Pink Floyd

• Začetnik teme Začetnik teme IDIOT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
idol...:
sedamdesete su najjace za njih.. tu nema disqsije.... 80.. ne znam... m. l. of reasons i nije neki.. onako... koji su jos albumi iz oamdesetih.... s obzirom da su se tada rastali... jel tako bese
a momentary lapse of reason i album uzivo delicate sound of thunder...tja....i nije nesto narocito. ni izbliza kao albumi iz sedamdesetih, cak ni kao division bell

a-ha... mislim.. proslo je njihovo vreme..... dovoljno je, a i da se ujedine... ne verujem da bi se izrodio jos jedan wish... ili dark side... il wall... il meddle.... koji zakon alboomi covece

D:\M P 3\Pink Floyd

A Saucerful of Secrets
Animals
Atom Heart Mother
Delicate Sound Of Thunder
Division Bell
Echoes
Is There Anybody Out There (The Wall Live)
Legendary Rock Star
Meddle
Momentary Lapse Of Reason
More Saundtracks
Obscured By Clouds
Prism
Pulse
The Dark Side of the Moon
The Final Cut
The Piper At The Gates Of Dawn
The Wall
Ummaguma - Live
Wish You Were Here
Works

ja bogami skupljam njihova bootleg izdanja (visak vremena i adsl-a)
interesantno je slusati njihove nastupe sa pocetka sedamdesetih, kada su se stimovali po 5 minuta, a zvucali....pa daleko od pulse, u svakom slucaju ;)

Fakje:
pink floyd je za ludake, iskompleksirane. ac je konza, zakon o je

Drugi put čujem da neko kaže za Pink Floyd da je to grupa za ludake.
Ja ih baš volim.
Mada, da, ne osećam se uvek normalno...

''Another brick in the wall'' mi je fenomenalna stvar!!! Uvek mi deluje pozitivno na raspoloženje.

Onda ''Wearing the inside out''...
Naravno, i mnoge druge, ali ove dve NAJVIŠE volim...

Comfortably Dumb:
ko kaze da je grupa za ludake? :lol:
da...wearing the inside out - gde se nje seti? odlicna stvar ;)

He... ne setih se ja nje, nego ona mene... :) U glavi mi je... :)

Ma ovi gore, iznad mene (mog posta), oni nešto prozivaju ludake i iskompleksirane. U ovu prvu grupu i mogu da se pronađem i snađem, pa da se prijavim. :)

8 meseci vojske na karauli... straza karaule 2-3 puta nedeljno (mala karaula), svaki, ama bas svaki put kad sam isao na strazu, nakon 30 minuta pustam Crown vokmen, kaseta Tamna strana meseca (sa kvadrofonskim zapisom) i 90minuta kasnije straza gotova kad i kaseta.
Vrhunac psihodelicnog roka.
Gluvi imaju pravo da im se ne svidja!

Back