Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
danas je sreda 6 april...za sada sam jos uvek sam na ovoj pustoj temi,posvecenoj pearl jam-u... nekako sam se setio datuma...bilo ih je jos ovde,nekih i pre mene,ali izgleda da nisu izdrzali...jos ocekujem njihov povratak...ne znam vise ni sam shta bih rekao... ... .... odjava...

stani polako...ne kloni duhom!
sto rekose goblini,mi smo ovde ima nas!
skupljam paru na paru da uplatim net...
zato me nema...
uh mislim da i ja pocinjem da se osecam sama na ovom forumu...
anyone??
hm...

da ne moram da uplacujem internet,cinilo bi mi se da je ovde vreme stalo...da li je to neko bio danas ovde,ili je to bilo juce,mozda ce tek da bude, mozda se ja samo secam?mozda je to neko sa teme BRITNEY SPEARS samo svratio da me zaj*bava...ne znam vise... jednostavno ne znam...

My lips are shakin' my nails are bit off
Been a month since I've heard myself talk
All the advantage this life's got on me
Picture a cup in the middle of the sea

And I fight back in my mind
Never lets me be right
I got memories I got shit
So don't you go show
Oh I walked the line when you held me in that night
I walked the line when you held my hand that night

An empty shells seem so easy to crack
Got all these questions don't know who I could even ask
So I'll just lie alone and wait for the dream
Where I'm not ugly and your lookin' at me

And I stayed in bed
Oh in a little while I'll see you
If just once I could feel love
Oh I'd say it like I mean it
But I walked the line when you held me in that night
Oh I walked the line when you held my hand that night
Oh I walked the line when you held me close that night
I paid the price never held you in real life
My lips are shakin'

grunge girl:
ej ljudi aj mi pomozite vi,jer sam sigurna da znate o cemu je rec
treba mi film SAMCI u kome se pojavljuju pearl jam
sigurno zna bar neko ...met dilon,bridzet fonda snimljen 92 god....
aj vidite

Svako koga zanima film "Singles" se moze naci u Mamutu... dvd cini mi se :wink:
Ja ga imam vec 893562 godina, na VHS-u 8)
Tako da, deco, navalite! :D

Upravo gledam&slusam koncert PJ-a "live at the garden" ... JEDAN OD NAJBOLJIH KONCERATA NJIHOVIH!!!
Ali, to sam vec sto puta rekla heheheh

Ajde, budite dobri :) :wink:

PEARL JAM IS THE GREATEST!

.pissbottleman:
hvala Bogu da se jos neko javio.kad pogledas gore ispadne da ja pricam sam sa sobom.
onaj infidel samo k.enja(jel mogu nomalno da napisem k.e.nj.a ili ce mi i to cenzurisati * * * * *?)nesto o hari poteru a mi se ubismo cekajuci taj sajt.eno i nadia skroz odustala.
I'd stop and talk but I'm allready in love,allready in love love love love...

NADAJ SE! :P pfffffff! :D
E, a uopste nisi los ni kad pricas sam sa sobom :lol: mislim, dobro je to sto uvek kazes nesto iz PJ-a tako da... opusti se :wink:

A sto se tice, PJ-a... i infidela... njega su strpali u zatvor jer nas je navodio da ce da napravi sajt o Pearl Jam-u pa mora da ga je neko otkucao da laze :lol: :lol: jaaaaaaaadaaaaaaaan infidel hahaha

Nego, stvarno... kako on KRUPNO LAZE... od kad nas samo lozi za taj sajt :lol:

Aj, ljudi...sta radite? KOliko imate godina i to? Jel svirate PJ? :))
sta se bre desava? :lol:

infidel:
sajt je gotov morao sam da unosim neke izmene, malo sam se namucio oko Rearviewmirror-a, ali sad je sve OK

ama daj nama taj sajt, pa cemo mi da ispravljamo pravopisne greske hehhehe to je najmanji problem :D

hocemo da pisemo Eddiju? Kako su oni najbolji i da nemaju pojma sta je u stvarnoj stvarnosti sa nama... i tako :D hajde! :))
Evo, ja cu da se skromno javim da nam budem vodja u tim pohodima! 8) :P :D :D

Hajde, hajde! Svi zajedno!!!

PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM! PEARL JAM!

Da li mi se chini ili sam zaista odlepila? :lol: 8) :roll: :P

Danas je na ovu do sada pustu temu uletela neka meni odnekud poznata osoba(i seem to recognize your face,haunting...) i pocela da daje svakakve besmislene izjave vezane za moj Pearl Jam!!!.ko da dosta dugo nije pricala o njima...cak mi se cini da su neke od njih bile i moje(pismo EDDIEju)sto moze da znaci samo jedno-SHPIJUN sa teme Britney Spears !!!takve obicno uklanjamo,ali posto ova osoba implicira na to da ima nekakve koncerte i filmove vezane za MOJ Pearl Jam,mogli bi da razmislimo da joj damo privremenu visu,u zamenu za gorepomenute materijale...
A vidju je,sad bi cantrala do sjutra...a dje si dosad' jadna ne bila?

