Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sad to sve nije vazno. Ni crtica. Rekla sam tad i Igoru, saznaces sta znaci to Betmen onda kad bude svemu kraj, kad to vise ne bude bilo vazno, kad vise nista ne bude vazno.
Meni samo nije jasno kakav je to bolestan um koji postavi onakvu sliku na pocetku kao ilustraciju; neki izgleda uzivaju u odvratnosti, ili to rade namerno posto su i sami frustrirani, bolje da si postavio sliku WC-a punog ...., ali necu da se spustam na tvoj nivo, neka ti je na cast, a ovi sto su prihvatili diskusiju im stvarno treba podeliti medalje za tolerantnost. Tako da bi tema mozda i bila interesantna da ne bese one odvratnosti na pocetku Fujjj, fujjj, bljak...
....eeeeee de si nešao onu jbt....
...nego ima ona izreka nikad nemoj spavati sa ženom koja ima više problema od tebe...
...nemam pojma šta to znači ....
Meni samo nije jasno kakav je to bolestan um koji postavi onakvu sliku na pocetku kao ilustraciju; neki izgleda uzivaju u odvratnosti, ili to rade namerno posto su i sami frustrirani, bolje da si postavio sliku WC-a punog ...., ali necu da se spustam na tvoj nivo, neka ti je na cast, a ovi sto su prihvatili diskusiju im stvarno treba podeliti medalje za tolerantnost. Tako da bi tema mozda i bila interesantna da ne bese one odvratnosti na pocetku Fujjj, fujjj, bljak...
Meni se ba$ svidja, a ti si 1000 promila hejter. Umesto da u svojoj prvoj poruci na forumu napi$e$ ne$to lepo, ti hejtuje$. Da te je sramota od ovih dobrih ljudi. Odma da sise popravio!
Meni se ba$ svidja, a ti si 1000 promila hejter. Umesto da u svojoj prvoj poruci na forumu napi$e$ ne$to lepo, ti hejtuje$. Da te je sramota od ovih dobrih ljudi. Odma da sise popravio!
Vec sam pisala na forumu o ovome... Pijani i on i ja, prvo mi je drzao glavu dok sam povracala, a potom smo se seksali... Ujutro smo ustali mamurni i razisli se...
Dosao je poslije par dana kod mene trijezan, sve sa gitarom... :shock:
Ali jbg, tad sam bila i ja trijezna...
Vec sam pisala na forumu o ovome... Pijani i on i ja, prvo mi je drzao glavu dok sam povracala, a potom smo se seksali... Ujutro smo ustali mamurni i razisli se...
Dosao je poslije par dana kod mene trijezan, sve sa gitarom... :shock:
Ali jbg, tad sam bila i ja trijezna...
pa o tome i pricham, a ja kad sam nju wid'o onako pijan mislijo sam da ona nit' s***, nit p*** ( ukratko : ne wrshi ni malu ni weliku nuzzdu)
baj d wej zamolijo sam jednu finu moderatorku da doda upozorenje uz link na uwodnome postu!