Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Brate, kao čavke neke...
Pustite curu nek ne koristi kontracepciju i neka se uništava pilulama za dan poslije, kad vas već ne sluša.
Njen život, njena stvar...

Fino ste je savjetovale, ako je glupa da ne posluša, neka...
Uostalom, ne rješava se sve na forumu, mogla bi i do ginića prošetati...
I malo se informisati.

16.10.2011 mi se zavrsio ciklus, stim da sam 15.10 (treci dan
ciklusa) imala odnos sa bivsim momkom :dash: i on je ejakulirao u mene i bila sam
prinudjena da u ponedeljak ujutru popijem pilulu dan posle "ESCAPELE" tj.
56 sati nakon odnosa. Ali sinoc sam primetila sukrvicu u mokraci,i do sad
pri svakom mokrenju ona se pojavljuje, a bol u stomaku kao za vreme
ciklusa ali u smanjenom intezitetu (dovoljan da ga osetim) a pri tom vec par dana imam vroglavice i mucninu :bljak: Molim Vas da mi odg.sta se to desava sa mnom,dali je moguce da je doslo do zaceca... Posto ovo mi je drugi put da sam popila pilulu, prvi put sam popila pre godinu dana i nisam imala nikakvih problema a kamoli ovako velikih :sad2:
cekaj bre pa nije isto krv u mokraci i krv koja dolazi iz vagine
krv u mokraci je znak da nesto ne valja ili sa bubrezima ili sa besikom ili sa nekim delom mokrovoda
mada je cesto praceno bolom u tom delu mokracnih organa u kome je problem
jesi li se ti potrudila da primetis odkle je krv
jer ako je iz mokrace hitno kod dr
ako je iz vagine garant je poremecaj zbog pilule nije strasno al opet za svaki slucaj kod gin

kontam kasno se javljam al eto u svakom slucaju kod gin ili kod urologa treba odes

a sto ste je uopste pitale za detalje sto bivsi pa sve na dalje, mislim sta vas tice tema je o pilulama
jeste velika greska sto je spavala sa nekim bez ikakve zastite ali jjebi ga sve me strah da bilo koja to od vas nije uradila ne jednom nego gomilu puta
jer koliko god bili svesni rizika ipak smo ljudi i pravimo greske
mislim mozemo da je vesamo sto nije stavila kondom to jeste greska al glupo je jer vecina to radi pogotovo ljudi koji su u nekim duzim vezama ili piju pilule ili kondom sa povremenim izletima zvanim izvadicu na vreme, cist ruski rulet
ali poenta je vecina je to uradila

a totalno je degute ova rasprava sa kim je bilo i sta je sve do toga dovelo :neutral:

"CAK I ZENSKI MOZAK?!?"-uh,uh,uh ... izgleda da si JAKO POVREDJEN od istog! pa mislim da je logicno da ce muskarac u jednom trenutku da ejakulira,zar ne?! tu cak i ne treba "zenski mozak".
A sad se cudi, jer nezeljenu trudnocu da sam imala, najverovatnije bi vec doloazilo do ovakvih situacija,da znam sve o piluli"dan posle" i znala bih vec gde da potrazim savet... Ne bih ga sigurno trazila ovde da sam "VISE PUTA IMALA NEZELJENU TRUDNOCU"! jel se cudis? pa cudi se!

Uh-tanje te je i dovelo u situaciju u kojoj se nalazis - a zenski mozak je naglasen - zato sto si rekla da ne moze zensko da predvidi kada ce muskarac da ejakulira.

I sama kazes da je jasno dace jednom, valjda da ejakulira - samo ti nije jasno zasto si zaglavila.

Moj ti je savet da sve ovo sto pises i sto ti ljudi odgovaraju - da copy/paste, pa da za neku godinicu procitas - mozda, ali mozda budes i malo drugacije shvatila svo ovo pisanije.

To da si imala slicnu situaciju - to je samo pp u odnosu na nivo na kome razmisljas o citavoj situaciji (prevashodno mislim na onu koja je dovela do problema).

Zene ...stvaaaaaarnooooooooo ispljuvase ste ovde jednu curu koja je potrazila pomoc...
Blago ovom svetu sa toliko "bezgresnih svetica"

Nemojte osudjivati nikada ne znate sta ce Vama da se desi....
:cao:

ja o bre Samanta...pa ja i pricam iz iskustva.

Ne osudjujem ja nju uopste sto ima sex i sto se zeznula, zaboravila, pa bila bez zastite...i ja sam pa sta, sve je to za ljude...niti sam to igde rekla u postu

Ja osudjujem stav "nema potrebe da koristim kontracepciju i nemam nameru".
Pa kada ima potrebe? Kad unisti organizam homonskim bombama u vidu tih pilula za dan posle?
Ili kad se desi trudnoca i pored toga, pa onda sta , hormonska nuklearna bomba u vidu abortusa?

