi leda u frižideru i to dosta.
Stavi ga u kesu, vrećicu da može pokriti dobro šaku i drži.

Nakon nekog vremena opet.
Pa opet...

Ali ako nisi baš 100 % sigurna da možda ipak nešto nije slomljeno...
Ne treba biti pomaknuta kost.
Može se dogoditi i lom, fraktura bez pomaka.
Idi do bolnice da to pogledaju i možda snime.

Sretno.

Ja sam prije neki dan otresao na guzicu i nezgodno se dočekao desnom rukom. Zglob zabolio
Umotaj zglob u nešto smrznuto (u mom slučaju smrznute šljive s košticama) i rokni brufen 600, za sat vremena će biti malo lakše, ali dugoročno puno lakše.
Ima više od 72 sata, u međuvremenu ni ne pamtim da je bolilo.
ceniš da će treći dan od nabijanja, led biti na korist. :think:
sreća tvoja, guzzica je dobro prošla :lol:

Otekla mi leva šaka od pada, nije ništa slomljeno, ali danas ceo dan ležim kao mirujem... usput perem svašta jednom rukom itd /kao i piskaram na forumu/.. ali opet kao treba da se odmorim i da mi otok spadne.

Čula sam za burov rastvor, kupial, to su neki elektroliti.. nešto ne znam kako bi pomogli? Kao osmoza? Noćas sam držala, ne vidim pomak, možda ne može posle 1 dana?

Ima li neki starinski recept dovoljno medicinski da se proba?

Sad sam zavila krastavce :)

Лист купуса. Прво се мало изгњечи...

Poslednja izmena:
Imam gavez, sad ću

Гавез је само за брзо срастање ломова.

То само ако је кост добро намештена . Нус ефекат гавеза је да се наместу срастања ствара додатна коштана маса.

Гавез је за брзо срастање. То само ако је кост добро намештена . Нус ефекат гавеза је да се наместу срастања ствара додатна коштана маса.
Auf.... Pa ja sam ga danas dosta stavljala. Piše beinwell gavez sa alpskim biljem. Hladi i to prija. A kaže ortoped da nije polomljeno imam i snimak. Tako da treba nešto da se sve smiri, otok i pomalo je ljubičasto

Гавез је само за брзо срастање ломова.

То само ако је кост добро намештена . Нус ефекат гавеза је да се наместу срастања ствара додатна коштана маса.
Da ne preterujemo ...

Auf.... Pa ja sam ga danas dosta stavljala. Piše beinwell gavez sa alpskim biljem. Hladi i to prija. A kaže ortoped da nije polomljeno imam i snimak. Tako da treba nešto da se sve smiri, otok i pomalo je ljubičasto

Када је у кремама стављају оптималну дозу у крему.

Самостално стављање корена треба избегавати ....То је била поанта...

Значи купус у фрижидер .....па лист по лист ..

Да парафразирамо 007

Сиров..не куван..

или

...гњечен .....Не рендан.

Back