Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Каква је то љубав која може да нестане ако се партнер разболи... то не би била љубав...
Нигде на форуму нисам срела дефиницију љубави.
Нигде разлике између љубави и заљубљености...
Нигде разлике између ''живети са неким онако како вера или свет налаже'' и волети некога...
Нема разлике између зависности од некога и љубави према некоме...
Шта пре свега значи волети некога?
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6399114&postcount=13
Hoćeš da čuješ razliku između ljubavi i zaljubljenosti?
Definicije?
Možeš da ih nađeš u Fromovom "Umeću ljubavi", ali... svako ima svoju definiciju. Možeš da čitaš šta god hoćeš na temu ljubavi, ali ćeš je ti doživeti na sopstveni način.
Hm... Zavisnost od nekog i ljubav prema nekom nisu iste stvari.
I da, složila bih se sa Lilu - voleti nekog znači dati mu srce, ali da pritom ne osećaš da si ostao/la bez srca.
kakav bre advokat....ja sam samo iznela moje trenutne stavove o ljubavi i posto su mi poprilicno smarajuci vise bih da se zezam na temu sexa....ljubav kao ljubav i nije nesto zabavna za ubijanje pauze na poslu
.....
Znaci, postoje neke vrednosti koje covek nosi u sebi, i koje nazivamo duhovnim vrednostima, i one te odlikuju, one te cine osobom vrednom postovanja ili prezira. A ako posle nekog vremena ukapirate da vam je i seks odlican, onda ste se nasli. U slucaju da seks nije bio prvi put kako treba (sto je obicno tako) ne mora da znaci da nece biti takav i drugi put ili treci, uostalom kad si s nekim kojeg volis i cenis upravo zbog njegovih osobina, nije ti tesko da menjas ni navike u seksu...