Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovako, vidim da nema ni jedna skorija objava oko ovih tabletica pa evo da cujete novosti... za pocetak postinor vise ne postoji sad su na trzistu Escapele kupuju se bez recepta i kostaju 910 dinara u svim apotekama... ja sam imala ne zasticen odnos pre 30 h i popila sam tabletu, proslo je 4h od kad sam je uzela i za sad nema nikakvih nezeljenih efekta... ali to ne znaci da ove tablete treba cesto da se uzimaju... trenutno imam ciklus i slucajno se desilo mom partneru da nije mogao da iskontrolise svoj nagon za svrsavanjem i desilo se... ako vam farmaceut kaze da ne pijete ove tablete ako imate menstruaciju jer su vam tada "ne poldni dani" ne slusajte!!! moze da vam se desi da zatrudnite cak i tad... to sto ja sad ne osecam nista ne znaci da necu osetiti uskoro, ove tablete nisu sala i ne preorucujem njihovo koriscenje ALI bolje i popiti ovu tabletu i nekoliko dana se patiti sa nezeljenim dejstvima nego abortirati. Danas abortus kosa 17.ooo dinara! pazite kako se volite i cuvajte se jer vas niko drugi nece cuvati... ako imate neko pitanje rado cu vam odg jer sam i ja mnoge ljde pitala ali eto slucajno napravila gresku :dash:

ovako, vidim da nema ni jedna skorija objava oko ovih tabletica pa evo da cujete novosti... za pocetak postinor vise ne postoji sad su na trzistu Escapele kupuju se bez recepta i kostaju 910 dinara u svim apotekama... ja sam imala ne zasticen odnos pre 30 h i popila sam tabletu, proslo je 4h od kad sam je uzela i za sad nema nikakvih nezeljenih efekta... ali to ne znaci da ove tablete treba cesto da se uzimaju... trenutno imam ciklus i slucajno se desilo mom partneru da nije mogao da iskontrolise svoj nagon za svrsavanjem i desilo se... ako vam farmaceut kaze da ne pijete ove tablete ako imate menstruaciju jer su vam tada "ne poldni dani" ne slusajte!!! moze da vam se desi da zatrudnite cak i tad... to sto ja sad ne osecam nista ne znaci da necu osetiti uskoro, ove tablete nisu sala i ne preorucujem njihovo koriscenje ALI bolje i popiti ovu tabletu i nekoliko dana se patiti sa nezeljenim dejstvima nego abortirati. Danas abortus kosa 17.ooo dinara! pazite kako se volite i cuvajte se jer vas niko drugi nece cuvati... ako imate neko pitanje rado cu vam odg jer sam i ja mnoge ljde pitala ali eto slucajno napravila gresku :dash:

А да пробаш са контрацепцијом? Тако ћеш се сачувати, а не пијењем таблета за дан после...

nemoj da se nidis da dajes odgovore ljudima jer i sama ne znas sta radis :lol:
postoji jako mala sansa da zatrudnis, tako da stvarno nije bilo potrebe da gutas pilule, al ajde ako se bas toliko tripujes ok tvoje telo mene licno zabole
ako se toliko tripujes trudnoce onda koristi kondom ili kontraceptivne pilule
a drugo ima i jeftinijih abortusa, cak su kod drzavnih bili oko 3000, a naravno ima i za 30 000 sve zavisi gde ides

Ako je neko imao slicnu situaciju neka mi odgovori,nisam u mogucnosti da odem kod ginekologa,preselila sam se pre mesec dana i nemam dokumenta jos uvek posto sam strani drzavljanin.Imala sam problem sa kondomom tokom odnosa,popila sam tablete posle 8 sati,i dobila sam medjutim 3 dana je islo normalno a onda posle toga je nastavilo da ide ali drugacija je boja(tamno braon kao zgrusana krv).
Ne znam sta da radim jer i dalje izadje pa oko kap toga a vec je 12 dana proslo,ako neko ista zna o ovome zamolila bi da mi odgovori sto pre!Hvala unapred

Имаш могућности да одеш приватно код гинеколога.
Овде нико не може да ти конкретно одговори, чак и да је гинеколог, не би нико могао да те прегледа кроз компјутерски монитор. :sad2:

16.10.2011 mi se zavrsio ciklus, stim da sam 15.10 (treci dan
ciklusa) imala odnos sa bivsim momkom :dash: i on je ejakulirao u mene i bila sam
prinudjena da u ponedeljak ujutru popijem pilulu dan posle "ESCAPELE" tj.
56 sati nakon odnosa. Ali sinoc sam primetila sukrvicu u mokraci,i do sad
pri svakom mokrenju ona se pojavljuje, a bol u stomaku kao za vreme
ciklusa ali u smanjenom intezitetu (dovoljan da ga osetim) a pri tom vec par dana imam vroglavice i mucninu :bljak: Molim Vas da mi odg.sta se to desava sa mnom,dali je moguce da je doslo do zaceca... Posto ovo mi je drugi put da sam popila pilulu, prvi put sam popila pre godinu dana i nisam imala nikakvih problema a kamoli ovako velikih :sad2:

pa evo iako to nije odgovor na ovu temu, odgovoricu ti `kud sa bivsim?!... vec pola god.nismo bili u nikakvom kontaktu,sto bi se reklo cao,cao... i prosle nedelje u izlasku mi se javi i pusti mi sms poruku da se najdemo...ja to nisam htela sto sam mu i stavila do znanja preko mobilnog,ali ja kad sam stigla kuci i legla, on je mene pozvao a ja se javila ne znajuci da se on nalazi ispred moje kuce...da bi ja izasla napolje i da bi on nakon 10min usao u kucu,iako mu ja to nisam dozvolila!!! sta sam mogla da uradim?! da budim kevu i caleta u pola4?! ili da zovem policiju?! :/ i sta onda? kako da se prepirem sa njim u mrtvoj tisini nocu?! mislila sam eto, dosao je,da ga cujem sta ima da kaze...desilo se to sto se desilo...i opet je bivsi :/

znaju tu obe strane sta rade (sem ako neko nije zavrsio u ludnici) :D ali ipak mislim da zensko ne moze uvek da predoseti kad se momak ejakulirati...pogotovo ako su u pitanju pocetni odnosi ili kao u mom slucaju nakon 13meseci. Zaboravi se to... :/

Cak i zenski mozak moze da predvidi da ce verovatno, u jednom trenutku da ejakulira.

Citajuci genezu dogadjanja - cudilo bi me da vec nisi vise puta imala nezeljenu trudnocu.

Back