Pice za damu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma nece bre kavaljeri su izumrli...poceli bi da vrishte

e znam kako se osigurati od opakih...dash konobaru da proba to pice shto je doneo !

e sad jedem podlezhem slabostima ali vise necu nista da ejdem danas kad pojedem ovo kilo rezanaca

jao...pa on salje neotvorenu flashu zanci konobar je zaduzen u stvari

tj konobar eventualno moze da otruje...znaci on jesumnjiv

poshto sam jela gluplja sam ne mogu da pratim tok radnje..?

mada moze da pridje i da ti sipa u casu dok pijete.jao ti si se to nadovezao na mene

da da nabacim jednu : ))) samo nema ih ovde. ali kako da se osiguram da ne odsheta sa mene nego da uvek bude tu, a ako je zalepim provalice da ih lazhem. moram da je dresiram

e kume jesi ti ozenjen ili si klinja uvek zaboravim

e sad ima merilinka na 2 programu

kučka:
Drage moje,

Kada vas nepoznati muskarac ponudi picem u klubu,kaficu,kafani,da li ga prihvatate? Ako ga prihvatite osecate li obavezu da sa tim muskarcem provedete koji minut ili vise u razgovoru?? Kako se osecate tada?? Ako odbijete pice..nije li to nepristojno od vas..??

Kad imam vremena,prihvatim.Ne osecam nikakvu obavezu.Meni je to ko "dobar dan" da popijem sa nekim pice.Ponekad prihvatim pice i od nekoga ko mi se uopste ne svidja.Volim da upoznajem nove ljude.Ostacu onoliko minuta u razgovoru koliko mi bude prijatno.Ako odbijem nije nepristojno......

Prosle godine na moru jedna devojka je non-stop piljila u mog decka. Ja po prirodi nisam ljubomorna, ali ovo sam primetila ,jer je bila bas napadna. Jedno vece sedimo mi u kaficu,a ta devojka tri stola od nas, i stize konoar sa picem za mog decka od te devojke. On rece konobaru da vrati, medjutim ja sam mu rekla da ostavi, kulturno se nasmejala i klimnula devojci! Nije meni poslala ali je potpomogla nas morski budzet, sto da ne! Sto je dzabe i Bogu je drago!​

Back