rz brzotrz 1972
Poznat
- Poruka
- 7.438
Da, zene su vecinom losiji vozaci od muskaraca.Šta vi mislite ?
Da li su muškarci zaista bolji vozači od žena
Sigurno da ima i onih koje voze bolje od vecine muskaraca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, zene su vecinom losiji vozaci od muskaraca.Šta vi mislite ?
Da li su muškarci zaista bolji vozači od žena
Statistički gledano žene su neuporedivo bolji vozači od muškaraca.Da, zene su vecinom losiji vozaci od muskaraca.
Sigurno da ima i onih koje voze bolje od vecine muskaraca.
Mislim da su zbog žena i izmislili autonomo uparkiravanje , bez vozača:
ima to i moja Toyotica
Ja nikad nisam udario banderu u rikverc i nikad mi tata nije platio popravku!Bolje vozim od svih muškaraca na forumu!
Moje iskustvo je takvo da su žene češće izazovu zastoj, oseća se nesigurnost u vožnji.Iako je sve više žena na putevima – kao vozači, instruktori i profesionalci u saobraćaju – predrasude prema njihovim vozačkim sposobnostima i dalje su duboko ukorenjene u društvu. Novo istraživanje koje je sprovela Agencija za bezbednost saobraćaja (ABS) otkriva da čak 88 odsto ispitanika smatra da su stereotipi o ženama vozačima i te kako prisutni, i to često ili vrlo često.
Rezultati ukazuju na duboko ukorenjene društvene stavove koji često utiču ne samo na način na koji žene voze, već i na to kako se osećaju u saobraćaju. Dok jedan deo javnosti smatra da žene voze podjednako dobro kao muškarci, drugi ih i dalje potcenjuje – pa tako 37 odsto anketiranih tvrdi da žene voze lošije, dok 29 odsto smatra suprotno.
Nije bila bandera već me je udario kameni zid!Ja nikad nisam udario banderu u rikverc i nikad mi tata nije platio popravku!
Zamisli idijota!Nije bila bandera već me je udario kameni zid!
To svi tandrljaju.Statistički gledano žene su neuporedivo bolji vozači od muškaraca.
Mnogo manje ljudi strada u kolima koje voze žene, u odnosu na pređene kilometre.
Djecija kolicaBolje vozim od svih muškaraca na forumu!
Doći ćeš ti u Sarajevo, mogla bih ja tebe na haubi provozat'Djecija kolica![]()
Jednostavno ima ih mnogo manje kao vozaca.Statistički gledano žene su neuporedivo bolji vozači od muškaraca.
Mnogo manje ljudi strada u kolima koje voze žene, u odnosu na pređene kilometre.
Aj ti vozi, stavljaj maskaru, pričaj na telefon i vozi savršeno u isto vrijeme pa se javi! Ti ja dam psihomotorne sposobnosti!Zenske psihomotorne sposobnosti nisu na nivou muskih.
Zato nikada necete videti zenu u Formuli 1 ili MOTOGP.
U mladjim danima, sam tako izbacio lakat kroz prozor, macan ,suncanice najtamnije sto postoje, glasna muzika u autu, drug isto tako, kupio prvi VW siroko, lijepo auto u to vrijeme mi uobrazeni i ufurani se da smo mangupi i stoji na semafori kamion pokraj moj prozora i ausuh tacno pokraj moje glave, kad se upali zeleno, puce nesto u auspuhu od kamiona i kao da nam vrecu cadji u auto ubaci ,kad se nismo pogusili, ne mozemo ni da krenemo, ne znam da li je moguce da je dao medju gas ili nesto tako ali ako je taj kamiondzija to namjerno mogao da uradi ,mogu misliti kako se ismijao
jest, ja motorom 10 na sat ona se isparkirava, svude gleda, vrti glavom ko ventilator , samo ne iza sebe i cukne me ja umalo padnemSad ozbiljno - žene su u proseku bezbedniji vozači i veoma retko izazivaju teže saobraćajne nezgode.
Predrasude.
Znam nekoliko žena koje su fantastični vozači
A i pažljivije su, prave manje udesa