PANIKA

Vidi kako to obicno ide. Ona te hoce kod nje na gajbi, i umiljatim sexi glasom te doziva, i taman kada sve ugovorite, ti si vec na putu, njoj proradi onaj zenski alarm odgovornosti i posledica ako budete imali sex. I tada prmeni svoju pricu. I ona cuvena scena , ti zvonis sa izrazom lica, Gde si macko dosao sam da te pocepam, a ona ti otvori vrata i poljubi te u obraz onako brzo, i tada skapiras da nesto i nema sexa od toga a i znas zasto. Bice blebetanja i smaranja...zato ti kazem, uvek imaj rezervni plan, i do 12 sati...mozes da prespavas kod nje naravno, ali samo ako se super provodis sa njom i da je bolje od sexa. A pazi to, koliko to moze da bude dobro da je bolje od sexa...Nikada se udobno nisam osecao kod njih na gajbi. Kod mene znam, barem sam na svojoj teritoriji, domacin sam, necu nikoga napastvovati, moze da bude sexa naravno, ali i ne mora, znam da sam Ja ZA, a od nje zavisi drugo DA. Ako je NE, i usere situaciju, onda barem na TV-u ne mroam da gledam Vil i Grejs, ili Prijatelje ili Sex i grad, vec se gleda ono sto ja volim na TV-u.

brate, aj reci da se zezaš leba ti

dogovoro sam se siednom domenantnom devojkom da se videmo kod nje u stanu
znaci u stanu od devojkem na tudjom terenu,al se plasim bogte za svuju bezbednost el mi svasta kazala sta voli
jesam ja junak vodjen viteskim kodeksima i cojstven i castan ljud al me dobro naplasila pa me pamika ufatila sad

pa sam teo da ve pitam sviju vako za savet,dal da ponesem kakvu motku od kuvane bukve recimo el da vodim taju sa sobom el obezbedjenje da najmim
sta mi je ciniti kashte mi

Ufati ritam !
Što ga jače ufatiš, više ćeš da saliješ !
Oti stra'.

A i reci da nema istine u svemu ovome, hajde da vidim kakve ti to cice ganjas. Sve emancipovane, odes kod nje, sipa ti vino, stavi u ruku casu, ona klekne odkopca slic, i pruza maksimalan uzitak, a ujutru dobijes full kalorican ukusan dorucak. Gde to? U James Bond filmu?

A i reci da nema istine u svemu ovome, hajde da vidim kakve ti to cice ganjas. Sve emancipovane, odes kod nje, sipa ti vino, stavi u ruku casu, ona klekne odkopca slic, i pruza maksimalan uzitak, a ujutru dobijes full kalorican ukusan dorucak. Gde to? U James Bond filmu?

ma koje bre istine, koja će da te zove na gajbu ako nije sama, kakva retardirana braća koji poljubac u obraz, kad sam već tu i ako smo sami ima da da
msm ne zove me da bi igrali riziko

ti brate pričaš ko da 15 godina imaš

Ma ne volim njenu teritoriju kapiras. Ne osecam se komforno. Dzaba, da mi ga dobro izblajfa na vratima, opet, zahebi. Nije mi toliko prijatno kao na mojo gajbi. Uostalom imam super gajbu za ******* dusu dalo, Znaci mesto za ranje, do zore da radis sta hoces, cela gajba na raspolaganju. Sto bih ja isao kod nje...razmisljao da li zivi solo ili ne (a vecina ne zivi solo, ili mozda ovo nije Srbija nego je Tokijo, a ja se zeznuo). Kod mene, imas super pogled, solo, uzivancija, 4 zvezdice..gotovo, finito.

Imam poznanika preko 30, zivi kod nje, tamo njene dve sestre, njena majka. Pa brate, zamisli ti takav zivot. Zaljubio se? Otruj ih sve i tada mozes da kazes da ti je super. Alo bre.

Slusaj Tensione, to sto si ti toliko pijan hebao, da nisi ni primetio da su u susednoj sobi mama i tata, ili njen cimer iz Nisa... ne znaci da sam ja nevin, kapiras? ja volim opusten prostor, predigru , po mogucstvu ceo dan, na te nane i sl...

Slusaj Tensione, to sto si ti toliko pijan hebao, da nisi ni primetio da su u susednoj sobi mama i tata, ili njen cimer iz Nisa... ne znaci da sam ja nevin, kapiras? ja volim opusten prostor, predigru , po mogucstvu ceo dan, na te nane i sl...

ti bre volis da visis na netu, a ovo zamisljas sta si gledao na filmu

dish bre iebsti ceo dan,krepo bi, jedino da ceo dan gledate tv pa prsetate mladjeg brata pa sa kevom vanilice pravite pa onda sa tajom fudbal pa uvece kad svi polegaju ona te kissne a ti zatreperis

Back