Zašto se Srbi "pale" na mafiju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto su koza nostraZašto se Srbi "pale" na mafiju?
Srbi se "pale" na tri stvari: na mafiju, četnike i na žene.zato sto su koza nostra

bmwSrbi se "pale" na tri stvari: na mafiju, četnike i žene
![]()
Zato sto je "mafija" sve sto bi hteli da budu ali nemaju petlju da to postanu.Zašto se Srbi "pale" na mafiju?
i na sajovceSrbi se "pale" na tri stvari: na mafiju, četnike i na žene.![]()
Zato sto je "mafija" sve sto bi hteli da budu ali nemaju petlju da to postanu.
Zato sto je "mafija" sve sto bi hteli da budu ali nemaju petlju da to postanu.
Ne pale se samo Srbi već mnogi drugi.Zašto se Srbi "pale" na mafiju?
Kako nema sanse,meni koliko je poznato svaka budaletina ima pravo glasa u Srbiji?Upravo tako. Zbog toga demokratija i nema šanse u Srbiji - viševekovna kultura rešavanja problema nasiljem. Počinje od narodnih junačkih pesama koje su majke čitale deci za vreme Turaka pred spavanje. I tako sve dok to nije postao prihvaćen način. Čak i u Skupštini: više se pažnje pokloni makljaži nego nekom veličanstvenom govoru.
Ja imam problema sa snom a nisam mafijoza.To je jadan zivot kada uvece neko ne moze mirno da spava a duzan i Bogu i narodu ,nema slobodu,stotine telohranitelja
Ja imam problema sa snom a nisam mafijoza.
Prava mafija nije nikome duzna uglavnom su njima duzni a jos ako imaju i malo pameti u talu su sa drzavom,gde ces bolje.
Bolje i to nego da radi na mesalici 10 sati.Prava mafija su malobrojni ljudi,vecinska mafija su napaceni ljudi koji svaki dan su u strahu
Pa pazi imam ja tu neku teoriju ...Zašto se Srbi "pale" na mafiju?
Nije bolje jer taj unistava drustvo i omladini salje poruku losu da je bolje biti destruktivni neradnik jer ne pridonosi drustvu.Pravi muskarci su graditelj,moleri,hirurzi,rudari,tesari,poljoprivrednici,mehanicari, naucnici oni koji su stvorili moderni 21 vijek.Muskarac je neko ko je graditelj ko stvara vrijednosti i pati da bi njegovi voljeni Imali sve i zivjeli u miruBolje i to nego da radi na mesalici 10 sati.
Bezmudići jbg.Zašto se Srbi "pale" na mafiju?
Nije bolje jer taj unistava drustvo i omladini salje poruku losu da je bolje biti destruktivni neradnik jer ne pridonosi drustvu.Pravi muskarci su graditelj,moleri,hirurzi,rudari,tesari,poljoprivrednici,mehanicari, naucnici oni koji su stvorili moderni 21 vijek.Muskarac je neko ko je graditelj ko stvara vrijednosti i pati da bi njegovi voljeni Imali sve i zivjeli u miru
Svaka zena zna da su to pravi muskarci,zena moze biti sa mafijasem ali ga nikada nece postovati vec ce gledati da ga iskoristi dok moze ,ako moze,zene mogu biti oportunisti ali nisu glupe takodje nece postovati ni neradnike ni mamine sinove i tatine sinove itd,samo samosvojne vrijedne muskarce koji nose ovo drustvo
Ujutro kada si gladan ko ti puni pekare hranom pa seljaci radnici zorom rade
Ko te lijeci kada si bolestan,nece neki politicar ili krimos
Ko ti je napravio kucu ili zgradu gdje zivis neki gradjevinac koji radi za male pare,ali koji je muskarcina
Samo takve muskarce zena moze da postuje i da ih ne koristi
Pa pazi imam ja tu neku teoriju ...
Čini mi se da se na mafijaški stil života pale oni koji u regularnim okolnostima ništa u životu ne bi mogli da postignu/koji su žešći neradnici te čekaju da im nešto padne sa neba.
A na mafiju se verovatno lože što ovi kao mogu da prisvajaju sve što hoće.
I tako krenu dok ih neko ko je stvarno zaeban ne naguzi.