- Poruka
- 121.993
nisu joj plodni dani i nisi ejakulirao i ona je popila pilulu 
e svasta cu da cujem

e svasta cu da cujem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pozdrav,
imao sam odnos sa devojkom 28. a ona je imala menstruaciju 20.,nisam ejakulirao u nju i odmah ujutru je popila pilulu za dan poslije,Zanima me kolike su sanse da je trudna?

Sto je popila pilulu?![]()

ovako, vidim da nema ni jedna skorija objava oko ovih tabletica pa evo da cujete novosti... za pocetak postinor vise ne postoji sad su na trzistu Escapele kupuju se bez recepta i kostaju 910 dinara u svim apotekama... ja sam imala ne zasticen odnos pre 30 h i popila sam tabletu, proslo je 4h od kad sam je uzela i za sad nema nikakvih nezeljenih efekta... ali to ne znaci da ove tablete treba cesto da se uzimaju... trenutno imam ciklus i slucajno se desilo mom partneru da nije mogao da iskontrolise svoj nagon za svrsavanjem i desilo se... ako vam farmaceut kaze da ne pijete ove tablete ako imate menstruaciju jer su vam tada "ne poldni dani" ne slusajte!!! moze da vam se desi da zatrudnite cak i tad... to sto ja sad ne osecam nista ne znaci da necu osetiti uskoro, ove tablete nisu sala i ne preorucujem njihovo koriscenje ALI bolje i popiti ovu tabletu i nekoliko dana se patiti sa nezeljenim dejstvima nego abortirati. Danas abortus kosa 17.ooo dinara! pazite kako se volite i cuvajte se jer vas niko drugi nece cuvati... ako imate neko pitanje rado cu vam odg jer sam i ja mnoge ljde pitala ali eto slucajno napravila gresku![]()
ovako, vidim da nema ni jedna skorija objava oko ovih tabletica pa evo da cujete novosti... za pocetak postinor vise ne postoji sad su na trzistu Escapele kupuju se bez recepta i kostaju 910 dinara u svim apotekama... ja sam imala ne zasticen odnos pre 30 h i popila sam tabletu, proslo je 4h od kad sam je uzela i za sad nema nikakvih nezeljenih efekta... ali to ne znaci da ove tablete treba cesto da se uzimaju... trenutno imam ciklus i slucajno se desilo mom partneru da nije mogao da iskontrolise svoj nagon za svrsavanjem i desilo se... ako vam farmaceut kaze da ne pijete ove tablete ako imate menstruaciju jer su vam tada "ne poldni dani" ne slusajte!!! moze da vam se desi da zatrudnite cak i tad... to sto ja sad ne osecam nista ne znaci da necu osetiti uskoro, ove tablete nisu sala i ne preorucujem njihovo koriscenje ALI bolje i popiti ovu tabletu i nekoliko dana se patiti sa nezeljenim dejstvima nego abortirati. Danas abortus kosa 17.ooo dinara! pazite kako se volite i cuvajte se jer vas niko drugi nece cuvati... ako imate neko pitanje rado cu vam odg jer sam i ja mnoge ljde pitala ali eto slucajno napravila gresku![]()

i on je ejakulirao u mene i bila sam
Molim Vas da mi odg.sta se to desava sa mnom,dali je moguce da je doslo do zaceca... Posto ovo mi je drugi put da sam popila pilulu, prvi put sam popila pre godinu dana i nisam imala nikakvih problema a kamoli ovako velikih 
glavu gore!

mhm,moracu ipak i test uraditi (jer u ovakvim slucajevima dosta utice i psiha) ukoliko hocu da spavam do sl. ciklusa. A sto se tice refleksa...mislim da tu "frajere" ne treba podsecati na reflekse...znaju oni vrlo dobro sta rade![]()
Pa kud sa bivšim?![]()
A ko onda ne zna sta radi?
Pa kud sa bivšim?![]()
nema kajanja... :/ hvala bogu da je preboljen, ali NE I ZABORAVLJEN... 
I mene ovo pitaj![]()
![]()
![]()
Zbog toga sto je bivsi, sad u neizvesnosi cekam menstruaciju, koju treba da dobijem za 10ak dana...
P.S. Nemoj da skrecemo sa teme ,bajjjjjjjjjj
uh za 10 dana, a ja vise neznam ni kad treba da dobijem...imala prosle nedelje, nakon nedelju dana opet dobila...pa sad, nemam pojma vise ni ja ... :O
sister87:da bi on nakon 10min usao u kucu,iako mu ja to nisam dozvolila

znaju tu obe strane sta rade (sem ako neko nije zavrsio u ludnici)ali ipak mislim da zensko ne moze uvek da predoseti kad se momak ejakulirati...pogotovo ako su u pitanju pocetni odnosi ili kao u mom slucaju nakon 13meseci. Zaboravi se to... :/