Pice za damu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hellen:
Ево, поседњи пут десило ми се летос...седела сам са мојом омиљеном форумашицом и, по обичају, тртљале смо не обраћајући пажњу на околину, а кад смо хтеле да платимо конобар је само рекао: ''Већ је плаћено. Платили су момци за суседним столом!''... Осмех, хвала и довиђења!

To su neki papci. Ne treba investirati u nesto sto ne uspeva. A zena koja je emancipovana onda zove turu za momke i ode.

E moje balkanke.

Prihvatam pice (i zahvalim se :)) ukoliko procenim da je neko Ok (znaci nije manijak, ni sponzor), i u tom slucaju prihvatim i pricu, ukoliko on dodje po istu, ali mu nikada necu prici ja i sesti za njegov sto i poceti pricu-to, sto se mene tice, moze da vidi samo u filmovima. Najcudnije pice sam dobila pre par godina, od sankera kafica gde sam onako srednje-redovno dolazila, ali nikada ni rec nisam razmenila sa njim. Stajale smo za sankom drugarica i ja, spremamo se da krenemo, kad on bez reci donosi jos po jedno pice, ja ga pitam " a, od koga?", on skroz zaposlen, ni negledajuci u mene kaze "od mene, da biste jos malo ostale", i ode...i posle toga mi nikada nista nije rekao, a bas je bio skroz sladak :(

Их, бре, Синке, па ти не ''инвестираш'' ни у сопствену девојку, како рече на овој теми...
Ако је неком задовољство да пошаље пиће непознатој девојци не очекујући ништа за узврат...што да не?! Па он је тиме хтео да испадне ''баџа'' и каваљер, а замисли да ли би се тако осећао да девојка одмах брже боље њему плати пиће да му се ''реваншира''? Зашто му кварити провод?!

malavelika:
Prihvatam pice (i zahvalim se :)) ukoliko procenim da je neko Ok (znaci nije manijak, ni sponzor), i u tom slucaju prihvatim i pricu, ukoliko on dodje po istu, ali mu nikada necu prici ja i sesti za njegov sto i poceti pricu-to, sto se mene tice, moze da vidi samo u filmovima. Najcudnije pice sam dobila pre par godina, od sankera kafica gde sam onako srednje-redovno dolazila, ali nikada ni rec nisam razmenila sa njim. Stajale smo za sankom drugarica i ja, spremamo se da krenemo, kad on bez reci donosi jos po jedno pice, ja ga pitam " a, od koga?", on skroz zaposlen, ni negledajuci u mene kaze "od mene, da biste jos malo ostale", i ode...i posle toga mi nikada nista nije rekao, a bas je bio skroz sladak :(

To je normalno. Doslo mu je da casti. Ne mora biti da si mu se svidjala. Trebala si ga pitati zasto ti je dao pice. I odmah ga pitas sta pije i kazes mu svoj razlog zasto mu placas pice.

Hellen:
Их, бре, Синке, па ти не ''инвестираш'' ни у сопствену девојку, како рече на овој теми...
Ако је неком задовољство да пошаље пиће непознатој девојци не очекујући ништа за узврат...што да не?! Па он је тиме хтео да испадне ''баџа'' и каваљер, а замисли да ли би се тако осећао да девојка одмах брже боље њему плати пиће да му се ''реваншира''? Зашто му кварити провод?!

Da dobro sam rekao da su papci ili sirovine. Pice se ne salje da bi isapo taj kako ti kazes badza (koji izraz sirov) nego da bi napravio kontakt, ako vec nece neki drugi kontakt.

Nije meni zao curi platiti pice, ali mora biti skromna. Cak i da sam bogatas ne bi dozvolio bahacenje. Ne volim potrosace jer i sebi nedozvoljavam megalomanstvo.Nikad ne znas, ostanes s takvom osobom za ceo zivot brzo bi bankrotirao zato takve odmah zaobidjem.

malavelika:
Paa, rekao mi je razlog "da biste jos malo ostale"....ne znam, mozda smo mu bile samo slatke, mozda je hteo procentualno veci broj devojaka za sankom, ma nije ni bitno, bilo mi je slatko....

Ispusila si tipa zato sto se bojis. U zivotu se treba za sve boriti. Mada to i nije borba ako mu kazes da ga castis picem jer ti se svidja.
Meni se to desilo s par cura i nisam imao lose misljenje o njima, cak su mi bile simpatice jer su nesvakidasnje.

Cega da se bojim, i sta sam ispusila, uopste ne kapiram?Da ga startujem prva? To sam vec ispricala na nekom odgovarajucem topic-u...Nije mi se ni svidjao toliko da bih ga startovala, to sto kazem "sladak", ne znaci mnogo. U to vreme sam bila sa mojom velikom ljubavi, nije mi ni padalo na pamet da nekoga smuvam, uostalom, dobiti pice je toliko nebitna epizoda, da mi i nije jasno sta ovoliko razglabam i objasnjavam :)

malavelika:
Cega da se bojim, i sta sam ispusila, uopste ne kapiram?Da ga startujem prva? To sam vec ispricala na nekom odgovarajucem topic-u...Nije mi se ni svidjao toliko da bih ga startovala, to sto kazem "sladak", ne znaci mnogo. U to vreme sam bila sa mojom velikom ljubavi, nije mi ni padalo na pamet da nekoga smuvam, uostalom, dobiti pice je toliko nebitna epizoda, da mi i nije jasno sta ovoliko razglabam i objasnjavam :)

Bitno ili ne. To je uspostavljanje kontakta. Samo ti si izgleda neka opasna faca pa je za tebe to nistavna stvar. Izgleda da cak i ja imam cast sto mi uopste odgovaras na temi.
A? Faco.

