Pirsing na pupku

Ne na pupku pirsing mi je stvarno sexy,i extra,a ostalo ono obrva,usna nos me potseca na plemena koja su se busila:D...a obrva na metalce...jezik mi je takodje extra...pa,posto mi tetovazu ne daju da radim dok nenapunim 18,onda cu pupak,to mi daju

ja sam bušio pre 9god.
trenutno nenosim, pojma nemam zašto sam to uradio na pupku..
devojkama to lepo čuči!
muhahahahaha :lol:
a jel si nosio kratke majice da se vidi pirsing :D

inace pirsing mi je ok kome stoji,ali ne na stomaku,vec mi je postao seljana,mislim svaka maloletnica ga ima.
ja volim na donjoj usni sa strane alku ali uopste nemam crte lica za tako nesto,a i muskarcima bolje stoji.

muhahahahaha :lol:
a jel si nosio kratke majice da se vidi pirsing :D

inace pirsing mi je ok kome stoji,ali ne na stomaku,vec mi je postao seljana,mislim svaka maloletnica ga ima.
ja volim na donjoj usni sa strane alku ali uopste nemam crte lica za tako nesto,a i muskarcima bolje stoji.

ma jok kratke majce, a malo je reći da je to seljana!

bio sam janoi kad sam to uradio!

kažem vam to je za devojke a ne za nas.. ali čast svakome, ko voli ne se buši

bolje nemoj...stvarno izgleda -kyrvinski-..... ja cu u decembru pirsing na usni... to se u stvari busi ispod usne, pa se stavi polu-alka... nesto na tu foru, ako sam dobro razumela drugaricu... onda na obrvi... nos necu... uvo kasnije... ali nekoliko pirsinga... a posle 18-te definitivno busim jezik! to bih ja sad, ali mi ne daju... pa cekam punoletstvo........... a do sad sam samo uvo busila... par mindjusica, pa mi dosadilo.......... pa aj otpocetka...

ko kaze da samo metalci buse obrvu? moj bivsi je isti kao ja, pa nema pirsing! niti moji drugovi/drugarice... a ovde mislim samo na one koji su u tom metal/rock fazonu... dobro, i ja sam u tom fazonu, ali obozavam pirsing... za ove ostale se podrazumeva da se nisu busili........

bolelo je...lepo je izgladelo.....ispalo ja nakon 30 dana.....kazu da organizam nije mogao da prihvati.....e,a ja bas mogu sve da prihvatim....ali eto....necu ponovo,a mozda i hocju...preporucujem Sindjel centar....a ne kao kod drugara kao sto sam ja...amater....

zato ti je i isspalo...simdjel zakon...

Ja sam samo rekla da meni na obrvi deluje metalski...ne znaci da je tako,meni se tako cini...i mislim da bolje stoji muskarcima sa svetlijim obrvama...

tetoviram sa 18...ili onu od 7god,ili trajnu

Citam i ne verujem sta pisete...pa jbt ako ti se busi busi sta da ti radim...nema predomisljanja,odes uradis i kraj..A Ana sto cekas rodjus busi odma..ako ti se busi..ja sam jezik busila kada mi je dunulo..ustala,otisla i nista nikom..uradila i keva i cale mi jos ne znaju za jezik..niti ce saznati..haha...tako da ako ti se busi busi..niko ne moze da te spreci..:):):)

Citam i ne verujem sta pisete...pa jbt ako ti se busi busi sta da ti radim...nema predomisljanja,odes uradis i kraj..A Ana sto cekas rodjus busi odma..ako ti se busi..ja sam jezik busila kada mi je dunulo..ustala,otisla i nista nikom..uradila i keva i cale mi jos ne znaju za jezik..niti ce saznati..haha...tako da ako ti se busi busi..niko ne moze da te spreci..:):):)
ne komunicirate? :shock:

zato ti je i isspalo...simdjel zakon...

Ja sam samo rekla da meni na obrvi deluje metalski...ne znaci da je tako,meni se tako cini...i mislim da bolje stoji muskarcima sa svetlijim obrvama...

tetoviram sa 18...ili onu od 7god,ili trajnu

Mislis 5 godina..ako oces da me poslusas nemoj da radis tu na 5 godina..jer nikada nece moci do kraja da ti se skine...ostace delovi tetovaze..tako da bolje uradi dozivotnu isto se radi isto boli samo ova ti stoji ceo zivot cela a ova na 5 godina ti ostane u delovima..:):):)

Pa tada ce mi stici lova za to...sad mi treba za rodjendane i novu godinu...a resila am da busim...a ovde sam samo htela da neko podeli svoja iskustva sa mnom,kako se radi,komplikacije i to

Jedna od mojih najboljih ortakinja ima busan pupak..i njoj se jednom sasusio i otpao...ne znam kako da ti objasnim ako me ne razumes...ali nekako joj se rupa skroz zacepila i onda otpala..tj pupak joj se rascepa..i onda je opet busila kada joj je zarastao i sada ima...:lol::lol: Samo moras da pazis da ti niko ne povuce mindjusu ili slicno jer ti se onda rupica kao siri...tako sam ja cula i moze da pukne...naravno ne ako te neko jednom povuce ali kada ti se to cesto desava sve je moguce...

Back