I
IDIOT
Gost
jel slusa neko Pink Floyd uopste?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Spasa:Mnogo ih volim i dan danas ih slusam,omiljena pesma mi je "Shine on you crazy diamond" i "Wish you where here".Pozdrav za sve fanove...
dragomir51:NIKAD CULA ZA NJIH.
ako moze bez vredjanja svoje frustracije negde drugde iskaljujte!! in the case you did not see, i was ironicssss:dragomir51:NIKAD CULA ZA NJIH.
kad si glupaca
sto se tice pink floyd-a....ko nije cuo za njih bolje da se i ne javlja...
ja ih obozavam ....i jedna od omiljenih pesama mi je "wish you were here"...
i za one koji ih takodje vole preporucujem da pogledaju i fili "the wall"
dragomir51:ako moze bez vredjanja svoje frustracije negde drugde iskaljujte!! in the case you did not see, i was ironicssss:dragomir51:NIKAD CULA ZA NJIH.
kad si glupaca
sto se tice pink floyd-a....ko nije cuo za njih bolje da se i ne javlja...
ja ih obozavam ....i jedna od omiljenih pesama mi je "wish you were here"...
i za one koji ih takodje vole preporucujem da pogledaju i fili "the wall"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo IDIOTE, stvarno lepo pitanje. Danas zive samo klinci napaljeni na Najtvis ili Eminema i to je uzasno. Niko vise ne ceni pravu muziku- onu iskonsku. Floyd zaista zadire u najdublji mrak ljudskog uma. Ko njih nije slusao, kao da nije video plavo nebo ili cuo gragi glas.IDIOT:jel slusa neko Pink Floyd uopste?
Ako si mislio na mene, pogresno si shvatio. Svarno nemam nameru da vredjam ikog, samo sam hteo da im ukazem na propustenu lepotu.. . .:Pink Floyd je zaista velika grupa i mnogo volem da ih slusam. Samo steta sto pojednici vredjaju one koji nisyu culi za njih . Bolje da im preporuce nesto nego sto im govore ono sto govore.
"Wish you were here" je najbolja 8)
Ja obozavam "Hey you"!Volim i "Another brick in the wall" i stvarno ne znam kako neko moze da pljuje po njima!Jedno je ne voleti Pink Floyd (znaci ceniti njihov rad,ali ih ne slusati,mada iskreno ni to ne razumem!),a drugo pljuvati po njima!Pa to je ipak neko osnovno obrazovanje...sluzimo narodu:Ako si mislio na mene, pogresno si shvatio. Svarno nemam nameru da vredjam ikog, samo sam hteo da im ukazem na propustenu lepotu.. . .:Pink Floyd je zaista velika grupa i mnogo volem da ih slusam. Samo steta sto pojednici vredjaju one koji nisyu culi za njih . Bolje da im preporuce nesto nego sto im govore ono sto govore.
"Wish you were here" je najbolja 8)ops:
A sto se preporuke tice( oni koji misle da pocnu da slusaju), to su Hey you i Learning to fly.
Pozdrav !![]()
P.S. Wish you... jeste najbolja.