Pitanje za ginekologa

• Začetnik teme Začetnik teme Zabrinuta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je normalno da se posle X meseci na piluli desi menstruacija koja traje 1 dan??:confused:
Pre pilula mi je trajalo po 7, sa pilulom (do skoro) po 4 dana. Sad ovo, vec 2 ciklusa..
Јесте.
Задатак пилула је да смање обим и трајање менструације, чак до потпуног изостанка.
Зато сам противник пилула, јер секу један природни циклус рада жлезда у организму.

ne bih pokretala pitanje ali zanima me... Znam da sa kondomom ne mogu šanse nema, boli me do suza... A ovo premišljam se jer smo oboje zdravi i on ima iskustva... Ne znam što bih odlučila...

Možda ti treba duža predigra. Pogotovo što je kondom ''podmazan'', zato mislim da nema razloga da te boli.
A to da on ima iskustva.... ako stvarno ima iskustva da brine o svakom svom spermatozoidu, a tebi je jedan potreban za oplodnju, onda je on nadčovek! :)

ja sam drugi put ove godine dobila dva puta za 15 dana..
prvi put su mi kapi pomogle, drugi put nisu..dr mi je prepisala orgametril..
posle samo 1 tablete mi je krvarenje prestalo..od preostalih 15 koje mi je prepisala ostale su mi jos 3..
nervozna sam, ujedala bi..imala sam glavobolje..
ma skroz nisam sva svoja..
jedva cekam da zavrsim i da profunkiconisem opet ko ja.. :(

ne bih pokretala pitanje ali zanima me... Znam da sa kondomom ne mogu šanse nema, boli me do suza... A ovo premišljam se jer smo oboje zdravi i on ima iskustva... Ne znam što bih odlučila...

i ja ne mogu kondom, potpuno te razumem.....ja sam godinama imala takav sex i nisam ostala trudna a dokazano sam plodna :)))....sustina je da se i muski organ podmazuje i da u njemu moze biti i semene tecnosti....jeste ona nekvalitetna ali je ipak imate se moze ostati u drugom stanju i tako ali je vrlo mala verovatnoca....znaci, nek vadi na vreme i ako zelite opet sex obavezno da ide da pisa i nek se detaljno opere posle....

Nije me bilo jedno vreme, cekala sam rezultat tipizacije, a oni u Frontu to nesto oduzili, u medjuvremenu sam bila kod moje doktorke, posto su mi bolivi i dalje prisutni, manje ili vise, nekada ih nema, ova menstruacija mi kasnila 7 dana, danas sam uzela rezultat tip 6, 11 negativni, tip 16, 18 negativni, tip 31, 33, 51 pozitivni, sad negde za ove sto su mi pozitivni pise da su srednje, a negde da su visoko rizicni i da li ce oni sigurno jednog dana da izazovu neko sranje na grlicu??? Bas me sad neki bedak uhvatio, da li ja taj virus mogu izbaciti iz organizma? I interesuje me da li to znaci da ja sad imam opet kondilome iako nisu vidljivi ili bi se to meni prikazalo na tipizaciji i pre sest godina posle skidanja kondiloma i da li ce to biti tu iako jednog dana spalim ranicu, nista mi nije jasno?

Poslednja izmena:
Nije me bilo jedno vreme, cekala sam rezultat tipizacije, a oni u Frontu to nesto oduzili, u medjuvremenu sam bila kod moje doktorke, posto su mi bolivi i dalje prisutni, manje ili vise, nekada ih nema, ova menstruacija mi kasnila 7 dana, danas sam uzela rezultat tip 6, 11 negativni, tip 16, 18 negativni, tip 31, 33, 51 pozitivni, sad negde za ove sto su mi pozitivni pise da su srednje, a negde da su visoko rizicni i da li ce oni sigurno jednog dana da izazovu neko sranje na grlicu??? Bas me sad neki bedak uhvatio, da li ja taj virus mogu izbaciti iz organizma? I interesuje me da li to znaci da ja sad imam opet kondilome iako nisu vidljivi ili bi se to meni prikazalo na tipizaciji i pre sest godina posle skidanja kondiloma i da li ce to biti tu iako jednog dana spalim ranicu, nista mi nije jasno?
Неће да изазову ништа јер ћеш ти водити рачуна. ;)
Данас, скоро, свака друга жена има проблема са кондиломима и није то ништа страшно. Раница нема везе са кондиломима. Једноставно, гениталије су ти слаба тачка. Свако од нас је има, ништа чудно. ;)

Back