pdf LJUBAV i seks...

• Začetnik teme Začetnik teme Lilu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajde, ako me nisi shvatio ondaK nista....mrzi me da obrazlazem.......ja ih nisam vidjao pre X vremena.......a jos da se salju ''nekome'' guze, to sigurno ne......

Ja sam to slanje guza i ostalih atribura skapirao kao demonstraciju moci...posle kad krenu da joj stizu mejlovi, sms-ovi obvozavalaca ona se sa ortakinjom super zabavlja...najveci fetis im je kad obrade nekog starijeg a on se primi

volela bih da cujem sta je, u tvom recniku, razlika izmedju ova dva.

Nikako da cujem razliku:rolleyes:

Ako mogu da pokušam da objasnim razliku:
Seks je danas sve: odnos između dvoje koji se ne vole, ili koji se vole; seks u svom izvornom obliku znači "pol".
Vođenje ljubavi je uže definisan pojam - odnos između dve osobe koje tom činu pristupaju isključivo sa emocijama (i to ne bilo kojim).

Zasto bi vam bilo krivo? Samo treba baciti pogled na starije generacije koje su banalizovale ljubav i besomucno upraznjavali sex dok su bili u prometu. Velika vecina je solo, frigidna, impotentna bez inspiracije....

Ako mogu da pokušam da objasnim razliku:
Seks je danas sve: odnos između dvoje koji se ne vole, ili koji se vole; seks u svom izvornom obliku znači "pol".
Vođenje ljubavi je uže definisan pojam - odnos između dve osobe koje tom činu pristupaju isključivo sa emocijama (i to ne bilo kojim).

Pa to je samo lepse..romanticnije upakovano..sto ne znaci da smo mi operisani ako kazemo sex umesto vodjenje ljubavi..zato sto je to taboo rec kod nas..(wanna have sex..wanna make love)da li ce neko zargonski pitati ''da li ste vodili ljubav''..znaci neko ima sex posle 2-3 dana poznanstva..kako reci da tu ima nekih dubljih emocija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back