OK, shvaticu ovo kao dobronamernu provokaciju, pa posto sam faca :) recicu sledece:
dobijanje "necega za popiti" od nekoga nije epohalni dogadjaj posle 17-te godine (bar za mene), mislim da ga nisam dobijala ni redje, ni cesce od drugih devojaka, ali nikada nisam pridavala vaznost tome, jer mi se iz "poslao mi pice onaj tip" nikada nista vazno nije dogodilo, moje ljubavi nisu pocinjale tako, niko me nije odusevio time, nisam alkoholicar, pa na pice reagujem blago ravnodusno, i nikada nisam bila svorc, pa mogu i sama da ga kupim. Na temu odgovaram kad imam sta da kazem, ne vodim racuna da li mi je postavljac simpatican, ili ne. Ti si mi very sladak :) Dovoljno za ovu temu?

malavelika:
OK, shvaticu ovo kao dobronamernu provokaciju, pa posto sam faca :) recicu sledece:
dobijanje "necega za popiti" od nekoga nije epohalni dogadjaj posle 17-te godine (bar za mene), mislim da ga nisam dobijala ni redje, ni cesce od drugih devojaka, ali nikada nisam pridavala vaznost tome, jer mi se iz "poslao mi pice onaj tip" nikada nista vazno nije dogodilo, moje ljubavi nisu pocinjale tako, niko me nije odusevio time, nisam alkoholicar, pa na pice reagujem blago ravnodusno, i nikada nisam bila svorc, pa mogu i sama da ga kupim. Na temu odgovaram kad imam sta da kazem, ne vodim racuna da li mi je postavljac simpatican, ili ne. Ti si mi very sladak :) Dovoljno za ovu temu?

Sad mi je jasno. Idem, nesto mi nije dobro.

iluzionista:
A nijedna nije odgovorila na ovo? :lol: Šta bi bilo da sedite u restoranu sa drugaricom i prilazi konobar sa porcijom, recimo paprikaša ili pasulja i kaže: "ovo je od onog crnog momka iz ugla"? :mrgreen:

Evo ja cu ti odgovoriti nisam videla shta si napisao.... pileci paprikas pa jos sa noklicama od crnog momka iz coska... Moze.. obozavam ovaj paprikas:-D

U stvari koga mozes da upoznas u kafani tj kaficju danas tj ovih dana .... tj oduvek.... ts ts ts dobre devojke se retko mogu upoznati tako .... i bolje je prici devojci na ulici nego u kafani ...
Ja sam to radio u bibliotekama i tamo sam upoznao najkvalitetnije devojke u svom zivotu ( mahom dok sam studirao) a one koje sam upoznao po diskotekama i kafanama samo su mi trosile vreme!
Ne kazem da i tamo nema finog zenskog sveta al ako krenete silikonskom dolinom u potrazi za devojkom mora da vam nesto ozbiljno fali!!!

Hellen:
Ево, поседњи пут десило ми се летос...седела сам са мојом омиљеном форумашицом и, по обичају, тртљале смо не обраћајући пажњу на околину, а кад смо хтеле да платимо конобар је само рекао: ''Већ је плаћено. Платили су момци за суседним столом!''... Осмех, хвала и довиђења!

ahahahah..de si se toga setila:lol: :lol: :lol: :lol:

ma to je bilo zato sto smo ostale poslednje u kafani..pa nije bilo vise nikoga zenskog..a bogami ni muskog..u stvari, mislim da su nam konobari platili to pice..samo da odemo, u pola pet ujutro:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kučka:
Drage moje,

Kada vas nepoznati muskarac ponudi picem u klubu,kaficu,kafani,da li ga prihvatate? Ako ga prihvatite osecate li obavezu da sa tim muskarcem provedete koji minut ili vise u razgovoru?? Kako se osecate tada?? Ako odbijete pice..nije li to nepristojno od vas..??

Nikad, ali nikad do sada nisam prihvatila pice od nepoznatih. Stavise, jednom sam cak upala i u frku zbog toga jer je lik toliko navaljivao da prihvatim pice da se konobar setkao od sanka gde je on sedeo do naseg stola tri puta te sam taj treci put lepo fino uzela pice, otisla do sanka i izlila ga u sudoperu pred njim nasta je lik ostao shokiran, valjda je navikao da je frajer kome se pice ne dobija, za mene je bio seljacina koja ne zna da ne znaci ne.

Ћут, бре!
Морала си да откуцаш, а? Зар ниси приметила да сам намерно изоставила доба дана (ноћи)?
Добро те ниси рекла и које нам је то пиће било по реду те ноћи...:?

Оде мој брижљиво негован дамски углед....:roll:

Back