Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 79.234
e a tačno sam znao da će neko da otvori temu gde će glumi banjskog švalera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam mog pripremila na to šta će da mi kupi za 8. mart. Treba da naručim.Danas je moj muž saznao šta mi je kupio za 8. martne treba mu dostava, mislim da mu treba nešto da se oporavi
![]()
Nisam više selska učiteljkae to je roditeljska vajber grupa!
JEL ČUJETE STIPSE ŠTA JE DOBILA SEOSKA UČITELJICA OŠ "SVETOLIK RANKOVIĆ"?
Osećam li ja to malo zavisti u tvom glasue a tačno sam znao da će neko da otvori temu gde će glumi banjskog švalera
nemam problem s tim da budeš "glupa" ako to želiš...A da nas pustiš da malo budemo glupe, šta misliš?![]()
Opet da ponovim, apsolutno nema potrebe da mi prepričavaš istoriju, nismo baš toliko glupenemam problem s tim da budeš "glupa" ako to želiš...
8. mart nije o buketima i čokoladicama, nego o secanju na borbu žena koje su se borile za ženska prava, da mogu da glasaju, da rade, da ne budu robovi u muškom svetu. kao sto sam rekao... u Nemačkoj to drugacije dozivljavaju, nema toga "evo ti cveće, sad ćuti do sledeceg 8. marta". diskutuje se o jednakim platama, nasilju nad ženama, pravu na abortus, pravu na slobodan izbor...
ako želiš da slavis 8. mart, treba da slavis to što možeš da biraš karijeru, da ne moraš da tražiš dozvolu muža za posao, ili da te ne kamenuju zbog toga sto si se odlucila na aborts.. mozda ti se te sve stvari cine potpuno normalne, ali pre ne tako puno vremena nije bilo tako. ne su se borile da bi ti danas imala ta prava, i treba da budeš ponosna na to, a ne da sve to svedeš na jedan buket ruža.
ako hoćeš buket, kupi ga sebi kad god poželiš, ne čekaj da ti ga neko da kao naknadu za godinu dana ćutanja. ne treba ti muškarac da ti da cveće da bi osećala da si vredna. vredna si sama po sebi, i to treba da slaviš.
*ebem ti i takvo drustvo kad ja kao muskarac tebam ovakve stvari da pisem dok se zene zadovoljavaju buketom cveca!![]()
Nije glupo.Bitna je paznja i namera.Postovanje,
Da li je glupo poslati poklon(cvece) dostavom ako nisi trenutno u mogucnosti da licno odneses?
Hvala
Budalastine...to je mali znak paznje samo ali me interesovalo posto ne mogu licno da odnesem da li je glupo preko kurira da posaljem i nije glovo poznanik moje a tačno sam znao da će neko da otvori temu gde će glumi banjskog švalera
samo se osuši može da baciBudalastine...to je mali znak paznje samo ali me interesovalo posto ne mogu licno da odnesem da li je glupo preko kurira da posaljem i nije glovo poznanik moj
Uglavnom vec sam dobio odgovor koji me interesovao.
Hvala razumnim osobama
To mi je više nekako rezervisano za saučešće. Mada ko zna žene su uvrnuta sorta.Postovanje,
Da li je glupo poslati poklon(cvece) dostavom ako nisi trenutno u mogucnosti da licno odneses?
Hvala
pa ako ćeš da praviš rusku salatu za 8. mart moglo bi se rećiOsećam li ja to malo zavisti u tvom glasu![]()
evo ga još jedan nerazuman, mene već indirektno prozvaliTo mi je više nekako rezervisano za saučešće. Mada ko zna žene su uvrnuta sorta.
Zavijam i sarmu a ima i projicepa ako ćeš da praviš rusku salatu za 8. mart moglo bi se reći![]()
jel nosiš u školu?Zavijam i sarmu a ima i projice![]()
Subotom?jel nosiš u školu?![]()
pa nadoknada ovo ono...Subotom?![]()
Nije, znak pažnje je superPostovanje,
Hvala
jel kuca sa garazom i bazenom?kupio sam joj kucu
a vidite, ja bh sa vama šetao po pustom ostrvu, držali bi se za ruke i pevali šlagere a ovom tvom samo jedna stvar na pametiOpet da ponovim, apsolutno nema potrebe da mi prepričavaš istoriju, nismo baš toliko glupepitala sam se, zašto u svemu tražite toliko suštine, zašto nešto ne pustite da bude jedan lep običaj, samo... nijedna od nas neće umreti bez poklona sutra, uostalom, većina nas može sebi kupiti poklone kad hoće.Nije poenta u tome, svoja prava branim svako dan, i zato imam pravo da taj jedan dan prihvatim kao sasvim jedan lep običan dan, kada se zezam sa mužem oko poklona... opušteno, pobogu
![]()