Frederick_
Elita
- Poruka
- 19.131
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....dok luk ne postane staklast, a režim nervozan....Jel da se izdinsta?

Za starinski recept neznam....
Ima li neki starinski recept dovoljno medicinski da se proba?
Sad sam zavila krastavce

Ja pitala u apoteci oni ništa...Za starinski recept neznam.
Noviji i savremeni gelovi postoje koliko hoces da prodje za 2-3 dana.
ta ruka bi trebala da miruje neko vreme, što ne znači da moraš i ti.Ja pitala u apoteci oni ništa...

Bavio se boksom.Otekla mi leva šaka od pada, nije ništa slomljeno, ali danas ceo dan ležim kao mirujem... usput perem svašta jednom rukom itd /kao i piskaram na forumu/.. ali opet kao treba da se odmorim i da mi otok spadne.
Čula sam za burov rastvor, kupial, to su neki elektroliti.. nešto ne znam kako bi pomogli? Kao osmoza? Noćas sam držala, ne vidim pomak, možda ne može posle 1 dana?
Sad sam zavila krastavce

ceniš da će treći dan od nabijanja, led biti na korist.Ja sam prije neki dan otresao na guzicu i nezgodno se dočekao desnom rukom. Zglob zabolio
Umotaj zglob u nešto smrznuto (u mom slučaju smrznute šljive s košticama) i rokni brufen 600, za sat vremena će biti malo lakše, ali dugoročno puno lakše.
Ima više od 72 sata, u međuvremenu ni ne pamtim da je bolilo.

Evo, već je lakše.ceniš da će treći dan od nabijanja, led biti na korist.
sreća tvoja, guzzica je dobro prošla

Otekla mi leva šaka od pada, nije ništa slomljeno, ali danas ceo dan ležim kao mirujem... usput perem svašta jednom rukom itd /kao i piskaram na forumu/.. ali opet kao treba da se odmorim i da mi otok spadne.
Čula sam za burov rastvor, kupial, to su neki elektroliti.. nešto ne znam kako bi pomogli? Kao osmoza? Noćas sam držala, ne vidim pomak, možda ne može posle 1 dana?
Sad sam zavila krastavce
Imam gavez, sad ću
Auf.... Pa ja sam ga danas dosta stavljala. Piše beinwell gavez sa alpskim biljem. Hladi i to prija. A kaže ortoped da nije polomljeno imam i snimak. Tako da treba nešto da se sve smiri, otok i pomalo je ljubičastoГавез је за брзо срастање. То само ако је кост добро намештена . Нус ефекат гавеза је да се наместу срастања ствара додатна коштана маса.
Da ne preterujemo ...Гавез је само за брзо срастање ломова.
То само ако је кост добро намештена . Нус ефекат гавеза је да се наместу срастања ствара додатна коштана маса.
Ne brini. Gavez se koristi i kod otoka i upala.Auf.... Pa ja sam ga danas dosta stavljala. Piše beinwell gavez sa alpskim biljem. Hladi i to prija. A kaže ortoped da nije polomljeno imam i snimak. Tako da treba nešto da se sve smiri, otok i pomalo je ljubičasto
Auf.... Pa ja sam ga danas dosta stavljala. Piše beinwell gavez sa alpskim biljem. Hladi i to prija. A kaže ortoped da nije polomljeno imam i snimak. Tako da treba nešto da se sve smiri, otok i pomalo je ljubičasto
Prasice jedna...Ne, ne, otok je isti, juče bio najveći
Tu je.. trebaće vreme, jako sam je udarila pala sam iz trčanja buf