pater.familias
Gost
- Poruka
- 13.230
u folderu " slike obe moje dewojke " izwini ako sam ti ogadijo wecheruops:
Ček' jel' ova što pegla ista ona s tangama? Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u folderu " slike obe moje dewojke " izwini ako sam ti ogadijo wecheruops:
Ček' jel' ova što pegla ista ona s tangama? kratko i jasno druzze Tutsi DA8-)Ček' jel' ova što pegla ista ona s tangama?
![]()
pa samo to weche usred sexa i poslle kazzu da nijeA jel prestala da povraca?

pazi drago mo je zbog tebe, ali mozzda nisi probao prawu kombinaciju ili dozu ili shta wetjbre picwajz jesam slabovid i cesto pijan...ali ovoliko...nikad

pa leba ti zar neko moze da bude TOLIKO pijan da ne vidi kako ova zenska izgleda :shock:...ono, zzurkica, alkohol, tabletice ili ko zna shta, riba odwaljena od zziwota, ne prowaljuje koliko si losh frajerchitj, napadne te, nemash kud, odete u sobu, ugasite swetlo i pochinje....posle kratkog wremena, zwukowi k'o iz horor filma, koshmar u glawi , palite swetl, prizor sledetji: http://img149.imageshack.us/img149/1729/01qg5.jpg
..shta sad?
pitam mushki deo zato shto me ne zanima kako izgleda sa pijanim tipowima ( mada ne kazzem da nisam jedan od njih) shto ne znachi da zzenka ne mogu da pishu o iskoostwima sa istim![]()

)...nekad i rane i povrede neodredjenog porekla :-?...al tad sednem i cekam da me prodje...osim tih crnih rupa u secanju mozak ostane prilicno svestan tako da znam sta radim i da li je tip toliko odvratan
elem ne dam se zavarati
nikad nisam pijana smuvala nekog teskog gabora,toliko znam 
pazi drago mo je zbog tebe, ali mozzda nisi probao prawu kombinaciju ili dozu ili shta wetj![]()
pa crne rupe, rupice ili provalije, individualna stwarpa leba ti zar neko moze da bude TOLIKO pijan da ne vidi kako ova zenska izgleda :shock:
iance nikad nisam peglala kad sam pijana...najgore sto mi se desi su rupe u pamcenju i potpuno poremecena orijentacija (prva vrata su moja)...nekad i rane i povrede neodredjenog porekla :-?...al tad sednem i cekam da me prodje...osim tih crnih rupa u secanju mozak ostane prilicno svestan tako da znam sta radim i da li je tip toliko odvratan
elem ne dam se zavarati
nikad nisam pijana smuvala nekog teskog gabora,toliko znam
![]()

e, stwarno nisam imao nameru da swojim problemom opteretim twoju obaveshtajnu sluzbu, a po najmanje da ti wredjam inteligenciju, tako da oprostima da... a ti si probao sve zivo sa tvojih 15-7 leta... dal da se ubijem il teshko ranim...![]()

e, stwarno nisam imao nameru da swojim problemom opteretim twoju obaveshtajnu sluzbu, a po najmanje da ti wredjam inteligenciju, tako da oprosti![]()

Kad smo bili na moru ja sam jedno vece jela i pila kao provaljena, mnogo, ali ja stvarno nikad nisam povracala, povracala sam mozda ukupno 5 u zivotu. Nikad ne povracam, medjutim, nisam mogla da disem ni da govorim, kazem "Nula tri po nula tri, nula tri, sve mi vrti" i krenem malo da legnem, a Igor kaze 'Aj' to povrati pa se opet vrati"
Sta god on kaze meni je to prirodno, odgovarajuce. 
pa leba ti zar neko moze da bude TOLIKO pijan da ne vidi kako ova zenska izgleda
Kad smo bili na moru ja sam jedno vece jela i pila kao provaljena, mnogo, ali ja stvarno nikad nisam povracala, povracala sam mozda ukupno 5 u zivotu. Nikad ne povracam, medjutim, nisam mogla da disem ni da govorim, kazem "Nula tri po nula tri, nula tri, sve mi vrti" i krenem malo da legnem, a Igor kaze 'Aj' to povrati pa se opet vrati"
Sta god on kaze meni je to prirodno, odgovarajuce.
![]()
Meni se ne svidjaju ove njene debele noge.
Aaa to je taj Igor..dobro si ti tak'a onda..8)
Igor je stvarno neopisiv. On je kao betmenov prijatelj. Stalno me iznenadjuje svojim izjavama i postupcima. Jednom, tako, nadje neciju licnu kartu tudju i pokaze mi kao da je to njegova.100 cuda on pravi. Jedan dan hoce da mu dovedem cimerku za njegovog cimera.
Misli on da moze da bude provodadzija kao ja sto sam provodadzika.

jao odo da si oduzmem svoj mladi zivot![]()
Ha ha ha ha ha, gledala ja neke Igoreve slike i videla njegovu bivsu devojku i dala sam joj ime Betmen, jer sam ja Alfa, a ona je Beta, i to jos vuce izgledom na trandzu, pa je men a ne vomen. Bet - men.
A Igor je jednom davno meni rekao da ostaje prijatelj uvek sa bivsim devojkama, pa sam tako njemu prisila prijatelj uz Betmenov. Tako je Igor dobio ime Betmenov prijatelj. 
odo sad da skochim u ladan vrbas..moj zivot je izgubio smisao![]()