P.S.Hari Poter je ped.ercina !!!ma nije ni to,on je ped.ercic.(malo izazivamo onog nevernika)

Dozvolicu sebi da se ubacim
Nadya:
hocemo da pisemo Eddiju? Kako su oni najbolji i da nemaju pojma sta je u stvarnoj stvarnosti sa nama... i tako :D hajde! :))
Kako i da znaju, kad ni mi sami ne znamo! A u udzbenicima iz istorije 8-og razreda pisse da smo joss tamo u 6. veku dossli na ove prostore i Albancima oteli i spalili kuce i saterali ih "onolike" na onaj mali prostor gde je sadassnja Alb. Naravno, ono ssto stari istoriccali i razni nadjeni spisi kazzu je sasvim drugo.
Nadya:
Evo, ja cu da se skromno javim da nam budem vodja u tim pohodima! 8) :P :D :D
Prihvatam tvoje vodjstvo :wink: :)

.pissbottleman:
Danas je na ovu do sada pustu temu uletela neka meni odnekud poznata osoba(i seem to recognize your face,haunting...) i pocela da daje svakakve besmislene izjave vezane za moj Pearl Jam!!!.ko da dosta dugo nije pricala o njima...cak mi se cini da su neke od njih bile i moje(pismo EDDIEju)sto moze da znaci samo jedno-SHPIJUN sa teme Britney Spears !!!

heheheh koja si ti pa-pa-paranoja! :P :lol:
Prelistaj malo ove PJ strane pa ce ti se samo kasti :wink:

takve obicno uklanjamo,ali posto ova osoba implicira na to da ima nekakve koncerte i filmove vezane za MOJ Pearl Jam,mogli bi da razmislimo da joj damo privremenu visu,u zamenu za gorepomenute materijale...

Kako si ti koristoljubiv!!! :x
OVO je MOJA tema a Pearl Jam je Pearl Jam-ov! :roll: :P
:lol:
A vidju je,sad bi cantrala do sjutra...a dje si dosad' jadna ne bila?

hehehhe ne pitaj!
nego dajte ljudi malo da nesto pametno da kazemo na ovoj temi i da se upristojimo (narocito cika koji bi da piski u flashu :P :wink: )...

*Samo da vas obavestim da ce se 20. aprila u SKC-u odrzhati kao neko tribute vece Pearl Jam-a BRE! Mislim da nece biti bendovi, nego neki klipovi, koncerti i tako nesto... mene su obavestili pa eto, ja vas obavestavam... heheh prenosim vam znanje sa kolena na koleno... tako da, DAJTE KOLENO!!! :lol:

pOz :wink:

Cika je vec piskio u flasu...i opet ce !!!
50 kinti-kao 50 dinara?za vece posveceno pj?
nemoj da ja dzabe dolazim u bg,da odem u sck pa me pitaju ko je pearl jam?20 aprila.a kad?

e da...ima jedan sajt na kom se prica o znacenju pesama,raznih grupa,pa ima i nas voljeni pj.
znaci-ljudi dodju kazu:za mene znaci to i to...ja sam cuo eddie je rekao to i to...a ja procitao...
mogli bi mozda i mi da probamo nesto slicno...

.pissbottleman:
Cika je vec piskio u flasu...i opet ce !!!
50 kinti-kao 50 dinara?za vece posveceno pj?
nemoj da ja dzabe dolazim u bg,da odem u sck pa me pitaju ko je pearl jam?20 aprila.a kad?

e da...ima jedan sajt na kom se prica o znacenju pesama,raznih grupa,pa ima i nas voljeni pj.
znaci-ljudi dodju kazu:za mene znaci to i to...ja sam cuo eddie je rekao to i to...a ja procitao...
mogli bi mozda i mi da probamo nesto slicno...

E, pazi... znaci neki kao organizator mi je rekao preko ICQ-a za to... znaci, nemoj da mi verujes kao sto sam ja sad pocela njemu da ne verujem (kakav si ti triper!!! :roll: )... tako da, ja samo kazem sta su meni rekli... a ti ako se zeznes, ide na tvoju dushu, ne na moju 8)

E, a i ja sam videla to gde ljudi pricaju... nisam ih cula, ali stvarno pricaju... mozda bismo i mogli da pocnemo, da ne dangubimo :)

nego, videh shatro od INFIDELA sajt...(to je ovaj Monty sada morao jadan da ga izvlaci iz zatvora, jer je ovaj za kaznu tamo morao da ga napravi...) i stvarno za sad nije los. Videh prvu stranu hehheheh :P

Back