Pirsing na pupku

PA dobro ako vodis racuna nece ti se nista desiti..pa jbt kada busis jezik ne jedes..nekoliko dana..samo pijes...tako da nema sta da ti se ificira....jedino ako jedes...a ja nisam jela nista..tako da uzivam sada sa mojom mindjusicom na jeziku..:):):)

Sebi to ne bih mogla da uradim. A komplikacije su moguce, upala, infekcija, pa ako se zakaci nekad...hvala, dovidjenja...
Secam se jednog ludaka s kojim sam se vracala iz Amerike, probusio je jezik...jbt, koji mazohista treba da si....

a dobro moj ortak sam sebi busi iglom sterilnom uvo itd...sebi ne big mogla,nti bih dozvolila da mi neko takav neprofesionlac uradi...zato hvala bogu postoji centri za tatto&pirss...Ono...prosle godine je bilo oko 50eura,sad ne znam...

hm....kako se radi....
imash dosta snimaka na youtube...pa vidi, da ti sad ne objashnjavam...

shto se tiche bola - boli jako malo (barem je mene) i kratko, jer samo bushenje jako kratko...
narednih par dana bude malo natecheno (ali ne boli), i imash neki chudan osecjaj na stomaku :D

ne smesh da spavash na stomaku malo duzhe vreme, a ne par dana
ako ne zhelish da iziritirash pirsing il nesto drugo...
a shto se tiche chishcjenja: svako jutro, svako veche, a na pochetku zarastanja i josh jednom-dvaput tokom dana...
mislim da sam pirs platila oko 25e..tako neshto...

ak te josh neshto zanima, pitaj....;)

Znam na sta mislis,meni se to jednostavno svidja i ne plasim se toga...Radicu u 10000000%proverenom studiju tako da nema frke.I ovako vodim racuna o puku,jer nosim kratke majcice,tako da mi ni to nece predstavljati problem

220px-Snake_piercing.jpg
Stvar ukusa, a o ukusima....:D

joj ljudi vi ne znate kako to boli ja sam ga skinula posle 10 dana jer sam radila leti a leti ne sme jer je 99 posto veca sansa da se infikcira tako da cu na zimu opet da busim...a imam i na nosu!

Zelim da izbusim pupak,pa me zanima da mi kazete sve sto znate o tome(lose i dobre strane)...

ko vec ima nek mi malo pojasni kako s eradi i to:D

gledao sam kako rade pirsing i nije nista strasno ....

izaberes mindjusu koju ces da nosis na pupku ... lik koji se bavi pirsingom obelezi ti flomasterom tackice gde ce prolaziti mindjusa ... lik ima specijalnu hvataljku kojom ti uhvati kozu .... tu provuce poduzu iglu ...i bukvalno postupak traje par sekundi ... stavi ti mindjusu i stvar resena . Moj predlog je da to uradis odmah jer bukvalno prvih mesec dana moras da non stop mazes mindjusu specijalnom kremom da ne dodje do inficiranja ....a ako to uradis pred leto i kupas se u nekoj ``cistoj`` reci inficirace ti se rana8-)

Back