Frederick_
Elita
- Poruka
- 18.293
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....dok luk ne postane staklast, a režim nervozan....Jel da se izdinsta?![]()
Za starinski recept neznam....
Ima li neki starinski recept dovoljno medicinski da se proba?
Sad sam zavila krastavce![]()
Ja pitala u apoteci oni ništa...Za starinski recept neznam.
Noviji i savremeni gelovi postoje koliko hoces da prodje za 2-3 dana.![]()
ta ruka bi trebala da miruje neko vreme, što ne znači da moraš i ti.Ja pitala u apoteci oni ništa...
Bavio se boksom.Otekla mi leva šaka od pada, nije ništa slomljeno, ali danas ceo dan ležim kao mirujem... usput perem svašta jednom rukom itd /kao i piskaram na forumu/.. ali opet kao treba da se odmorim i da mi otok spadne.
Čula sam za burov rastvor, kupial, to su neki elektroliti.. nešto ne znam kako bi pomogli? Kao osmoza? Noćas sam držala, ne vidim pomak, možda ne može posle 1 dana?
ceniš da će treći dan od nabijanja, led biti na korist.Ja sam prije neki dan otresao na guzicu i nezgodno se dočekao desnom rukom. Zglob zabolio
Umotaj zglob u nešto smrznuto (u mom slučaju smrznute šljive s košticama) i rokni brufen 600, za sat vremena će biti malo lakše, ali dugoročno puno lakše.
Ima više od 72 sata, u međuvremenu ni ne pamtim da je bolilo.
Evo, već je lakše.ceniš da će treći dan od nabijanja, led biti na korist.
sreća tvoja, guzzica je dobro prošla![]()
Otekla mi leva šaka od pada, nije ništa slomljeno, ali danas ceo dan ležim kao mirujem... usput perem svašta jednom rukom itd /kao i piskaram na forumu/.. ali opet kao treba da se odmorim i da mi otok spadne.
Čula sam za burov rastvor, kupial, to su neki elektroliti.. nešto ne znam kako bi pomogli? Kao osmoza? Noćas sam držala, ne vidim pomak, možda ne može posle 1 dana?
Imam gavez, sad ću
Auf.... Pa ja sam ga danas dosta stavljala. Piše beinwell gavez sa alpskim biljem. Hladi i to prija. A kaže ortoped da nije polomljeno imam i snimak. Tako da treba nešto da se sve smiri, otok i pomalo je ljubičastoГавез је за брзо срастање. То само ако је кост добро намештена . Нус ефекат гавеза је да се наместу срастања ствара додатна коштана маса.
Da ne preterujemo ...Гавез је само за брзо срастање ломова.
То само ако је кост добро намештена . Нус ефекат гавеза је да се наместу срастања ствара додатна коштана маса.
Ne brini. Gavez se koristi i kod otoka i upala.Auf.... Pa ja sam ga danas dosta stavljala. Piše beinwell gavez sa alpskim biljem. Hladi i to prija. A kaže ortoped da nije polomljeno imam i snimak. Tako da treba nešto da se sve smiri, otok i pomalo je ljubičasto
Auf.... Pa ja sam ga danas dosta stavljala. Piše beinwell gavez sa alpskim biljem. Hladi i to prija. A kaže ortoped da nije polomljeno imam i snimak. Tako da treba nešto da se sve smiri, otok i pomalo je ljubičasto
Prasice jedna...Ne, ne, otok je isti, juče bio najveći
Tu je.. trebaće vreme, jako sam je udarila pala sam iz trčanja buf