PANIKA

dogovoro sam se siednom domenantnom devojkom da se videmo kod nje u stanu
znaci u stanu od devojkem na tudjom terenu,al se plasim bogte za svuju bezbednost el mi svasta kazala sta voli
jesam ja junak vodjen viteskim kodeksima i cojstven i castan ljud al me dobro naplasila pa me pamika ufatila sad

pa sam teo da ve pitam sviju vako za savet,dal da ponesem kakvu motku od kuvane bukve recimo el da vodim taju sa sobom el obezbedjenje da najmim
sta mi je ciniti kashte mi

Ponesi ne bas ful puna yaya i samopuzdanje, mozda i bocu dobrog vina.

znaci u stanu od devojkem na tudjom terenu,al se plasim bogte za svuju bezbednost el mi svasta kazala sta voli
jesam ja junak vodjen viteskim kodeksima i cojstven i castan ljud al me dobro naplasila pa me pamika ufatila sad

pa sam teo da ve pitam sviju vako za savet,dal da ponesem kakvu motku od kuvane bukve recimo el da vodim taju sa sobom el obezbedjenje da najmim

ti bi da uleti,a da ne udje...? :lol:

sta bih dao da gledam kako ga tako neka bolesnica prebija ko kera nekim muckim metodama,pa da zapomaze....
dao bih joj predlog da ga tera da zaurleva,kao ono sto snima,pa pusta u kafaniz:lol:

dve stolarske stege, viljuške za fondi, 40 pari gumenih rukavica, lubenica
2 klistira, 4 drške od metle, slike belgijskih neofašista bez odeće, sedlo,
4 kvadrata plastične mušeme, 4 kalupa za cipele i rendegen aparat

Back