Takav stav jeste neozbiljan i nije jedina u tome...tako pricaju i zene koje su odavno odrasle i imaju decu

Ali ne vredi pricati nekome ko svaku rec shvata kao napad...a ja mogu da tapsem po ramenu kad se zeznes...ali ne mogu da odobravam kad neces.

Poslednja izmena:
ja o bre Samanta...pa ja i pricam iz iskustva.

Ne osudjujem ja nju uopste sto ima sex i sto se zeznula, zaboravila, pa bila bez zastite...i ja sam pa sta, sve je to za ljude...niti sam to igde rekla u postu

Ja osudjujem stav "nema potrebe da koristim kontracepciju i nemam nameru".
Takav stav jeste neozbiljan i nije jedina u tome...tako pricaju i zene koje su odavno odrasle i imaju decu

Ali ne vredi pricati nekome ko svaku rec shvata kao napad...a ja mogu da tapsem po ramenu kad se zeznes...ali ne mogu da odobravam kad neces.

Znam draga razumem ja tebe i slazem se sa tobom u potpunosti,.. ;) :ok:
No mlada dama je svakako pobegla....sad cekamo sledeceg :mrgreen:

Decko i ja smo koristili zastitu, ali je kondom pukao. Na vreme smo primetili, tj. on nije ejakulirao, ali kaze da nije 100% siguran da nije bilo niceg u kondomu. U neplodnim sam danima, ali kazu da sansa uvek postoji. Zaista ne znam da li da kupim te pilule i da ne rizikujem, ili da ih ne kupim?

Decko i ja smo koristili zastitu, ali je kondom pukao. Na vreme smo primetili, tj. on nije ejakulirao, ali kaze da nije 100% siguran da nije bilo niceg u kondomu. U neplodnim sam danima, ali kazu da sansa uvek postoji. Zaista ne znam da li da kupim te pilule i da ne rizikujem, ili da ih ne kupim?

e da sam ja pila svaki put kad pukne kondom a nije ejakulacija i nisu plodni dani do sad bi mi izrasla treca sisa

opusti se nema potrebe
ljudi se kresu i bez kondoma bez ejakulacije pa nista
na vreme ste videli to je dobro zamenis kondom i teras dalje :zper:

Gle ova sto savetuje, ko da je to guma na kolima :roll:

:hahaha:

to je ralna situacija
aj se foliramo
svakome se desva da pukne, ako ste u naletu strasti zameni se i nastavis :zper:
jes ja jedina koja to radim, aha, zvako koga znam da mu je puco, a puco je svakome koga znam :lol: radi isto, proveris dal je ceo da nije ne daj boze ostalo nesto unutra i ako ste i dalje pod dejstvom hormona stavis drugi

jaka stvar :roll:

ne foliraj se stronci :aha:

Sinoc sam imala nezasticen odnos sa deckom, medjutim on je svrsio van mene, nije se desilo nista rizicno zbog cega bih brinula, ali bih ipak popila tu pilulu za dan posle da ne razmisljam o tome pa me zanima koju da uzmem posto prvi put uzimam a nisam se prethodno posavetovala sa ginekologom, a sad bas i nemam vremena? I da li uopste da uzimam? :(

jesu ti plodni dani?
ako imas toooliki trip od seksa bez zastite zasto onda uopste upraznjavas takav seks?
il pi redovno pilule il koristi kondom
stvarno mi nije jasno, nije svrsio u tebe, goomila parova ima takav seksualni odnos godinama pa im nije nista, naravno da postoji mala sansa i naravno da ima ljudi kojima se zalomi ali trebalo bi da se desi da neki mnogo mocan spermatozoid krene ranije da su tebi plodni dani pa tad da zatrudnis
to su pilule sa jakom dozom hormona koja moze da ti u organizmu napravi haos to nisu bombone ne mozes sa takvim stavom - jao mogla bi da gucnem
nema mogla bi, imas stvarno hitne situacije kada moras sve ostalo je pomodarstvo :roll:
kad si tako laka na gutanju pilulica lepo kod gin pa uzmi one kontraceptivne pilule i mirna ti glava

To me podseca na one savete...popij jedan andol za svaki slucaj ...:roll:

Samo sto ovo nisu andoli.

Zamisli da piju svaki put posle prekinutog odnosa...za svaki slucaj????
I baj baj normalnim ciklusima i reproduktivnom zdravlju

bas vala, ma uzas

il se ebi bez zastite al se ne tripuj il brate ako te strah ne vidim sta je tesko otici kod gin uraditi testove ako smes pijes lepo kontraceptive i gotovo, ili kondomi
mislim malo se iscimas za bilo koji od ta dva vida zastite al puno dobijes...matematika je prosta
ili igraj loto, al svesno, pa dokle stignes, sta da joj radim :lol: al glupo je ovo malo cu da se igram a onda cu da histerisem i izigravam noja

Back