Nemam pojma. Nikada se nisam ložio na zastavu, simbole, naciju... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Rijetko ko to radi ali uvijek se nadje neki .....U Kanadi imaš pravo da bilo gde istakneš bilo koju zastavu, ali samo pod uslovom da pored nje istakneš i kanadsku zastavu iste veličine
To je po mom mišljenju najbolji princip.
Tako da bi taj Nemac morao da pored nemačke stavi i špansku zastavu. Onda zastave zaista postaju simboli prijateljstva i jedinstva.
Nece reagovati, to mu je normalno,nikakve zastave me ne interesuju.Stavi ti srpsku pa da vidis Kako ce on reagirati
Nisam ponosan,ponosan sam samo na svoje uspjehe,zasto bi bio ponosan na nesto sto nije moja zasluga niti sam imao bilo kakvog uticaja na to, po toj logici trebao bi se neki klosar osjecati vise vrijednim od onog koji je rodjen u Avganistanu ili Somaliji zato sto je potomak Tesle ili sin nekog americkog predsjednika.Јеси ли поносан на своју припадност својој породици? На свог оца, деду, мајку, бабу, прадеду, на своје презиме?
Ти ништа од тога ниси бирао, али јесте твоје. Твоја породица. Ок, твоја деца су твоја заслуга, али преци нису, па си опет поносан на њих, јер су они твој идентитет. Јеси ли поносан на свој родни град? Волиш ли успомене из свог родног града, иако је твој град (или село, небитно) исти као и сви остали градови. Да, јер тај град је део твог идентитета. Исто је и са заставом која представља део твог идентитета и део твог порекла.
Šanše da svađa ne završi letalnim ishodom su 1:112Ti dolje ce se posvadjati oko podjele te kuce garant
PartiJote.Ponosno je nose a onda obrisu stolicu sa njom pa je bace na zemlju
Kolike su patriote
Meni je to primitivizam. Kao patriota, poginuo bi za svoju zemlju i tako ta s.anja.
One priče djedova stara kuća i šljivik iza nje...
Babini uštipci...

.Što se tiče plakata i slika magaraca Zapad je u velikom zaostatku za nama.Na zapadu (u većini zemalja) možeš okačiti na svoju nekretninu šta god želiš, sliku magarca ako ti je po volji.
Postoje delovi gradova, posebno uredjeni kvartovi, nazovimo ih tako, poput malih zajednica, gradovima u gradu, gde takodje nije zabranjeno, ali zašto bi iko uole kulturan bio crna ovca u jednom uredjenom sistemu?
Mali primer iz moje okoline, asocijacija tema.
Čovek otprilike mojih godina, sada porodičan čovek, usvojen, biološki roditelji Pakistan, tako nešto...
Od rodjenja ovde živi, za biološke roditelje ne zna (samo poreklo, i to nije dokazano?), dakle jedinac koji je progovorio na srpskom svoje prve reči. I dan danas ne govori pravilno naš jezik, ima čudan, strani naglasak, neprihvaćen od detinjstva kroz ceo život, odrastao u bogatoj porodici...kroz detinjstvo često nažalost ismevan od strane vršnjaka (deca znaju biti užasno surova)... i td.
Jedan od retkih koji u mom gradu ima istaknutu srpsku zastavu na kući.
Problem sa identitetom, večita potreba da se dokazuje ko je i odakle.
Zato što su odrasli u Americi i od ranog djetinjstva slušali da su najbolji, najjači, nanapredniji, najdemokratskiji itd.Zašto Amerikanci kače američku zastavu?
Zašto za Thanksgiving jedu ćurku?
Zato što svi Amerikanci tako rade, pojma nemaju (80% njih) o kulturi ili razlozima zašto je nešto tako i ne razmišljaju o tome.
A zašto naš čovek koji živi u Americi ima potrebu da okači srpsku zastavu?
Ili zašto naturalizovani Amerikanac forsira američku?
Kompleksi i krize identiteta.
Afd-ovac verovatno. Tako je bar u NemačkojPreko puta moje kuce je Njemac kupio kucu i okacio njemacku zastavu u Spaniji. Sad moram da gledam u njemacku zastavu iz dnevog boravka. Ne mogu mu nista reci jer nije zabranjeno, koji su to kompleksi da kacis zastavu na kucu pogotovo u drugoj zemlji ?
Cjelo mjesto sam pregledao, na vrh brda sam pa vidim 15 kilometara okolo, imaju tri spanske ,jedna engleska i dvije njemacke zastave i jedna bas preko puta mene grrrrAfd-ovac verovatno. Tako je bar u Nemačkoj
Preko puta moje kuce je Njemac kupio kucu i okacio njemacku zastavu u Spaniji. Sad moram da gledam u njemacku zastavu iz dnevog boravka. Ne mogu mu nista reci jer nije zabranjeno, koji su to kompleksi da kacis zastavu na kucu pogotovo u drugoj zemlji ?
Videli su od Amerikanaca,oni zakače zastavicu i na sladoledPreko puta moje kuce je Njemac kupio kucu i okacio njemacku zastavu u Spaniji. Sad moram da gledam u njemacku zastavu iz dnevog boravka. Ne mogu mu nista reci jer nije zabranjeno, koji su to kompleksi da kacis zastavu na kucu pogotovo u drugoj zemlji ?
Амери то стално раде јер су поносни на своју земљу.
Сви бисмо требали чешће да качимо заставе.
I jeste tako.Zato što su odrasli u Americi i od ranog djetinjstva slušali da su najbolji, najjači, nanapredniji, najdemokratskiji itd.
Na taj način se zahvaljuju i Bogu i državi što su odabrani srećnici.
Ćurka je simbol nezavisnosti. Oni zaista ne zavise ni od koga. Što ne dobiju milom, dobiju silom.
Inace kad Sam sad proslo ljeto bio u Tunis poneo Sam si peskir sa svedskom zastavom I stavljao ga po plazi mislili da Sam svedjanin pa nude svacega po nerealne cijene onih dziza bidza svakakvih...
Nemci kače zastave po balkonima oduvek, i dok je AfD bio statistička greška.Afd-ovac verovatno. Tako je bar u Nemačkoj
Ma otkud ti to? Nemci su najveca suprotnost amerima po pitanju zastavaNemci kače zastave po balkonima oduvek, i dok je AfD bio statistička greška.
Doduše ređe ih vidiš na vilama u Potsdamu, u Moabitu i Pankowu češće....tako da verovatno je malo i do socijalnog statusa i percepcije nacije.