gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
može da nudi šampite..zašto uvek mora da bude piće... a i alkohol škodi zdravlju i lepoti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*ebote ti si ko shvabo:shock:sinnke:i zao mi je da se trosim.
gigule:može da nudi šampite..zašto uvek mora da bude piće... a i alkohol škodi zdravlju i lepoti
bejbica:*ebote ti si ko shvabo:shock:
Jel tvoja riba sama sebi platja pitje,a ti svoje?
Srecom, pa si ozenjen, inace bi ostao stari momaksinnke:Cist racun duga ljubav. Ja svoje novce ne nalazim po putu.
bejbica:Srecom, pa si ozenjen, inace bi ostao stari momak![]()
sto da ne..ssampite i Davidove Psalme...gigule:može da nudi šampite..zašto uvek mora da bude piće... a i alkohol škodi zdravlju i lepoti
iluzionista:Ma kakvo piće, porciju krompir paprikaša.![]()
Izvini... Samo ne shvatam tu procenu na brzinu. Ustvari, ovde ne shvatam dve stvari:kučka:Ako mi se muskarac koji mi je poslao pice svidi ja ga prihvatim,popricam tih 8 minuta koliko je potrebno da se pice popije, zahvalim i to je to. Cesto zna biti i vrlo zabavno.A i zavisno od mog rasplozenja.Kako sam na takvim mestima skoro nikada sama ne desava se a i kada se desavalo da posalju pice bez obzira sto sam u drustvu,bilo je uz osmeh i jedno hvala i to je sve. Ako mi se tip ne svidi ili procenim da moze biti neprijatan, ne prihvatim pice uz jednostavno... hvala ne pijem..
sinnke:Ako ti to stavi onda ces uz pice dobit i kitu. I sta se zalis. Dve muve jednim udarcem.
nemoj nista da te cudi...evo ponovicu jos jednom.:Lexa:Izvini... Samo ne shvatam tu procenu na brzinu. Ustvari, ovde ne shvatam dve stvari:
1. Pišete kao da vam se svaki drugi dan događa da vas nepoznati muškarac časti pićem;
2. Većina piše da prihvata piće od "onog koji joj se svidi".
Ne kapiram, kako može da mi se svidi, ili ne svidi, čovek koji sedi u polumraku, kezi se i maše?
To ja tako zamišljam, pošto me, avaj, niko nikada nije tako "počastio"...
Mislim, možda bi, da uđem u ponoć u neki lokal, zapalim cigaretu i naručim pikslu, kiselu vodu i grickalice...
Što'b rekli, kakav scenario...
Kučko, iskreno - koliko ti se to puta, uopšte, dogodilo? Više od deset?
cLick - OR - Die:ako nekoj ribi po$aljete najjeftinije domace pivo u lokalu to avtomacki znachi da joj dajete do znanja da nije ni za po ladnog piva
Shag Ivory:Ja, kada bih bila muškarac:-) , prvo – nikad to ne bih uradila ako je dama u većem društvu, ili nedajbože u muškom... pod dva, ako sedi sa još jednom drugaricom, nikada ne bih ponudila pićem samo jednu, nego obe. I pod tri, ako je u velikom ženskom društvu – onda kao možda, ali je dziberski.
To sve da sam ja muško - a nisam, i kad bih radila takvu stvar - a ne bih. ;-)
Btw, ovo "već je plaćeno" je još i najšmekerskiji fazon.