Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeli...koje si godište, izvini što pitam...
Drugar, kada budes imao svoju gajbu, shvatices i blagodeti tog prostora.

Samo nemoj da kazes forumaljkama, zapitkuju sve zivo, mnogo su radoznale, a vollim da ih zezam.

jeste, pa da me modica odma banuje...:/
otvori ti...ti nisi otvorio deset iljada tema, tebe neće...
vid ga sad
znači ako se zabodem ribi na gajbu automatski nemam svoju jel to?
ili ako me riba pozove da odemo kod nje ja ću ko ti sda kažem a nene neću da me tvoj retardirani brat prekida dok mi pušiš a i nemaš kablovsku a ja volim da gledam vil i grejs dok qaram
ovo mi zvuči nekako mnogo filmski...Opasna je ta tuđa teritorija , jednom neprilikom zadesim se ja na noćenju , jel svraćaju tvoji? -ma retko matori je sa drugarima otišao u lov, ništa se ti ne sekiraj. Ja zino i taman da zabegnem , al znate kako je , dohavti me ispod struka i jbg nokaut. Izjutra probudi ona mene, krenemo sa jutarnjim opraštanjem, kad dža bu, otključavaju se ulazna vrata. Ćeerooo vidi što je tata upucao zeca , uf što će biti paprikaš. I dum na kvaku. Sreća moja što sam živeo sa mnogočlanom porodicom pa mi je navika da u ovakvim jelte situacijama zavrćem ključ u bravi. Evo me ćale sad ću samo nešto da završim. Završi ti ona. Ti ostani tu ja ću da skuvam kafu, on ce brzo da ode. Ništa ode ona, a meni se tako prisralo, jbt ne mož verovati. Ništa upašem se ja , nazujem cipele (nekako su se našle u sobi) izađem napolje. Dobro jutro ja sam **** , seo bih sa vama na kafu, al žurim nešto. laganim korakom napuštam stan . . .
neka fala brate...ponuđen ko počašćen...Ma, neće, bre, da te banuju !
I njima će se dopasti, poštenja mi.....
Ajde, pa da pričamo kako smo kundačili tašte !
I edukujemo današnje drkadžije, a buduće švalere !
Ne, nego zato sto ti je jos uvek ok da se karas po parkicima, u sumarku u zbunu, u kolima i sl.....
napokone jes ti iakd išta u životu **** kad si tako izbirljiv pa ko panda u zatočeništvu trebaju ti specijalni uslovi?
o ludače, pa meni gušt da naguzim 'neku tamo' na krovu hotela ili u kolima ili na parkingu ili u klonjari
šta imam ja od toga što ću devojku da ebavam u kontrolisanim uslovima gajbe, to radim ceo život
nego bate lepo reci da ti se ne diže kad je frka pa da te razumemo ko ljudi
ovo mi zvuči nekako mnogo filmski...
aj sve sam skonto, al ovo što sam boldovo nisam nikako skonto...E, ok, priznajem, jesam kao neka barbika, ali sta ces, to je vec moj karakter takav. Biram previse, ali e, ne biram u fazonu snobovski, vec pre biram situaciju koja je komfornija..znas...samo to. Ne kazem, da sam iskljuciv, nema problema, moze i kod nje, ali , znam da cu ipak malo da osmotrim teritoriju kod nje, pre nego se bas opustim i razbaskarim. Jer ne zelis brate po januarskoj noci da picis magistralom, i da molis boga da stane neko u 2 ujutru, samo zato sto si po njenim standardima navalio... Veruj mi...budi mudar., psovaces samog sebe sto nisi imao rezervni plan i prepustio se "pogresnim" signalima ili sta vec...I pazi, to vece sam ja ustao i izasao. Nije me isterala, nego sam se ja podigao, obukao i izasao...a sve jedno ...
...E, ok, priznajem, jesam kao neka barbika, ali sta ces, to je vec moj karakter takav. Biram previse, ali e, ne biram u fazonu snobovski, vec pre biram situaciju koja je komfornija..znas...samo to. Ne kazem, da sam iskljuciv, nema problema, moze i kod nje, ali , znam da cu ipak malo da osmotrim teritoriju kod nje, pre nego se bas opustim i razbaskarim. Jer ne zelis brate po januarskoj noci da picis magistralom, i da molis boga da stane neko u 2 ujutru, samo zato sto si po njenim standardima navalio... Veruj mi...budi mudar., psovaces samog sebe sto nisi imao rezervni plan i prepustio se "pogresnim" signalima ili sta vec...I pazi, to vece sam ja ustao i izasao. Nije me isterala, nego sam se ja podigao, obukao i izasao...a sve jedno ...

aj sve sam skonto, al ovo što sam boldovo nisam nikako skonto...
pa de si koj ****** pošo ako nemaš auto...misim niste valjda busom išli kod nje na seks...?...